Arama sonuçları: *

1. Mert_007

Bluetoothlu Küçük Hoparlör Önerir Misiniz?

Aldım hocam kenara takipteyim teşekkürler.
  2. Mert_007

Sağolun hocam bakiyim bi.
  3. Mert_007

Miyop İlerlemesini Yavaşlatan/Durduran Gözlük Camı Kullanan Var Mı?

Zeiss in miyosmartın fujinin vs. bu tarz gözlükleri varmış kenarları net olmuyormuş ama miyopu yavaşlatıyormuş. Bunu kullanan var mı? Köşeler ne derece bulanık ve okurken falan sorun oluyor mu? Birde ne kadar sürede alıştınız?
  4. Mert_007

Samsung S26 Ultra mı yoksa Oppo Find X9 Pro mu?

Esas hangi işler için kullancaksınız o daha önemli hocam. Kamera ile pek işiniz yoksa opponun kamerası çok işinize yaramicak. Kamera odaklıysa hiçbiri direkt x300 pro alın ya da ultrasını bekleyin. Yazılım ve gündelik ise samsung ama şuanda hepsi çok yüksek fiyattan çıktı ve hiçbir telefon...
  5. Mert_007

Kulak içi kulaklık önerisi

Bütçe nedir hocam? Çok bilmiyorum ama yine samsung tarafından buds 3 pro vs. olabilir. Tam suya dayanıklı değil ama sanırım.
  6. Mert_007

17 pro max vs s25 ultra

Katlanır telefon alınmaz bana göre şimdilik. İç ekranları çok çok hassas. Samsung bunu aştı baya bir ama yinede yeterli düzeyde değil.
  7. Mert_007

17 pro max vs s25 ultra

Bence s23 ün en büyük avantajı küçük olup çok şey yapabilmesi. İşlemci falan olarak çok iyi bir telefondu ve boyutları öyle tuğla gibi değildi. Vivoda bu 100x zoom netliğini koca çıkıntıyla yapıyor.. 1772030661 Önce bile gelir bence. X300 pro daha lansman olmadan adamlar koymuştu.
  8. Mert_007

17 pro max vs s25 ultra

Arkadaşımda vardı S25U 40xte falan baya netti 100x de de güzel çekiyor ama işte kime göre neye göre x200 ultra ya da x300 proya göre hayır ama diğer birçok telefona göre yine çok iyi.
  9. Mert_007

17 pro max vs s25 ultra

Kamera çok geride kaldı ya hep aynı.. 1/3.28 falan kullanıyorlar. Rakipleri 1/1.28 falan yapıyor.
  10. Mert_007

17 pro max vs s25 ultra

Bildirimlerede özel yapılabiliyor diye biliyorum bankacılık vs. Snapdragon daha iyide Exynoslu bir modelde çıkartsalar iyi olurdu çünkü vaadleri daha iyi perfonmanstı birazcık alışırdı piyasa exynosa.
  11. Mert_007

17 pro max vs s25 ultra

Ekran tarafı çok iyi oldu sanırım gizli ekran+ m14 falan. Gizli ekran her zaman çok kullanılmaz belki ama kamerada bence daha büyük gelişim yapılabilirdi. İşlemci standart o senenin en iyisini koyup geçiyorlar. Sanırım snapdragonla gelcek ben exynos 2600 bekliyordum daha iyi olacak dediler diye...
  12. Mert_007

17 pro max vs s25 ultra

Onu sorcaktımda tamda sizin telefonunuz çıktı napcaksınız diye. Güzel yapmışlar mı ben çok bakamadım.
  13. Mert_007

Bütçe 1.5-2 ye kadar çıkar ama bu kadar vermeye gerek yok derseniz daha düşükte olur. Gürültülü ortamlarda video dinlemek için lazım.
  14. Mert_007

17 pro max vs s25 ultra

Kamera odaklıysan x200 ultra. Bekleyip x300 ultrada düşünebilirsin. Ama bunların kaydı yok 4+4 ay kullanıp 4 ay kullanamicaksın sim kartı bilgin olsun.
  15. Mert_007

X300 pro dxomark kamera sıralaması

Az bile almış diyebilirim ya. Beklentim 1. ya da 175 i zorlamasıydı ama yine çok iyi aldı. Ufak bir şey daha bunun birde ultrası gelecek. Çift 200mp kamera olacak diyorlar. Birde Xiaominin yaptığı gibi optik aralıklı zoom yapabilcek diyorlardı bakalım o da bir çıksın zirveye oynar. Çok sürmez...
  16. Mert_007

Telefon yere düştü ve ekranı açılmıyor

Aynen öyle zamanı geldi. Yd düşünüyordumda orda da 2+2 ye düşürebilirler gibi söylentiler duydum o kafamı karıştırdı biraz. Bakalım daha zaman var almaya. Eski bir telefonla idare ediyorum şuan yaza doğru bakcam.
  17. Mert_007

Telefon yere düştü ve ekranı açılmıyor

Arka camı çatladı :/. Birde neredeyse 7 senelik telefon zaten garantisi biteli çok oldu :D.
  18. Mert_007

Öneri Iphone 11 im bozuldu yaptırayım mı yoksa değişeyim mi? (öneri)

Bedava verseler yenilenmiş telefon almayın hocam. Çok fazla başı yanan var. Temiz 2. el çok daha iyi olur. Ama orda da çok dolandırıcılık vs. dönebiliyor dikkat etmek laızm.
  19. Mert_007

Yurt Dışından Gümrüksüz Alışveriş Tarihe Karıştı

30 euroyada pek bir şey alınmıyordu ki.. Artık yurt dışına çıkan akrabalar varsa onlardan isteriz artık. Yoksa geçmiş olsun.. Birde sanki bir ara bunun için site mi ne yapmışlardı. Yurt dışına çıkan birine aldırabiliyordun ordan anlaşıp sanırım. Noldu o kapandı mı yoksa hiç var olmadı mı?
  20. Mert_007

Yurt Dışı Alışverişine SON

Valla bence olsada çok fazla bir şey değişmez. Adam akıllı bir şey alsan 30 euroyu zaten geçiyordu.30 euro koyarak zaten bitirmişlerdi. Ancak ufak tefek şeyler alınabiliyordu onlarda olmicak artık...
Geri