Merhaba Gigabyte h55m d2h anakartım var sata2 destekliyor ssd alacağım ama sorun yaşar mıyım bilmiyorum sata3 kabloyla sata2 arasında fiziksel bir fark var mı ssdden tam performans alamayacağımı biliyorum o sorun değil
elimde 4gb ddr3 1333mhz cl9 ram var üstünde cl 11 1600mhz yazıyor ama aktif olarak 1333mhz cl9 değerinde kullanıyorum bu rame ek olarak 4gb ddr3 1600mhz 10cl değerinde ram alsam sorun çıkar mı farklı forumlarda baktığımda şans diyorlar bazı kişiler çalışır bazıları ise çalışmaz diyor...
merhaba elimde 4gb ddr3 ram var üstünde 4GB DDR3 1600MHZ CL11 yazmasına rağmen cpu-z de ektekiler gibi gösteriyor 1 adet daha 4gb ram almak istiyorum ama alacağım ram 1600mhz cl 10 değerlerini içeriyor bu ramler birbirne uyar mı
Merhaba iyi forumlar. 2019 yılı nisan mayıs gibi aliexpress üzerinden 1100tl civarına bilgisayar toplamıştım o zaman 2x4gb atermiter ddr3 almıştım ilk başta ramlerde sorun yoktu 8gb olarak kullanabiliyordum geçen sene 2020 mart ayı gibi bilgisayarda donmalar başlayınca görev...
Merhaba dostlar bir dedicated sunucu kiralayacağım bu işlemci ile sanallaştırma yapabilir miyim kullanan varsa wmvare 15 ile sanal pc açmayı deneyebilir mi biraz önemli
merhaba dostlar bilgisayarımda uzun süredir takılmalar hissediyorum oyun yükleme ekranında googleda bugün özelliklerden rami kontrol edeyim dedim ve 8gb ram olmasına rağmen 3.96gb kullanılabilir diyor ekran kartı hurda gibi winfas PX7200 bunun sebebi nedir düzeltebilir miyim yardımcı...
https://www.netsiparis.com/samsung-curved-235-lc24f390fhmxuf-hdmi-curved-led-monitor?gclid=CjwKCAjwpqv0BRABEiwA-TySwYNEmyJ9JNOdlt23x5JlIxkwRtB3z3yD8Xdw15BFd3lRH2oHE2MMLRoC0IYQAvD_BwE bu var