Arama sonuçları: *

• Users: BeroM
  • Order by date
  1. B

bilgisayar oyundayken reset atıyor

ben bu pcyi toplama bilgisayarcıdan aldım garantisi çok büyük ihtimal bitti ama garantiye almak istiyorum eğer sorun psudaysa direkt değiştiricem 1676588211 ve bu aralar kapanmasını hiç engelleyemiyorum eskiden azda olsa engelliyodum
  2. B

merhaba ram geri geldi hiçbi sıkıntı yok ramlerde kesin olarak psu'dan şüpheleniyorum 500w dandik bir psu var kasada ve psu konnektorunde bir demirinde yanıklık var ve oksitlenme var acaba ondan olur mu duruma göre konnektoru değiştiricem
  3. B

şuan kapanmıyor ama garantide olan ram gelsin öyle daha kesin olucak ben haberdar edicem sağolun
  4. B

Attı ramleri 2 kere değiştirdim 2 sindede attı hdd'den değişik sesler geliyordu belki ondandır diye hdd'yi çıkardım bakalım gene atıcak mı
  5. B

A320M-S2H ram'in yerini değiştirdim bakalım birdaha oyuna giriyim restart atarsa söylerim
  6. B

bir kere bir kere kapandı ama ram'in slotunu değiştirdim kapanmadı bence ram'in slotunda sıkıntı var temizlemem gerekiyor
  7. B

herşeyini değiştirdim gene aynı kapandı acaba ramleri temizlemem mi gerekiyor bilemedim.silgi ucuyla çünkü işlemcim ve ekran kartım 65 dereceyi geçmiyor
  8. B

bilgisayar furmark'da asla kapanmıyor 2x8 ramleri 3200mhz'ye çekince oyuna girdiğimde misal gta 5 , ark survival evolved 2 3 dakika sonra bilgisayar reset atıyor Ramleri 2133 çekince bazen kapanıyor bazen kapanmıyor Ramlerin birini garantiye gönderdim gene kapandı Ama anakartta soket bozuk...
Top Bottom