Arama sonuçları: *

1. T

AMD İşlemciye RX6600 mü yoksa RTX3050'Mİ

Nvidia tarafında dls teknolojisi gelişmiş durumda ama amd için bunu diyemeyiz o yüzden dlss olmadanda oyunlarımı oynarık param cebimde kalsın dersen Rx6600 öneririm ve Rx6600 e rakip olarak rtx3060 ı gösteriyorlar Şimdiden hayırlısı olsun
  2. T

Msi katana Gf66 Kullananlar,alınır mı

Katana serisinin gf66 i7 11.nesil rtx3060li modelini almayı düşünüyorum fakat aklımda soru işaretleri var sizce alınmaya değer mi vatan da 37k gibi bir fiyatı var düşünce ve yorumlarınız nelerdir yada bi fiyatlara alabileceğim daha iyi bir gaming laptop var mı şimdiden teşekkürler
  3. T

Bütçeme uygun gaming laptop arıyorum

İntel işlemcisi olan modellerde önerebilir misiniz?
  4. T

1675503259 Monster in servis in korkuyorum tulpar serisinde iadeler hakkında çok fazla haber okudum ve klavyede çökmeler olduğu söylendi bu durum hakkında bir bilginiz var mı
  5. T

Herkese hayırlı haftasonları diliyorum yakın zamanda bi gaming laptop almak için araştırmaya başladım BÜTÇEM max 40.000₺ tam olarak hala seçemedim tuf serisinin i7 12650H rtx3060 li modellerine baktım daha sonra msi katana serisine baktım msi katanada ışık sızdırması şikayetleri gördüm bana bu...
Top Bottom