Arama sonuçları: *

1. S

Nvidia Ekran Kartım Var Free sync Monitör Alırsam kullanabilirmiyim

evet ekran kartı modeli farketmeksizin uyumlu çalışmasını sağlıyor. bazı monitörlerde direkt g-sync ve adaptive oluyor bazılarında freesync ve adaptive gibi düşün. uyumlandırıyor. aşağıya forumda konuşulan konuyu bırakıyorum orada konuşulmuş detaylı olarak...
  2. S

Nvidia Ekran Kartım Var Free sync Monitör Alırsam kullanabilirmiyim

https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg24vqr/techspec/ buradan teknik özelliklere detaylı bakabilirsin
  3. S

i7 13700KF - 4070 ti sistem nasıl geliştirilebilir mi ?

teşekkürler bilgilendirmeleriniz için teşekkürler, dikkat etmemiştim yorumlarınıza göre sistemi güncelledim ekran kartı için ne düşünüyorsunuz ?
  4. S

E ticaret sitesi nasıl kurulur?

ödeme yöntemi destekleyen siteler var bolca fakat bu tür e-ticaret sistemi kurulumda ödeme alınacaksa iyzico, paytr gibi sitelerden üyelik oluşturulması gerekiyor. bunu min ücrette tutmak istiyorsan opencart benzeri script kullanıp domain ve basit bir hosting alıp kurulumu yapıp ilerlemen...
  5. S

i7 13700KF - 4070 ti sistem nasıl geliştirilebilir mi ?

Edit: Yorumlara göre güncelledim sistemi yaklaşık 10 binlik fark oluştu ama sanırım bu şekilde ömürlük bir şey oldu :) Merhaba arakadaşlar öncelikle özellikle kasa ve PSU kısmında çok bilgim yok bu şekilde sistem toplamak istiyorum düşünceleriniz nedir neyi değiştirebilirim bilgi...
Geri