Arama sonuçları: *

1. Y

Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

türk insanının karakteriktik özelliklerinden biri de hak etmediği şeye sahip olma hırsı. kolay yoldan para kazanma, milli piyango, bilmem ne bet sistesi falan filan. gerek yok böyle şeylere. herşeyin bir bedeli var hayatta. insan bunu hep düşünmeli. bir şeyin fiyatı alırken ucuz olsa bile değeri...
  2. Corsair vengeance ddr4 8 + 8 gb

Question by '{name}' in classified ad 'Corsair vengeance ddr4 8 + 8 gb'

merhaba, 2500 düşünürmusunuz
  3. Y

VATAN TABLET YÜZDE 5 İNDİRİM KODU

aynen bro 8 256 1767903126 dostum 9500 TL ye daha iyisini yazarmısın, yazamazsan O sun.
  4. Y

VATAN TABLET YÜZDE 5 İNDİRİM KODU

H4M2AM Tablet yüzde 5 indiriyor. Uzun araştırmalar sonucu tab a 11 plus aldım bu arada. 9500 e geliyor. FP piyasanın en uygunu olduğunu düşünüyorum.
  5. Y

Yardım BU SİPARİŞİN YASAL SORUMLULUĞU VAR MI? - Hukuki bir sorunla karşılaşır mıyım?

yasal sorumluluğu değil direk suçlu sensin. ben adliyede çalışıyorum, en son banka hesabını başka birine kullandıran arkadaşa ağır cezada nitelikli dolandırıcılıktan dava açmıştık. çünkü hesabı dolandırıcılık amacıyla kullanılmıştı ve yakalanabilen tek suçlu kendisi.
  6. Y

Yardım Iphone 17 vs S25 Plus

snapdragon samsung efsanedir, ekranı büyük samsung da efsanedir, pili yüksek olan samsung tadından yenmez. şuan bu özellikleri sağlayan tek model s23 plus,
  7. Y

Yardım Iphone 17 vs S25 Plus

s23+ tavsiye ederim
  8. Y

Hangi kredi kartı daha mantıklı?

Saçma sapan politikaları olmayan, her yerde adam akıllı taksit yapan, harcadıkça kazandıran doğru düzgün bir kart önerisi olan varmı. Vakıfbank word, ziraat, akbank, denizbank denendi. Alayı çöp. daha iyi bir önerisi olan varsa sevinirim.
  9. Y

2TB HDD 3799 AMAZON.COM.TR

https://www.amazon.com.tr/Seagate-Parola-Harici-Sabit-Dokunu%C5%9Fla/dp/B094R1ZTGH?ref=dlx_yilin_dg_dcl_B094R1ZTGH_dt_sl14_40_pi&pf_rd_r=VEP47BSD3HC3FD2YKABB&pf_rd_p=04b8b1d9-73c0-4a76-b99a-728c28d58840&th=1
  10. Y

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

TR nin ekmeğini ye ABD'ye indirim yap. Kasım indirimlerinde bile böyle bir kahpeilik yapılmadı. Trendyol hesapları SİLİN.
  11. Y

FORZA 4 veya 5 HESABI ALINIR

FORZA 4 veya 5 HESABI ARIYORUM SATMAK İSTEYEN ULAŞABİLİR
  12. Y

🔥İndirim Sanal Çadır indirimleri

Dolandırıcı
  13. Y

Bel destek yastığı tavsiye

İyi bir bel destek yastığına ihtiyacım var. Kullanıp memnun kalanlar yazarsa sevinirim
  14. Y

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

3050 laptop ve drone aldım bu indirimden. Benden bu kadar, kalanlara selam olsun.
  15. Y

2050'li Asus Tuf Alınır mı?

ASUS TUF Gaming A15 Dizüstü Bilgisayarı, AMD Ryzen™ 5 7535HS Processor 3.3GHz İşlemci, 8GB DDR5-4800 RAM, 512 GB M.2 SSD,NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 4GB, 15.6" FHD, FreeDos **** Bu cihaz Amazonda sürekli 20-21 bin civarına düşüyor. Eski bir cihaz, ama ikinci elinde durumu belli sıfırla pek bir...
  16. Y

1.000 ₺ indirimle iPhone

iPhone alacak arkadaşlar ticari kredi kartım ile alacağınız 45.000 TL ye kadar olan iPhone modelleri telefon için 1.000 TL indirim veriyorum.
  17. Y

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

Siparişim iptal edildi ve arayan soran yok. Ben altın bozdurdum akşam vakti bu zararı kim karşılayacak. Eğer havale ile ödemeyi kabul etmiyorsan bu senin sorunun. Ben kredi kartı kullanmıyorum havale ile peşin alıyorum bu benim suçum mu. Ya bu özelliği koyarsın ya koymazsın. Ne demek öyle...
Geri