Arama sonuçları: *

1. ucanpattes

M3 MacBook Pro vs. M4 MacBook Air

Şase alüminyum diye ısınma hissi veriyor olabilir muhtemelen ama o kadar yüksek bir ısınma yok.
  2. ucanpattes

1.5 Ay oldu alalı aynı anda 10-15 sekme chrome discord whatsapp phone mirroring falan açıkken bi yandan da instagram kaydırıyodum pc app inden maximum 55 derece gördüm. 4k 25 kare 3 dk lık böyle hafif bir şeyler yapılmış video renderlarken de max 50 derece falandı. Bilmiyorum ısınmmıyor gibi.
  3. ucanpattes

Merhaba, Macbook m4 air kullanıyorum. Günlük işlerde mail okul video izleme 1080p render kısa videolar için max gördüğüm sıcaklık 60 diyebilirim. Onun haricinde günlük kullanımda 40 30 aralığında geziyor ortam sıcaklığına göre de değişiyor tabi bu değerler yaz sıcaklarında artadabilir. Ama...
  4. ucanpattes

3-4k butce mouse oneri

ATK niye önermiyorsun kral?
  5. ucanpattes

Ürün Fotoğrafı için uygun kamera lens

Merhabalar ofiste ürün fotoğrafı çekmek için bir stüdyo kuruyoruz ancak bunun için bir kamera ve lens e ihtiyacımız var çekeceğimiz ürünler genelde otomotiv yan sanayi ürünler sadece amazon listing için kullanacağız boyutları 80x80 cm ile 10x10 cm aralığında değişmekte buna göre uygun bir lens...
  6. ucanpattes

350-400 Bin TL 2010-13 VW Polo Almak

Bu fiyat bandında otomatik genç işi görünen araba neredeyse yok olanlar da taklalı falan.
  7. ucanpattes

Yardım 2000 TL Mouse önerisi

O fiyata alabileceğin en eski ve en dandik fare olur muhtemelen
  8. ucanpattes

Gaming Gen / Kargo Kaç Günde Gelir?

Sistem kurulumu onlara bıraktıysan 3 iş gününde genelde kargoluyorlar. Diğer türlü ürünlerde aynı gün yada ertesi gün kargo oluyor çoğunlukla
  9. ucanpattes

WEBCAM ÖNERİSİ YAYIN İÇİN

Karanlıkta çoğu webcam kötü çeker bu fiyat aralığında, bi ring ışık + herhangi webcam güzel çekebilir önemli olan nokta 1080p 60 fps yada ayarlanabilir webcam bakmak.
  10. ucanpattes

A101 - Hadi Uygulaması 3 Taksit Telefon

0.5 var mıydı?
  11. ucanpattes

Kamerası falan da çok iyi değil bide fiyat olarak mantıklı gelmedi bana.
  12. ucanpattes

Alınmaz ya 16 e
  13. ucanpattes

Razer deathadder essential KRONİK VARMIDIR

Razerın viper v2 pro modelini ve rival 3 ü kullanıyorum razer çok daha iyi ve kaliteli olmasına karşın alışkanlıktan hala rival 3 kullanmaktayım
  14. ucanpattes

Öneri Yeni topladığım sistem için beyaz psu kablosu önerisi

Siyah istediğin markayı alıp beyaz bantla sarabilirsin eğer bulamazsan beyaz olarak.
  15. ucanpattes

İşyerinde kullanmak için sessiz fare önerisi

Teşekkürler internette gezerken biri razer click pro modelinden bahsetmişti onun hakkında bilginiz var mı?
  16. ucanpattes

İşyerinde kullanmak için sessiz fare önerisi

Merhaba işte kullanmak için sessiz ve elime oturacak bir fare arıyorum genelde 3d modelleme yapıyorum. Logitech mx serisine baktım ama çok pahalı geldi ve iş gereği bazen yağlı ellerle fare kullanmam gerekebiliyor. Bunun için elime de oturacak şekilde sessiz olan bir fare arayışı içindeyim...
  17. ucanpattes

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 4060 Ti Sistem 29.999 TL

Geçen senenin fiyatı neredeyse alınabilir. (4060Ti 8GB kullanıyorum idarelik almıştım herhangi bir oyunda 1080p bazında fps donma kasma herhangi bir sorun yaşamadım o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum ihtiyacımı karşılıyor.)
  18. ucanpattes

25 k ya ps5 slim mi alim yoksa 25 k ya monitor de dahil sistem mi toplim

Benim şuan bir ürün almam gerekse muhtemelen ps5 i tercih ederdim bu ikisi arasında kalıp.
  19. ucanpattes

Oyunlarda FPS dengesizliği

Oyun içi kullanım değerleri, ısı değerleri nedir?
  20. ucanpattes

🔥İndirim 6000MHz CL30 1x16 1800₺ | 2x16 3500 ₺ Patriot Viper Venom

Sisteme taktım sorun olmadan çalışıyor önceki sayfalarda bi arkadaşın da bahsettiği gibi dual olarak göndermemişler tek tek 2 farklı ürün var ancak kodları birebir aynıydı.
Geri