Arama sonuçları: *

1. bora3529

RDR2'de oyun içi seslerde cızırtı sorunu

Daha önce yaptım, işe yaramamıştı maalesef.
  2. bora3529

Hayır kullanmıyorum.
  3. bora3529

RDR2 oynarken oyun içi sesler cızırtılı geliyor ve oyunun oynanışını etkiliyor, her türlü çözümü denedim bir türlü çözemedim. RDR2 dışında hiçbir oyun ya da programda yaşamıyorum sadece RDR2'de oluyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olsun...
  4. bora3529

Hangi Monitörü almalıyım?

Teşekkürler.
  5. bora3529

Önerileriniz için teşekkürler bakacağım, aoc 24g2zu monitörü çok eleştiren oldu ondan ona pek yönelmedim. Yine de teşekkürler.
  6. bora3529

Göz önünde bulundaracağım, teşekkürler
  7. bora3529

Merhaba, ben yeni sistem topluyorum ve monitöre ihtiyacım var. Hem FPS oyunları hem de AAA oyunları oynuyorum, tercihim 240hz IPS ve 23-26" aralığı. Aşağıda linkini bıraktığım monitörler arasında kaldım ve fikirlerinizi bekliyorum, özellikle bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...
  8. bora3529

RTX 4060 Ti 16GB 1080p'de sorun yaratır mı?

Teşekkür ederim hocam.
  9. bora3529

İşlemcim R5 5600, sorun yaratmaz o zaman. Teşekkürler :) 1689429482 Tamamdır teşekkürler. Bir sorum daha olacaktı, acaba siz 16GB'lık olanı çıktığı gün nereden alacaksınız?
  10. bora3529

Bildiğiniz üzere 18 Temmuz'da RTX 4060 Ti kartının 16GB VRAM içeren modeli çıkacak, ben almayı düşünüyorum ama kafamda bir soru var. Bu 16GB VRAM içeren kart 1080p monitörde sıkıntı yaratır mı? Hem FPS hem de AAA oyunlar oynuyorum. Bilen varsa sevinirim. :) Alacağım 1080p Monitör
  11. bora3529

Topladığım sistem uyumlu mu?

Kendime sıfırdan bir sistem topladım, bu toplama işini ilk kez yapıyorum ve parçalar birbiri ile uyumlu mu? bir sorun çıkar mı bilmiyorum, bilen ve bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim. Anakart İşlemci Ekran Kartı Ram SSD PSU Kasa Toplam Fiyat: 33.854TL
  12. bora3529

Sinerji Themistokles alınır mı?

3k fazla vererek kendiniz mi topladınız? yoksa hazır sistem mi, hazır ise link var mıdır? kendiniz topladıysanız yardımcı olabilir misiniz?
  13. bora3529

Sinerji Themistokles alınır mı?

Merhaba, ben masaüstü bilgisayar toplamaya başladım ve hazır sistemlere göz atıyordum. Sinerji'de hazır bir sistem gözüme çarptı, acaba bu sistem fiyatına değer mi söyleyebilir misiniz? Not: AMD ekran kartı önermezseniz iyi olur tercihimi NVIDIA'dan yana yapmak istiyorum. Hazır sistem linki...
  14. bora3529

Kablosuz Gaming mouse tavsiyesi ve Glorious Model O Kablosuz yorumu

Herkese iyi akşamlar, ben kendim için yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Ama mouse piyasası hakkında hiçbir fikrim yok ve ne alacağımı pek bilmiyorum, arkadaşım bir mouse önerdi aşağıya linkini bırakacağım. Sizden ricam bu fiyata değer mi ve alınır mı? Yoksa bu fiyat bandında daha iyi mouse...
  15. bora3529

Razer Blackshark V2 Pro vs Steelseries Arctis 3 ve tavsiye oyuncu kulaklığı

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim, saolun. Bence de güzel bir cevap oldu teşekkür ederim, razer markasının beni üzeceğini sanmıyorum :)
  16. bora3529

Teşekkür ederim, blackshark v2 pro tercih edicem bende, muhtemelen bu akşam sipariş ederim. Ben o konuda çok takılmıştım kullananlar hep ses yetersiz diyordu ve arctis 5 te bile oluyorsa 3 te de vardır, ve haklısınız eski bir model öte yandan blackshark daha yeni bir model olduğu için işime...
  17. bora3529

Arkadaşlar herkese iyi günler, ben kendim için oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum ve iki model arasında kaldım. Yeni üyeyim başka bir kanalın adını vermek doğru mu bilmiyorum ama bir kanaldan iki kulaklığın da videosunu izledim, şimdi ürünlerin linklerimi bırakacağım. 1.ürün...
Geri