Arama sonuçları: *

1. Zetian

🔥İndirim 🔥TOD 1 Aylık ÜCRETSİZ Süper Lig Paketi🔥

Elinde kod olupta kullanamaycak varsa iletibilirse çok güzel olur. Bu akşam ki maçı izlerim :D Benim akbank hesabım yokta.
  2. Zetian

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Premium Kullanıcılarına Özel Tıkla Kazan🔥

Elle tutulur pek birsey çıkmıyor genelde
  3. Zetian

Yardım [📝ANKET] KTC H27T22C vs Samsung Odyssey G5 G50D

G50D 9k civarında değil mi. Benim bütçe yetmediği için ben KTC almıştım mesela. Bütçem yetseydi G5 alırdım. Burda önemli olan sizin bütçeniz. 7,5k civarıysa üstüne çıkamam diyorsanız ktc veya 8k civarında lenovanında var bakabilirsiniz.
  4. Zetian

🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

Bu fiyat skalasında tercih edilebilir. Bende ölü piksel ve ışık sızması gibi durumlar çıkmadı. f/p bir ürün olduğu için üst segment bir şey beklemeyin. Çok aşırı oyun oynayan birisi olmadığımdan bana son derece yeterli geldi.
  5. Zetian

Pazarama Aktardığın Puanına Ek %50'si Bizden Hediye!

Pazarama ve hepsiburada dışında online alışverişte harcama yapacak başka bir yer pek yok gibi.
  6. Zetian

Düzenliyorum hemen.
  7. Zetian

Pazaramada kartlarınızı kaydedip güncel bonus puanlarınızı aktarırsanız, mevcut puanıza ek %50 ek puan veriliyormuş. Değerlendirmek isteyen olursa kaçırmasın, en fazla 100Tl limiti var ve kampanyanın son günüymüş. Güncel kampanya linki...
  8. Zetian

ASUS TUF a15 wifi yok

Kablolu İnternete bağlanıp sürücüleri güncelleyin. Asusun kendi uygulamasida var onda da yapabilir. Sürücüler yuklenmemis büyük ihtimalle.
  9. Zetian

🔥İndirim ARCTIC F12 PWM PST 120mm 349₺

https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-p12-pwm-pst-acfan00120a-12cm-fiyati,519808816.html
  10. Zetian

Giriş-Orta Segment DDR5 Toplama Sistem Önerisi (25-35K)

Anakart b650m-k güzel bir f/p kart. Ekran kartında 7800xt lere bakacaksınız 9060xt bence daha güncel ve performans konusunda da gayet yeterli fhd icin
  11. Zetian

2.EL BİLGİSAYAR BU FİYATA ALINIR MI?

Bu fiyata sıfır sistem dizersiniz. Hatta hazir sistemle var bu fiyat bandında. Bence aşırı kazık bir fiyat.
  12. Zetian

🔥İndirim Call of Duty MW 3 ve MW 2 Ücretsiz!

Oyunu boşu boşuna indirmeyin, oyunu acarken satin almaya yönlendiriyor
  13. Zetian

Yardım Fanları hangi türde almalıyım

https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-p12-pwm-pst-acfan00120a-12cm-fiyati,519808816.html hocam isteğe göre argb li veya daha performanslı modları var. Bence iş görür bir bakın isterseniz
  14. Zetian

Öneri Püfür Püfür Esecek Bir Kasa Önerin

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-lancool-217-g99-lan217w-00-fanli-beyaz-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1133311112.html 1753645785 https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-power-boost-vk-h002b-4-argb-fanli-micro-atx-fiyati,182669044.html bu var hocam 4*140
  15. Zetian

Hocam attığın lianliden daha pahalı Lianlide + olarak hub var galiba
  16. Zetian

Evet, bir kurban lazım galiba, sizin için kendimi feda edeceğim sorun yok :D
  17. Zetian

Yardım 750 watt uygun kaliteli psu tavsiyesi

Benimde aklıma direk bu geldi hali hazırda kullandığım bir ürün. Bu fiyatta bandında baya kaliteli
  18. Zetian

Büyük ihtimalle lancool 217 alacağım ama şu ahşap daha sonradan kötü bir görünüme sahip olur mu acaba kullanan var mı acaba zamanla aşınma yıpranma gibi
  19. Zetian

Beyler malumunuz havalar sıcak. Bende ilk kez sistem toplamanın verdiği cahillikle kasayı küçük seçtim esasında ben biraz büyük bekliyordum. XPG valor mesh benim için hayal kırıklığı oldu, hava akışı konusunda pek memnun değilim bu yüzden bütçemi biraz artırıp biraz daha elle tutulur, hava akışı...
  20. Zetian

Yardım Yeni Ekran Karti Furmark Testi

Izmirdeyim insan dışarıya adım atmaya korkuyor. Oyunlarda vram 70-75lerde. Dediğiniz çok aşırı sıcak var rüzgar bile sıcak esiyor
Geri