Arama sonuçları: *

1. M

Oppo find x9 pro 82799 TL ! Lansman fiyatı 90 bindi

Cihaz bu gece yine indirime girdi almayı düşünen yok ama ben yine de haber vereyim 😅
  2. M

17 pronun daha mı iyi daha mı kötü olduğunu düşünüyorsunuz hocam.
  3. M

Arkadaşlar bende fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum ancak kaçırdığınız bir nokta var . Bu telefona denk seviyediki rakipleri vivox300 pro 100 bin , iphone 17pro 512 gb olan versiyon 115 bin , OnePlus 15 78 bin ki kamerası rezalet , s25 ultra 88 binlerde s26 ultra çıktığı zaman 100 binden...
  4. M

https://www.vatanbilgisayar.com/oppo-find-x9-pro-16-512-akilli-telefon-titanyum-antrasit.html Vatanda gece yüzde 8 indirim ile bu fiyat en düşük fiyatı lansman fiyatı 90 bin Trendyol da 85 bin vantanda şuan 82799 sizce bu fiyata değer mi?
  5. M

Yardım Saat 101: 1600tl Saat Arayışındayım Tavsiye

Bu bütçede alacağın saati geri satarken yüzde 50 değer kaybeder haberin olsun bence alıyorsan sağlayacağın bir model al sana tavsiyem Trendyolda mureno saat var 2300 civarı fiyatı troy indirimi ile 2000 kusur olur 3 taksitle alabiliyorsan onu al hem camı safir çizilmez hemde içindeki mekanizma iyi .
  6. M

🔴 Kule Tipi Soğutucu Önerisi 🔴

Hocam ben bugün taktım da t6 ultra assassin Creed origins de 68,69 dereceleri buluyor bu normal midir daha önce pek ölçmedim ama 75-80 civarıydı sanki
  7. M

Öneri Kule tipi soğutucu önerisi

hocam daha pahalı şeylere yönelmeye gerek var mı çok fark ediyor mu soğutucuda
  8. M

hocam fan kasama uyar mı nasıl anlarım uymama gibi bir durum olur mu
  9. M

niye kimse görmedi ya geç saatte açtım diye mi :) 1685965080 Arkadaşlar yardımmm helppp
  10. M

bütçe max 1000 Arkadaşlar Dac1 sistemim için soğutucu önerisi verebilir misiniz kasa yanıyor bu işten hiç anlamıyorum f*p ne tavsiye edersiniz kasa: VENTO VG15FE 4xRGB Fan Mesh Panel ATX Gaming Kasa anakart: Gigabyte A520M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX işlemci : AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz
  11. M

9. nesil xbox gamepad 1650 tl aldım fiyat iyi mi

Bende fiyatlar giderek yükseliyor diye indirim beklemeden aldım o yüzden teşekkürler hocam.
  12. M

9. nesil xbox gamepad 1650 tl aldım fiyat iyi mi

Arkadaşlar 9. nesil beyaz kolu 1650 ye amazondan aldım ama fiyat nasıl sizce daha uyguna bulabilir miyim bu fiyat iyi midir ? Arada indirime giriyordu ama hemen bitiyor ardından fiyatına zam gelerek devam ediyordu.
  13. M

erkek parfüm önerisi

Hocam Ankara'da delamore parfüm var Instagram hesabıda var direk mağazasına gidin Mustafa abi size yardımcı olacaktır ilgili ve bilgili biri tarif ettiğiniz özelliklerde parfumlerden birini deneyerek alırsınız oradan ben size Polo blue önerebilirim fresh olarak kalıcılığı diğer parfümlere göre...
  14. M

erkek parfüm önerisi

Hocam bargello falan önermişler boşver onları. Öncelikle hangi şehirde ikamet ediyorsun sana ona göre bir kaç muadil markası söyleyecğim ona göre yol alırsın ha illa muadil olmaz diyorsanız Watsons yada gratisten Antonio Banderaslara bakın Özellikle blue ferah güzel bir parfüm ama şunu bil ferah...
  15. M

CSGO bıçak alınır mı??

Hocam yeni oyun çıkınca fiyatlar neden artıyor ki , düşmesi gerekmez mi o konuyu bir türlü anlamadım ben ya
  16. M

Lenovo Kulaklık sorun

Kulaklıklara reset at
  17. M

Xbox 360 kablosuz alıcamda yardımıza ihtiyacım var

Xbox 360 kolu PC ye bağlanmıyor biliyorsunuz değil mi ayriyeten dongle ini almak lazım
  18. M

Kaliteli Traş makinesi önerisi

Philips Mg 7000 serisi
  19. M

Max 3500 oyuncu monitörü

Lenovo g24 20 yapıştır geç grupta en çok onerilen ürün bende kullanıyorum memnunum şuana kadar 1 ay oldu daha tabi
  20. M

500Tl bütçe ile gamepad önerisi.

Hocam xbox360 in kol alıcısını nereden temin ettiniz ?
Geri