Arama sonuçları: *

1. G

Arkadaşım yüzünden bilgisayara virüs bulaştı

hocam linke tıkladımda indirilmiyor tekrar kontrol edip atarmısınız 1715781848 arkadaşlar şakaladım sizi gta6 indirmeye çalışacak eşşek yoktur herhalde ne çok uzattınız aa
  2. G

182k kişi indirmiş ama onlara neden virüs bulaşmadı
  3. G

Gta5 sistemime göre az fps veriyor

hala aynı durum 97fps alıyorum zaten kapalıymış 1715521076 144 sabitti zaten
  4. G

açık advanced full kapatıp tekrar bakayım
  5. G

Bilgisayarım daha 7 aylık ve ilk aldığımda gta 5 de full ayarlarda yaklaış 130-145 fps alıyordum şimdi ise full ayarlarda gta5 de 80-105 fps arası alıyorum neden dolayı bu fps düşmesi sistemim: Ekran kartı : Zotac gaming twin edge RTX 4060 Tİ 8GB GDDR6 128BİT İşlemci : i5 12400f soket 1700...
  6. G

https://www.indirveoyna.com/oyun/gta-6
  7. G

Telefon güç tuşuna japon döküldü napıcam

bilgim yok günahını almayayım sıkma
  8. G

kanka format saçma geldi senin dediğin şeyi yapıcam 1715468206 yok bundan sonra hiçbir linke tıklamam
  9. G

arkadaşım benim masumlupumdan yararlanarak gta6 nın çıkış yaptığını söyleyerek bana bir site linki attı crack olarak indirdim bilgisyarın validesine birşeyler oldu yardım edin
  10. G

6000 TL'ye ekran kartı önerisi?

ekran kartı ve işlemciyi ikinci el alırken dikkat edin tüm testleri yapın derim
  11. G

redmi note 13 pro alınır mı?

dostum günlük kullanmım için istiyorum instada takılıcam film izliyicem clash of clans oynuyucam tasarımıda hoşuma gitti
  12. G

redmi note 13 pro alınır mı?

15k bütçem var kaskolu garantili note 13 pro alıcam 258gb sıfır alınır mı? oyun oynamıyorum çok sosyal medya için 8gb ram var başka öneriniz varmı
  13. G

Sıfır android telefon almakmı yoksa iphone se 2020 almakmı

76 çok mu kötü yoksa bu modelin batarya çokmu kötü deji falan taksam güçlendirilmiş
  14. G

Sıfır android telefon almakmı yoksa iphone se 2020 almakmı

Arkadaşlar lütfen yol gösterin çok arada kaldım sadece sosyal medyada geziniceğim ara sıra clash of clans oynarım en fazla oda yarım saat falan kutulu faturalı kasaında hiçbir çizik yok değişeni yok tüm aksamları çalışan bir telefon buldum ikinci el se 2020 7500tl pi %76 onu almakmı daha iyi...
  15. G

7500tl iphone se 2020 alınır mı? veya sıfır android dahamı mantıklı

android mi alayım diyosun pişman mı eder beni se 10k bandında android alıcam ama alırsam
  16. G

ya ben clash of clans hayday falan oynuyom subway surfers genelde instagramda takılıyorum pc de olmadığım süreçte telefonda takılıcam iphone da kullanmak istiyorum açıkcası 1 yıl falan kullanıp sevmezsem satıp s10p falan alırım satarken çok değer kaybetmioyr
  17. G

12 ler çok pahalı se yi 7500tl fiyatına göre değerlendirmek lazım
  18. G

ya 8-10 ay kullanıp satadabilirim androide geçmek için kararsız kaldım hep android kullandım bir kerede iphone kullanmak istiyom
Top Bottom