Arama sonuçları: *

1. 18beyto18

tecno camon 20 pro alınır mı?

Valla pek bilgim yok o konu hakkında ama cihaz TR'ye geleli çok olmadı diye biliyorum 5g modeli olarak uzun süre alabilir
  2. 18beyto18

SIFIR EKRAN KARTI vs İKİNCİ EL YARDIM LÜTFEN

Seksi kart
  3. 18beyto18

tecno camon 20 pro alınır mı?

Evet memnunum gayet akıcı şarjıda iyi dayanıyor ekran yinelemesını 120 yerine otomatık yaparsan daha iyi oluyor sarj bakımından sormak istediklerın varsa bildigim kadarıyla cevaplayayım
  4. 18beyto18

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Gece 4 de 16. Sıradan aldık :)
  5. 18beyto18

Arabada uyuya kalmışım kardeşim
  6. 18beyto18

Valla bizim geldiğimizde 20 ydi 4 5 araç daha geldi , zaten tam yolda kenarda bir arabada arkadaşlar var liste yapıyorlar gelenleri , sıraya yazdırın gelirseniz curcuna yaşanmaması ve haksızlık olmaması için
  7. 18beyto18

Gelenler var baya acibademdeyiz biz araçlarda oturuyoruz yan arka sokaklara bakmak lazım araç için
  8. 18beyto18

20 25 kişi var, isim listesi yapıyor arkadaşlar gelenleri
  9. 18beyto18

Bizde acıbademe şimdi gidiyoruz bu sogukta deli dürttü :D bakalım nasip kısmet
  10. 18beyto18

Hayda otoparkta yer tutun duba falan koyun geliyoruz 1700351424 Acıbadem mi
  11. 18beyto18

Acıbademdekiler ses verebilir mi arkadaşlar ne durumdayız
  12. 18beyto18

Bi fotoğraf atar mısın ya bizde gelicez :D
  13. 18beyto18

Şaka maka harbi bekleyen var mıdır mağaza stoğu kaçtı
  14. 18beyto18

ARKADAŞLAR ŞU LEPTOPLARDAN HANGİLERİ ALINIR YARDIM!!

https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-g4-amn-82yu00qktx-amd-ryzen-5-7520u-8gb-512gb-ssd-freedos-156-fhd-dizst-bilgisayar-p-HBCV0000511BK0?magaza=GTI+Bili%c5%9fim&url_src=and-product-detail bu nasıldır usta
  15. 18beyto18

Benim işimi uzun vadede görür değil mi oyun vs oynamayacagim sadece sistemler çalışacak tarayıcı ustunden
  16. 18beyto18

Dükkan açacagım kullanacaklarım yemek sepeti getir trendyol gibi tarayıcıdan acılan sistemler olacak yazıcıdan adisyon cıkartmak fiş almak için kullanacagım şu 3 leptobu gördümde hangisini tavsiye edersiniz veya bu fiyat bantlarında daha iyi dediginiz varsa yardımcı olursanız sevınırım...
  17. 18beyto18

10-12 bin tl arası leptop önerisi

Arkadaşlar restoran işinde sistemleri kullanabilecegim sıkıntı cıkartmayacak düşük bütçede bir leptop ve 80mm lik adisyon yazıcısı arıyorum yardımcı olursanız sevınırım.Hepsi burada kampanyaların varken şubatta ödemeli almak istiyorum
  18. 18beyto18

ARKADAŞLAR YENİ BİR RESTORAN AÇIYORUM LEPTOP ÖNERİSİ LAZIM.

NASİP OLURSA RESTORAN AÇACAĞIM KASADA DURACAK TARAYICIDAN SİSTEMLERİ KASMADAN KULLANABİLECEGİM BİR LEPTOP ARIYORUM BÜTÇEM 11-12 BİN ARASI BİRDE UYGUN MALİYETLİ ADİSYON YAZICISI GEREKİYOR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.
  19. 18beyto18

OCCT TESTİ VRAM SIRASINDA GÖZ KIRPMA

Takip.
Top Bottom