Arama sonuçları: *

1. S

Steam okuma hatası nasıl çözülür

Uygulamayı kaldırdım bu gün tekrar yükleyecrğim geçende d diskini secmistim şimdi c diskini seçsem daha garanti olurmu yani fark eder mi? tekrar silmek istemiyorum çünkü
  2. S

Laptopumu kaç TL' ye satmalıyım

Elimde HP Laptop 15-da0xxx bir laptop var, özellikleri ise şunlar: İşletim sistemi:Windows 10 Home Single Language 64 bit İşlemci:Intel(R) Core(TM) i5-8250U CPU 1.8GHz (Turbo boost 3.40 Ghz) Ekran Kartı:Nvidia Geforce MX130 4gb ve Intel(R) UHD Graphics 620 Bellek(Ram):8192mb(8gb) 1200mhz single...
  3. S

Tamamdır bekliyorum 1675590203 Olmadı hocam
  4. S

Dosyayı sildim ama şu an doğrulanıyor dediği halde içinde hala dosya yok
  5. S

Şuan hepsi downloading klasöründe çünkü 1675588297 Tamamdır dediğinizi deneyeceğim şimdi 1675588669 Doğrulanıyor olarak görünüyor şu an
  6. S

Downloading klasöründeki oyun dosyalarını kesip oyunun dosyasına atsam olurmu
  7. S

Oyun dosyalarında hiçbir dosya yok hepsi downloading klasöründe 1675587926 Evet
  8. S

D diskine indirdim oyunla birlikte 350 gb boş var
  9. S

Denedim valla düzelmedi bazıları steami silip yüklemen gerekiyor diyo ama yüklü oyunların gitmesini istemiyorum bu yüzden denemedim
  10. S

Bilgisayarı 2-3 kere kapatıp açtım uyku modu hiçbir zaman olarak ayarlı
  11. S

Ama kontrol ettiğimde disk sağlığı gayet iyi görünüyor
  12. S

Dün gece bilgisayarı gta v indirmek için açık bıraktım ancak sabah kalktığımda disk okuma hatası yazdiğini fark ettim tekrar dene dedim ve doğrulaniyor dedi %100 olduğunda yine aynı sorun baş gösterdi.Hdd bad sector yapmış olabilir diye düşündüm hd tune programından kontrol ettim ancak...
Top Bottom