Arama sonuçları: *

1. S

Yardım GameSir Nova 2 Lite alınır mı?

Meyerden siparis verdimde meyerden sarj istasyonu cikiyor mu bilgin var mi? Mail attim ama donus yapmadilar henuz.
  2. S

tamamdır teşekkür ederim yorumun için. cyclone 2 siparişi verdim meyer gamingten.
  3. S

8bitdo modellerinde en iyisi hangisi? cyclone 2 siparişi verdim ama 8bitdolarında tasarımı çok hoşuma gidiyor.
  4. S

Yardım Mouse Yuzeyinde Yag Hissi

Bu tur materyalleri kullanamiyorum ben ya, telefonu bile kilifsiz kullaniyorum bende son zamanlarda vucudum tepki vermeye basladi bu tur seylere yoksa boyle birsey dusunuyordum klavye ile mouse
  5. S

Çözüldü✓ Cam mousepad için skatez önerisi

Bende de dream gamer thunder dragon glass var mevcut skatezleri biraz hizli tuketti 😅 yeni mouse siparis verdim.(Skatezden dolayi degil) Olmazsa bu soyledigini yeni mouse alabilirim ilerleyen zamanda bu aklimda
  6. S

Genelde elimin temas ettigi yerlerde mevcut ama bilemedim
  7. S

Beyaz sirkeyle dogrudan temizlemiyorum. 1litre suda 1yemek kasigi kadar ya var ya yok o sekilde spreyle beze sıkıyorum daha sonra silip kuru tarafiyla siliyorum yani beyaz sirke orani cok dusuk ama bundan sonra sade suyla silecem 1766730011 Ayni durum magnezyum mouselarda da mi olur...
  8. S

Magnezyum mouse siparisi verdim
  9. S

Tesekkur ederim. Mouse yenilemeye karar verdim de olmazsa yeni mousede bu soyledigini uygulayacam.
  10. S

Kullanamiyorum onlari ya poliuretan kaucuk falan sikinti yaratiyor bende
  11. S

Normalde scyrox v8 mouse cok seviyorum begeniyorum asiri guzel ama sirf bu plastik sorunu yuzunden gozu kararttim magnezyum mouse alabilirim ayni sorunlar yasanmayacaksa.
  12. S

Bu sorun magnezyum mouselerde olur mu?
  13. S

Seytan diyor wlmouse huan magnezyum mouse al 😂
  14. S

Ya kaucuk falan alerjim var kullanamiyorum da materyali ne oluyor onlarin bilgin var mi?
  15. S

28mart 2025te almisim. Suyla da denedim yine ayni his. Kaydirma tekerlegide oyle. Yeni sayilir mouse sirkeli su dedigimde 1litre suya 1yemek kasigi kadar sirke koydugum fisfisla bezi islatip oyle siliyorum ya cok sirkeyede maruz kalmiyor
  16. S

O yapiskan seyler kaucuk poliuretan falan oluyor onlari kullanamiyorum. Dogal materyalli bisiler olsa kaplayacam da. Olmazsa mouse sokup propil alkollu suda mi bekletsem biraz bilemedim.
  17. S

Cok rahatsiz ediyor bu beni ya surekli silerim temizlerim temiz kullanirim ama ona ragmen boyle dokular olustu her yerinde
  18. S

Gorseldeki gibi mousenin bazi kisimlarinda boyle lekeler mevcut. Genellikle hergun beyaz sirkeli su ile temizlerim yuzeyini. Mouse ne kadar silsemde yag hissi oluyor bu beni rahatsiz ediyor. Deterjan ve propil alkol ile sildim yine gecmedi. Acaba bu asinma olup yag hissi asindigindan dolayi mi...
  19. S

Muhtemelen dedigin gibi yapacam ama 350 liralik urun icin 100lira kargo vermek istemiyorum
  20. S

Çözüldü✓ SteelSeries Arctis Nova 5 Cızırtı Problemi

Rica ederim yine bildirirsin durumu
Geri