Arama sonuçları: *

1. H

Psu girişi içine kaçtı ne yapmalıyım?

Elin az yatkın ise düzeltebilirsin çok basit bir işlem yanlarda vidaları oluyor küçük yıldız onları söküp kapağı çıkartıyorsun elinde oturt yerine geri kapat kapağı
  2. H

Riot Hesabı Satıs Hakkında

Kendi bilgisayarından yayın aç o şekilde baksın
  3. H

Kasa camının terste olduğu bir kasa var mıdır?

Rev200 öyle bir kasa sanırım incele istersen
  4. H

Gigabyte G27F 2 aldım.

g24f2 kullanan biri olarak memnunum
  5. H

Yardım Akvaryum tipi kasa seçimi

GT502 duruşu bu şekilde yan camı çıkartıp fotoğraf çekmişim bi ara yorumlarda paylaşılan dragos kasada güzel gözüküyor kasa sıfır almana gerek yok eğer sahibinden üzerinden uygun fiyata bulursan gidip elden alabilirsin
  6. H

Hwid ban- anakart ilişkisi

Sadece anakart değiştirirsen kurtulmuş olursun
  7. H

Hangi marka model klavye kullanıyorsunuz?

Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe
  8. H

Habgi ekran kartını almalıyım

7900xtx tercih ederdim amd kart kullanıcısıyım uzun süredir ve sorun yaşamadım tek yaptığım şey her gelen güncellemeyi hemen yapmıyorum
  9. H

PS5 cihazım ne kadar eder?

tr garantili
  10. H

PS5 cihazım ne kadar eder?

Merhaba 2 ay önce sıfır olarak aldığım ps5 cihazımı satmaya karar verdim ne kadara ilana koymalıyım 18 diye düşünüyorum. Fifa 23 24 - ufc4 gibi bir kaç oyun daha var CD versiyon değil. KFG var
  11. H

SUNRISE-4070 alınır mı? fp mi

7800xt tercih etsen performans açısından daha iyi
  12. H

Deepcool le520 ryzen 5 5600 için alınır mı?

problem olmaz alınır
  13. H

Full Klavye Önerebilir Misiniz 4-5 k

https://www.gaming.gen.tr/urun/398916/asus-rog-strix-scope-ii-rx-red-switch-rgb-kablolu-turkce-mekanik-gaming-klavye/
  14. H

Motorlar hakkında sorum olacaktı

1- Debriyaj frene basarken gerekli değil ancak dururken kalkarken ve vites değiştirirken debriyajı kullanman gerekiyor 2-Kalkarken debriyaj ve gazı birlikte kullanmak el hafızası ve deneyimle alakalı. Yeni başlayanlar için debriyaj kavrama noktasına gelince gaz vermek ve yavaşça debriyajı...
  15. H

2500 tl klavye önerisi

Yazdığın klavyenin kablosuz olanını kullanıyorum rx red switchli pişman olmayacağın bir klavye tavsiye ederim. Ama Tkl değil %100de olur blue switch olsun diyorsan logitech g512 blue switchli modeli baya iyi hissiyata sahip onuda tavsiye ederim. Yurt dışı klavyelerde ilgini çekiyorsa onlarada...
  16. H

3.5 4k Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşım için bir mekanik klavye arıyorum kablolu kablosuz çok önemli değil Aradığım özellikler : Boyut %100, Bilek desteği, Türkçe Q(Büyük Enter)
  17. H

Motosiklet bayilerinde aksesuar olarak satılan egzozdan ceza yenir mi?

Fabrikasyon olarak üzerinde bulunan egzozu değiştirmemen gerekiyor lisanslı egsoz ıvır zıvır çok önemli değil ceza yersin.
  18. H

❌İndirim Bitti! ASUS GT301 Kasa ve Asus Anakart Set İçin Fan Çoklayıcı 0.99 TL

Sipariş hazırlanıyor aşamasına geçti arkadaşlar iptal olmadı.
Geri