Arama sonuçları: *

1. A.Arif

Termal macun önerisi.

Nemli yer bulabilirmiyim emin değilim evin içersinde. Direk bi çekmeceye koymayı düşünüyorum açıkçası.
  2. A.Arif

Termal macun önerisi.

Aldım hocam.
  3. A.Arif

Termal macun önerisi.

Genelde ağır hikayeli oyunlar ve bazen rekabetçi oyunlar oynuyorum hocam. Eğer Alan Wake 2 de yüksek ayarlarda Ray Tracing açık halde çok ısınmayacaksa sıkıntı yok.
  4. A.Arif

Ryzen 5 7500f için bu soğutucu yeterli olur mu?

https://amzn.eu/d/2Tm95hw 7500f işlemcisi için bir kaç arkadaşa sorup bütçeme uygun olarak bu soğutucuyu satın aldım. Yeterli olur mu? Ağır oyunları oynarken maks kaç dereceleri görür? İleride değiştirip daha iyisine geçmek gerekir mi yoksa bu işlemci için gayet yeterli midir?
  5. A.Arif

Termal macun önerisi.

https://amzn.eu/d/3H6E4iV Soğutucu bu hocam. Yeterli olur değil mi?
  6. A.Arif

Termal macun önerisi.

Ryzen 5 7500f için alacağım hocam.
  7. A.Arif

Termal macun önerisi.

Eyvallah hocam sağol.
  8. A.Arif

Termal macun önerisi.

Hocam kartta tam 250 var bunu alamam.
  9. A.Arif

Termal macun önerisi.

Arctic ACTCP00002B Arctic ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) 2019 Edition Çok Renkli Standart https://amzn.eu/d/ar7Als8 Buradan alıyorum hocam.
  10. A.Arif

Termal macun önerisi.

250TL bütçem var sağlam bir termal macun önerirseniz memnun olurum. Aklımda mx4 var direk alıp geçeyim mi?
  11. A.Arif

Boy Uzatma Ameliyatı Yapılır mı❓❓

Bende senle hemen hemen aynı boylardayım ama kesinlikle bu acıya değeceğini, bu zahmete değeceğini düşünmüyorum. Bi yerde eksiksen başka alanda iyi olmalısın. İnsanların yarattığı algı yüzünden hayatından büyük kararlar vermeye gerek yok. Ayrıca o boyda vücut geliştirme yaparsan sende hayvan...
  12. A.Arif

Silent Hill 2 alınır mı?

Kaçırma kral. Rica ederim.
  13. A.Arif

Silent Hill 2 alınır mı?

Hocam oyun hayatımda oynadığım tartışmasız en iyi korku oyunu.
  14. A.Arif

Yardım RTX 4060 - RTX 4060 Ti vs AMD Ekran Kartları

4070 süper gibi bir kart alınırsa 2k'nın aşağısı hakaret olur.
  15. A.Arif

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
  16. A.Arif

Gördüm hocam bende takip ediyorum.
  17. A.Arif

Hocam biraz göz attım piyasaya ama gördüğüm kadarıyla bu sizin attığınız fena durmuyor. Diğerleri özellikleri iyi olsa da arada 6-7k minimum fark var. 1735338248 En iyisi bütçenizi belirtip bir konu açmak. Orada işin piri arkadaşlar çıkar hemen sistemleri atarlar.
  18. A.Arif

Hocam bu anakarttır, ramlerdir, kasa PSU dur bunların özelliklerine çok hakim değilim o yüzden bilenin yorum yapması daha iyi olur. Bir kaç tane de hazır sistem atarım buraya siz sorarsınız bilenlere. Amaç parça kalitesi iyi olsun.
  19. A.Arif

Hocam gününüzün çoğu PC başında geçiyorsa bence siz ufaktan bir ddr5 sisteme geçin derim. 7700xt ve ya 4060ti'lı sistemlerinde fazlasıyla işinizi göreceğini düşünüyorum. Çoğunlukla Valorant oynuyorsanız daha çok işlemciye önem verin hatta. Ryzen 5 7500f ve 7700xt li hazır sistemleri kovalayın derim.
  20. A.Arif

Hocam bu önceliklerinize bağlı. Eğer bilgisayar ile günde fazla vakit geçiriyorsanız bence alınabilir. Ha yok günde 1-2 saat belki girerim derseniz bence olması gereken yükseltmeyi yapın yeter. Paranızı başka yerlerde kullanırsınız.
Top Bottom