Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

Yusuf tekin: Bundan sonra yüksek öğretmen ataması olmayacak

Ooo çok ağır iddia. Öğretmen olup olmayacağımı 4 sene sonra görürüz. Ama sizin fikriniz de ki cemaatçi, tarikatçı, Atatürk düşmanlarına söylediklerim az bile. Keşke bu fikirlerinizi adam gibi reelde de dile getirebilirsiniz. Hainliğiniz içinizi kemiriyor ama dile getirmeye korkar olmuşsunuz...
  2. Çatlı Reis

Bu kafada ki adamlar genelde bizim gibilerle bir araya gelmez. Gelirse de aklında ki senaryoyu yaşatırım kanka sıkma canını. Tatmin oldun mu?
  3. Çatlı Reis

adghjkdghadgha yetişkin insanlarız kardeşim benim. Muhtemelen bir araya bile gelmeyiz. Konu da bu değil sanki.
  4. Çatlı Reis

Canı nasıl isterse.
  5. Çatlı Reis

Eski Askeri öğrenciyim. Normalde kanıtlamakla da uğraşmam ama hadi bu seferlik senin istediğin gibi olsun. İnanmıyorsan da Ankaradaysan KHO önüne her zaman beklerim.
  6. Çatlı Reis

Atatürkçü bir askeri öğrenci ile zaten anlaşamazsın sen. Gidip cemaatlerde boy göster.
  7. Çatlı Reis

"He" değil, doğrusu Evet. Ortaokul terk misin?
  8. Çatlı Reis

Nüfusunuz kadir Popcorn'un soyundan mı?
  9. Çatlı Reis

❌İndirim Bitti! Havit fuxi h3 kulaklık 215TL

Yetişemedim 😢
  10. Çatlı Reis

Akıllarına gelmiyor hocam akıllarına gelse o da batar. Ülkemin insanı twitter ruhunu çok benimsedi artık. Her şeye gram fikir yormadan, bilgi olmadan çamur atmada yarışır oldular. Verdiğiniz örnek zaten ülkenin özeti.
  11. Çatlı Reis

Hocam senle iğneleyici kelime kullanmadan konuşuyorum ama anlıyorum ki sen o inceliği gösterecek bir karaktere sahip değilsin. Şimdi atamanın az olması ile mesleğin zorluğunu yazdığımı adam gibi okuduysanız nasıl bağladığımı anlarsınız. Dedim ki bu kadar zor bir iş olmasına rağmen ve mesleği...
  12. Çatlı Reis

Asker Olmak Mantıklı mı

Yanlış bir düşünce olmuş bu kardeşim. Akıl sağlığın ile pek bir alakası yok askerdeki her adam deli değil. Sadece sağlam bir mental gerekebiliyor. Ben askeri okulda bulunduğum için oranın özelinde bahsedebiliyorum sadece. Askeri okul eğitimi alan bir adamın edinceği tecrübeyi ve bilgiyi hayatta...
  13. Çatlı Reis

Gerizekalının birine laf anlatıyorsun boş ver bence. Öğretmenlik mesleğini tatiller üzerinden değerlendirerek itibar zedemelesi yapmaya çalışıyor ama a*tal olmaktan öteye gidemiyor. 1764503022 Hocam kendi okuduğum öğretmenlik bölümü üzerinden örnek vereceğim. Ben Özel Eğitim Öğretmenliği...
  14. Çatlı Reis

Asker Olmak Mantıklı mı

KHO 1.sınıfta bırakmış biri olarak bir şeyler söyleyeyim bende. Vatan, millet, sakarya gibi duygusal sözcüklerden çok uzak bir şey askerlik. İnsanların kafasında hayalet ettiği gibi bir şey değil. Rütben, sınıfın ne olursa olsun neredeyse her yerde gördüğün muamele birbirine çok benzer...
  15. Çatlı Reis

Yardım MONİTÖR KOLU LAZIM 24”

Aksine hayran kaldım.
  16. Çatlı Reis

Yardım MONİTÖR KOLU LAZIM 24”

Attığın ürün güzel de ne biçim miden var hocam.
  17. Çatlı Reis

Ekran kartına destek gerekiyor mu?

Bu destekleri koyunca bir tık yüksek kaldı. Ama çok az.
  18. Çatlı Reis

Anladım teşekkürler.
  19. Çatlı Reis

Peki daha sonrası için ne alınmalı hocam?
  20. Çatlı Reis

Yeterli olur diye düşünüyorum.
Geri