Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

7500f Sıcaklığı Nasıl Olmalı?

Afterburner kullanıyorum kanka onda 90'ı buluyor işte yardımcı olacak mısın?
  2. Çatlı Reis

izledim 80'i buluyor.
  3. Çatlı Reis

başlattım 10 dakkaya dönüş yapacağım. 1788381709 Böyle bir sayfa var şu an benchmark başlattım kendi kendine bitirdi 1 dakika içinde.
  4. Çatlı Reis

nasıl yapıyorum hocam nereden? 1788380837 Kanka biliyorum anormal sıcaklıklar olduğunu çözümünü arıyorum.
  5. Çatlı Reis

Yaz aylarındayız diye pek umursamadım ilk başlarda ama artık fazla dikkatimi çekmeye başladı. Ryzen 5 7500F işlemcim BitFenix 240mm sıvı soğutma ile kullanıyorum. Boşta değerler aşağıdaki gibi. Hangisi normal derece anlayamadım. Oyun açıkken ise Sekiro'da 85-90 derecelerde GoW Ragnarok da...
  6. Çatlı Reis

Öneri Oyun Konuşuyoruz Silent Hill Townfall

O artık şans meselesi. Grafikleri güzel görünüyordu oyunun. Optimizasyon işinin altından kalkamayabilirler.
  7. Çatlı Reis

En son düzgündü diye hatırlıyorum SH2. Sonradan çıkan SHF'de de bir problem yoktu. İşi çözdülerse ve yapan aynı kişilerse iyi bir optimizasyonu olur diye tahmin ediyorum.
  8. Çatlı Reis

Steam kütüphanemi büyütmek isteyen biri olduğum için fırsat buldukça ve imkanım oldukça sevdiğim oyunları satın alma taraftarıyım ben. Kısa oyunları korsan ya da hesap satın alarak oynamak da mantıklı ama.
  9. Çatlı Reis

Diğer silent hill'ler tadında 10-15 saatlik olur diye tahmin ediyorum.
  10. Çatlı Reis

Son oynadığım korku oyunu Requiem'di Şubatta oynadım onuda. Uzun süredir bu türe açım. The Sinking City 2 ve Townfall radarımda şu sıralar. Silent Hill Townfall için Alien İsolation'dan ilham alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bundan dolayı da heyecanımı kabartıyor bu oyun. Zaten SH serisinin...
  11. Çatlı Reis

Gta 6 Tahminin Sistem Gereksinimi Ne Olur ?

Benim bundan bir önceki kartım 5060'dı. 1080p için fazlasıyla yeterli geliyordu bana. Hatta bir süre teknolojiler ile birlikte 2K'da kullandım. 4K monitöre geçme kararı verince sistemi değiştirdim.
  12. Çatlı Reis

DLSS 5 lazım değil hocam 4 yeterli şimdilik. Hem bize performans lazım görüntü kalitesi zaten yeterli. 5070 ile de 4K Orta ayarlarda 60 üstü fps alayım yeter bana.
  13. Çatlı Reis

5070ti ile aralarında mı %50'lik bir fark var anlamadım. 1787940200 4K Ultra da gözüm yok Medium yeterlidir. 1787940272 Linç yemezsin senin düşüncen. Bana kalırsa 4 serinin en iyi oyunudur. Hikaye hariç 5'de zamanına göre mükemmel bir oyundu oynanış ve insanlara sunduğu serbestlik ve...
  14. Çatlı Reis

5070 nasıl bir performans gösterir hocam? Sizin önerdiğiniz ve aldığım OLED monitör ile 4K'da oynayabilmek istiyorum.
  15. Çatlı Reis

OLED Monitör Tavsiyesi ?

LG gX8 kullanıyorum memnunum.
  16. Çatlı Reis

The Sinking City 2 Alınır mı?

Alıp oynayan, deneyen var mı? En son şubatta RE Requiem oynadım ondan beri Survival-Horror türüne açlığım var. Deneyimleyen ya da fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? YT'de falan iyi bir inceleme bulamadım henüz oyun yeni olduğu için.
  17. Çatlı Reis

Hibrit Mousepad Önerisi

Setup’ım bu şekilde hocam turuncu ya da farklı renkte bir mousepad’in çok sırıtacağını düşünüyorum. Belki ATK’nın siyahı güzel durur. Ama ağırlıklı beyaz olunca mousepad de beyazın daha çok yakışacağını düşünüyorum.[/automerge] Ben pek renkli adamı değilim hocam setup'ım da gördüğünüz gibi...
  18. Çatlı Reis

Hibrit Mousepad Önerisi

ATK Sky'a şans vermeyi istiyorum ama beyaz renk seçeneğinin olmaması direk SOA'ya yönlendiriyor beni. Bi yandan da setup ile uyumlu olsun istiyorum.
  19. Çatlı Reis

Hibrit Mousepad Önerisi

Hocam 1500TL bandına Spirit of Aim modelini tavsiye eder misiniz peki?
  20. Çatlı Reis

Wraith Spirit Of Aim Mouspead Almaya Değer mi?

Siz ne tavsiye edersiniz peki hocam? Farkı hissedebileceğim fiyatı da uçuk olmayan.
Geri