Arama sonuçları: *

1. S

Sadece numaradan e mail adresi bulunabilir mi ?

Arkadaşlar selam. Sadece numarasını bildiğim birinin mail adresini ve/veya kendi adresini bulmam mümkün mü
  2. S

GIGABYTE LAPTOP BIOS GUNCELLEME

Arkadaşlar şu ekteki laptopa sahibim. bu gigabyte control center diye bi uygulama var orada bios a güncelleme geldiği gözüküyor. Ben daha önce hiç bios güncellemesi yapmadım. Biraz araştırdım da masaüstü pc lerdeki gibi mi oluyor prosedür yoksa ben gigabyte control centerdan güncellediğim zaman...
  3. S

Yeni̇ Laptop Şarjı Hakkinda

Anladım kral sağol yardımların için
  4. S

Anladım hocam sağol 1682216618 Sağol kanka tamamdır bir de şey sorucam. Ben bu laptopun tam performansta çalıştığını anlamak için hangi testleri yapmam gerek ?
  5. S

Tabi hocam,
  6. S

yok kral zaten amacım adaptör değiştirmek değil de zaten o çektiğim kablo adaptöre takılıyor. Hani benim kafama takılan herhangi bi dönüştürücü alsam olur mu bunun için
  7. S

Yok mu bilgili bi arkadaş??
  8. S

Merhaba arkadaşlar, Ben linkteki laptopu aldım yurtdışından...
  9. S

ASUS ROG STRIX G18 SORUNLU MU?

Anladım ssğolasın
  10. S

Bak o da olabilir 😅
  11. S

@HmzaY Kanka şu 99 dolarlık şey ne biliyo musun
  12. S

Valla kanka Asus alacaksan çok araştırma ben de buraya Asus alıyorum diye geldim 😅
  13. S

Kimsenin gönlü kalmasın diye ne Asus ne HP aldım 😅 https://www.newegg.com/amp/p/N82E16834233552
  14. S

Ben siparişi verdim arkadaşlar tartışmaya gerek yok artık 😅
  15. S

Valla tercihimi yaptım aorusu aldırıcam aldırabilirsem birine. Abi bu yeni nesil laptopları sürüldüğü an sünger gibi emiyolar stokta yok yine
  16. S

Ulan bi konu açtım ortalık karıştı ha
  17. S

YURTDIŞI NEWEGG ALIŞVERİŞ HAKKINDA

Anladım teşekkürler
  18. S

YURTDIŞI NEWEGG ALIŞVERİŞ HAKKINDA

Merhabalar. Yurtdışından neweggden alışveriş yapmak istiyorum. Sorum newegg in herhangi bir mağaza şubesi var mı? O şekilde mi çalışıyor? İnternet alışverişi yapamıcam çünkü. Veya alacağım ürünün satıcısını görebiliyor muyum ? O şekilde gidip mağazasından alabilir miyim ürünü ?
  19. S

Newegg den hiç alışveriş yapmanız oldu mu bişey sorcam
  20. S

Baya kullanıcı yorumu okudum. Sorun yaşayan olmamış bu şekilde. Hemen hemen hepsi memnun
Geri