Arama sonuçları: *

1. S

Bir shopier mağazasından alınan ürün gelmezse nerden hak talep edilebilir.

shopier üzerinde acılmıs fazla ünlü olmayan bir sayfadan bi suredir bulamadigim birsey aldım gönderlmeme ihtimalini göz önündd bulundurarak. gerçekten gönderlmez ise nerden hak talep edebilirim.
  2. S

Togg marka araca obd2 bağlanır mı

togg t10f aracıma obd2 bağlayıp bağlayamayacağımı öğrenme istiyorum bilgisi olan varsa sevinirim
  3. S

Aldığım iphone arızalı

10 gün kadar önce kız kardeşime türkcell kurumsaldan online odeme ile iphone 16 aldık. 5.gününde dokunmatigi gitti dfu falan asla geri gelmedi . gürgençler ve kvk yalnızca onarım yapılabileceğini söyledi.ama kullanıcı hatası yok.telefon düşmedi nem sıvı almadı.türkcell bana onların yapabileceği...
  4. S

Araba için halı paspas

araba togg ama universal paspaslar güzel oturuyor özel kesim olmasa da olur . benimle paylaşabileceğin bir link var mı acaba ?
  5. S

Araba için halı paspas

Son zamanlar oldukça popülerleşen etnik halı deseninde araba paspasları galiba kalitesiz paspaslarin ustune yapilan baskidan imal ediliyor. direkt o desende halı arıyorum. yani paspas olarak direkt bildiğimiz halı istiyorum ama etnik desende nerden bulabilirim.örneği fotoğraf ama fotoğraftaki...
  6. S

R7 2700x 1660oc için anakart önerisi nedir

maalesef çözmedi.
  7. S

1756968247 yani şuan o maddi durumda degilim idareten bi ikinci el almayı düşünüyorum
  8. S

ama sadece yetersizliginden ziyade usp portlari saglikli calismiyor kullanirken klavye mouse gidiyor geliyor o yuzden
  9. S

r7 2700x 1660oc 750w psu 16gb ram var anakartimin bi kac aydir arkasindaki usb girisleri calismiyor gidip geliyor surekli 3 4 k butceyle alabilcegim bilindik marka anakart önerisi var mı ?
  10. S

Mouse sağ ve sol tuşa basılı tutunca kasıyor

mouse tuşlarına basılı tutunca hareketler kasıyor oyunlarda ve masaustunde aynı
  11. S

Çözüldü✓ Mouse belli bir yerden sonra hızlı kayıyor

mouse 8k hz de kullanıyordum 250hz indirdim dpi sorunu ortadan kalktı
  12. S

anladım hocam teşekkür ederim desteğiniz için
  13. S

hayır masaüstünde de öyle oyuna girdim orda da öyle 1747776587 ve tam dediğiniz gibi değil aynı hızda hareket ettiriyorum başta yavaş sonra hızlanıyor sonra aynı hızda hareket ettirmeme rağmen yavaşlıyor bir değişik
  14. S

hassasiyet hariç aynı en üstteki tik kapalı 1747776407 prozone g88 çok iyi bir mouse da degildi
  15. S

kablolu mousemde boyle degildi eminim hissiyat çok çok farkklı
  16. S

motion sync diye bi ayar var dediğinle alakalı olabiliir mi ?
  17. S

biraz açabilirmisin nedir o nasıl düzeltirim
  18. S

gameraiderin oled ekranlı mouse u yarim saat olmadi kutusun açalı ama mouseu 5 cm sağa kaydırıyorum istediğim hızda kayıyor sonra hızlanıyor geri eski yerine getirince hızı normalde dönüyor tahminimce mouse kullanım alanı küçük olanlar için olan bir ayar ya da özelliktir öyle bir şey varsa nasıl...
Geri