Arama sonuçları: *

1. pancake

Ölü/Takılmış Piksel Hakkında Yardım

Merhaba, bugün talebim onaylandı yeni ürün gönderildi elime ulaşmasını bekliyorum.
  2. pancake

Değişime gönderdim daha ulaşmadı, gelişme olunca tekrar yazarım buradan.
  3. pancake

Tamamdır, öyle yapayım.
  4. pancake

Merhaba, Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 ms (MPRT) 320Hz IPS Gaming Monitor (67D4GAC3TK) model ürünü satın aldım ve bugün elime ulaştı. Ürünü kurup kullanmaya başladığımda ekranın sol altına yakın bir bölümde ölü ya da takılmış bir piksel olduğunu fark ettim. Durumu gösteren görselleri de ekledim...
  5. pancake

Logitech G PRO X Superlight 2 alınır mı?

Benim olay daha yeni 2-3 aylık olay gayette yardımcı oldular sizin şansınıza öyle denk gelmiştir. Global'e yazmadıysanız oraya yazıp dönüş bekleyin.
  6. pancake

Logitech G PRO X Superlight 2 alınır mı?

Aktif olarak Superlight kullanıyorum 1.5 yıl sonra yan tuşlarından birisi takılma yapmaya başlamıştı destek talebi açtım (logitech global sayfasından) bana sıfır fare yolladılar. Müşteri memnuniyeti açısından 10/10. Yan tuş takılması dışında dışında başka bir sıkıntı yaşamadım.
  7. pancake

❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

ürünü biraz önce kurdum bir sıkıntısı yok gayet rahat ve konforlu.
  8. pancake

Ekran Kartı Değişimi Hakkında Tavsiye

6600XT'nin tepe bir modelini almayı planlıyordum. O zaman mantıklı olan kalıp daha üst bir modele veya AM5 sisteme geçmek.
  9. pancake

Ekran Kartı Değişimi Hakkında Tavsiye

Merhaba, Elimde RTX 2060 ekran kartı var. Üzerine 1500-2.000 TL daha ekleyerek RX 6600 XT almayı planlıyorum. Sizce bu mantıklı mı? Ayrıca kullandığım PSU 8 pinli, bu nedenle 600 veya 650 W gücünde uygun ve kaliteli bir PSU tavsiyesinde bulunabilir misiniz? İşlemcim: 5600
  10. pancake

Yardım Yurtdışı telefonda 4+4 olayı

Sene başında sıfırlanıyor kullanım.
  11. pancake

Çözüldü✓ İşlemci kıtlığımı var ?

Bütçenizin 100k olduğunu belirtmişsiniz. Oyun dışı ihtiyacınız da varsa 9800x3D uygulamalarda bariz önde almak mantıklı olur. Oyun odaklı düşünürsek 10k farka değer mi orasını bilemiyorum.
  12. pancake

Çözüldü✓ İşlemci kıtlığımı var ?

idefix'te satılıyor 7800x3d, güvenilir mi derseniz evet güvenilir idefix üzerinden aldım ben 7800x3d.
  13. pancake

Çözüldü✓ SSD garanti belgesini kaybettim iade kabul edilir mi?

Bazı ürünlerde fatura garanti belgesi yerine geçiyor. Aldığınızda çıkmadıysa faturayı kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Amazon desteğe yazın sorun.
  14. pancake

Çözüldü✓ DeathAdder V3 Pro mu Logitech g pro x superlight mı

G Pro kullanıyorum 1.5 yıl oldu herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama imkanınız varsa bir teknoloji mağazasında elinizle tutup alın. Elinize uygun olması önemli olan.
  15. pancake

Gamepad önerisi pc için

Cihazın dongle'ı var onu bilgisayara takıyorsunuz aynı kablosuz mouse gibi çalışıyor direkt.
  16. pancake

Gamepad önerisi pc için

8bitdo Ultimate c vs Ultimate 2.4ghz kullanıyorum 1 senedir hiç bir sıkıntı yok. 2C'de bildiğim Ultimate 2.4Ghz'de olduğu gibi 2C'de de Hall Effect özelliği olması lazım.
  17. pancake

5600 İşlemci için Soğutucu Tavsiyesi

Merhaba, Sistemimde işlemcimi güncelledim ve soğutucu arayışına girdim tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? Anakart: B450m hdv r4 Kasa Dark Guardian Mini
  18. pancake

EA SPORTS FC™ 25 Ultimate Sürüm ₺1.799,99

Normalde erken erişim filan veriyordu. Ön sipariş ile hero paketide veriyor ama şuan için muhtemelen sadece FUT için 4600fp veriyor. FUT oynamıyorsanız ultimate gereksiz.
  19. pancake

Aula F75 ESC F1-F12 Tuşları Bozuk

sonuç?
  20. pancake

Aula F75 ESC F1-F12 Tuşları Bozuk

Switchlerin yerini değiştirip dener misiniz? Hotswap sonuçta switchler mi bozuk yoksa başka bir sıkıntı mı var anlamış olursunuz.
Geri