Arama sonuçları: *

1. F

Ajjaz 159p bu fiyata alınır mı

Nasıl 1683 tl ben 1231₺ aldım
  2. F

MONİTÖR MODEL MARKA TAVSİYE

Tasarım çok güzelmiş fakat 180hz
  3. F

MONİTÖR MODEL MARKA TAVSİYE

Baylar bayanlar 5000 max 5500 bütçem var bi fiyatlara sıfır ikinci el 200 240 280hz monitör arıyorum bu fiyatlara lenovo R25f-30 modelinde bir monitör buldum sizce alınır mı veya başka önerebileceğiniz varmı?
  4. F

FİVEM HİKAYE SORUSU CEVABI ACİL

Bir gece kulübünde eğlenirken, tanımadığınız biri yanınıza yaklaşıp size kaçak kumar oynama fırsatı sunduğunu söylüyor. Oyunun oldukça kazançlı olduğunu ve size büyük paralar kazandırabileceğini iddia ediyor. Bu durumda nasıl bir tepki verirsiniz ve nasıl bir yol izlersiniz?
  5. F

EPİC GAMES İLE ROCKSTAR GAMES EŞLEŞME

Baylar selamün aleyküm epic games ile rockstar games eşleştirdiğim e postama hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorum bu sebepten dolayı rockstar games launcher'e giriş yapmıyorum dolayısıyla gta5 e de girmiyor yeni bir epic games hesabı açıp gta5 satın alsam o şekil de sorun halli olmuş olur mu?
  6. F

ROCKSTAR GAMES E POSTAMI UNUTTUM

Baylar selamün aleyküm epic games ile rockstar games eşleştirdiğim e postama hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorum bu sebepten dolayı rockstar games launcher'e giriş yapmıyorum dolayısıyla gta5 e de girmiyor yeni bir epic games hesabı açıp gta5 satın alsam o şekil de sorun halli olmuş olur mu?
  7. F

İŞLEMCİ EKRAN KARTI UYUMLULUK

Ne seviyerde yapar çok fazla sıkıntı olur mu
  8. F

İŞLEMCİ EKRAN KARTI UYUMLULUK

RTX 3070 Tİ YANINA RYZEN 5 5600 ALICAM EKRAN KARTI DARBOĞAZ YAPAR MI?
  9. F

RYZEN 5 5600 5600X HANGİSİ

Ortalama 500 fark var
  10. F

RYZEN 5 5600 5600X HANGİSİ

Ryzen 5 5600 ila 5600x in arasında çok bir fiyat farkı yok sizce hangisini almalıyım ekran kartım 3070 ti
  11. F

YENİ İŞLEMCİ ALMAK İSTİYORUM

Pc de şuan amd ryzen 3 1200 var ekran kartı olarak da afox rx550 4gb ekran kartı var pc de çoğunlukla gta5 fivem giriyorum fps düşük ve çoğu zaman da drop yiyorum bu sorunun çözülmesi için hangi parçayı değiştirmem lazım
  12. F

Öneri ÖNERİ İSTİYORUM FPS DROP

Gta5 Fivem Oynarken Fps Drop yiyorum ve fps düşük pc de şuan rx550 ekran kartı r3 1200 işlemci var neyin ne olduğunu bilmiyorum fakat hangi parça hangi oyunu etkiler bilmiyorum yardımcı olurmusunuz fps artması ve drop yememem için hangi parçayı değişmem lazım
  13. F

İŞLEMCİ ÖNERİ LÜTFENN

BEYLER BİLGİSAYARIMDA ŞUAN AMD RYZEN 3 1200 İŞLEMCİ VAR YANINDA DA AFOX 4GB RX550 EKRAN KARTI VAR GTA5 FİVEM OYNUYORUM ARABA SÜRERKEN YERİN ALTINA DÜŞÜYORUM VE FPS DÜŞÜŞLERİ YAŞIYORUM 16GB RAM VAR BU SORUNLARIN KALKMASI İÇİN NEYİ DEĞİŞTİRMEM GEREKİYOR
  14. F

WECHAT QR REFERANS OLABİLECEK BİRİ

Beyler Bayanlar Merhaba Wechat Referans Olabilecek Biri Varmı Lütfen Rıca Ediyorum
Geri