Arama sonuçları: *

• Users: vEmre
  • Order by date
  1. V

DualSense PC'de titreşim zayıf

Merhaba. PC'de DualSense kullanıyorum fakat titreşim PS5'e göre çok zayıf. PS5tede DualSense'i kullandım titreşim gerçekten çok kuvvetli ve tatmin edici fakat PC'de aşırı zayıf. Bir sorunu yok yeni cihaz şarjı falan da tam. Hatta belki size gelen kolda kronik olabilir bu sorun diyecek olursanız...
  2. V

PC'de Cod Warzone DualSense Aim Assist ayarları yapılmasına rağmen çalışmıyor

Merhaba. PC'De warzone oynuyorum ve gamepade alışmaya çalşıyorum fakat aim assisti açmama rağmen aim assist çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. V

Warzone hasar yiyince oluşan ekran karmaşıklığı

Merhaba. Cod warzoneda hasar yiyince ekran aşırı fazla kan oluyor ve çok sallanıyor. Resmen hasar yediğim zaman rakibi göremiyorum adam vuramıyorum. Bunu kapatmanın veya azaltmanın ayarını bilen var mı. Ben baktım bulamadım oyun bir de üstüne ingilizce olunca eğer böyle bir ayar varsa...
  4. V

CoD Warzone PC'de DualSense aim assist kablosuz iken çalışır mı?

Merhaba CoD Warzone'da DualSense ile oynamaya çalışıyorum çünkü millet hayvan gibi oynuyor. Çok fena kullanıyolar aim assisti bende alışmaya çalışıyorum fakat yani yeni gamepadle oynayanlar için en güçlü aim assist ayarlarını yapmama rağmen sanki aim assist hiç yok gibi. Hiç aim assist olduğunu...
  5. V

Epic Games aynı hesapta 1 kişinin hikayeli 1 kişinin Online oyun oynaması

Merhaba. Arkadaşımda The Last of Us var oynamak için Epic Games hesabını isteyeceğim fakat hem ben onun hesabında hikayeli bir oyun oynarken o Online bir oyuna girebilir mi? Bence olabilir çünkü The Last of Us'ın Online modu falanda yok yani Online'ı etkilemez diye düşünüyorum fakat gene de...
  6. V

CS2 CSGO'ya kıyasla yüksek ping

Arkadaşlar merhaba. Ben csgo'da 55-60 arası ping alıyorken cs2 çıktıktan sonra pingim anormal derecede arttı ve son zamanlarda daha da çok arttı. Csgo'da 55-60 arası olan ping cs2 de nasıl 75-80 altına inmez anlamıyorum. İnternetimde her hangi bir sorun yok kullandığım internet aynı oynadığım...
  7. V

DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu alınır mı?

Arkadaşlar İ5 13400F işlemcime 240mm sıvı soğutucu bakıyorum. Sizce bu soğutucu alınır mı? İncelerseniz sevinirim DeepCool markasını kullanan çok kişi ve youtuber gördüm. Sizin de fikrinizi almak istedim teşekkürler. DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu
  8. V

İ5 13400F için Kule Tipi veya 240mm Sıvı Soğutucu Önerisi

İ5 13400F için kule tipi veya 240mm sıvı soğutucu 2sinden birini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Genellikle 240lık sıvı soğutucu önerirseniz güzel olur kule tipine çok sıcak bakmıyorum. Sıvı soğutucu da çok ses çıkarır mı ondan da emin değilim kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi...
  9. V

DualSense Farklı Ülke Ürünü

kutusunda bakılmadık yer bırakmadım fakat seri numarası falan bulamadım hatta kullanma kılavuzuna bile baktım ordada yok tam olarak nerede? 1712067619 sahte olduğunu düşünmüyorum güvenilir bir siteden aldım fakat dediğim gibi farklı bir ülke avrupa ülkesi malı değil yani
  10. V

DualSense Farklı Ülke Ürünü

Merhaba, DualSense sipariş vermiştim gelen üründe güncelleme sonrası sorunlar oluştu değişim istedim ve yeni gönderdikleri ürün de böyle farklı seri numaralı bir ürün geldi şimdi yeni nesillerin sonu a ile bitiyor eskileri 1 buradaki yazan numarada 1 ile bitiyor ama seri numarası olduğundan bile...
  11. V

DualSense titreşim çok zayıf (PC)

Merhaba, Bilgisayarda kullanmak için DualSense aldım fakat titreşim çok zayıf hiçbir zevk vermiyor bir şekilde bu sorunu çözebilir miyim? Full şarjla da denedim gene aynı. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  12. V

DualSense titreşim çok zayıf

Merhaba, DualSense aldım fakat titreşim baya zayıf hiçbir zevk vermiyor bir şekilde bu sorunu çözebilir miyim. Bu arada şarjı az o yüzden olabilir mi diyecem fakat dualshockta böyle bir şey yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  13. V

DualSense telefon şarj kablosu ile şarj etmekte bir sorun varmı, şarj edilir mi?

Merhaba, DualSense orijinal samsung veya xiaomi şarj kablosu ile şarj edilir mi, bir sorun yaratır mı. Bazen yüksek amper bataryaya zarar verebilir tarzı bişeler okumuştum. Cevaplarsanız sevinirim. Bu arada bilgisayara takıp şarj edeceğim adaptörle değil. Teşekkürler.
  14. V

DualSense için Kablo Önerisi

DualSense için hangi kabloları önerirsiniz bide aşağıda linkini koyduğum kablolar sanırım telefon adaptörleri için kablolar bu kablolarla dualsense'i şarj edebilir miyim bir sorun olur mu bazen yüksek amper bataryaya zarar verebilir diye bişeler okumuştum aşağıdaki kablolar dualsense için sorun...
  15. V

Kolu DualShock 4 olarak tanıtınca titreşim çalışmıyor.

Merhaba DS4 Windows uygulamasından kolu bilgisayara dualshock 4 olarak tanıttığım zaman titreşim hiçbir oyunda çalışmıyor ancak xbox kolu olarak gösterirsem çalışıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu varmı oyun içindeki tuş gösterimlerini dualshock olarak görmek istiyorum fakat titreşimi...
  16. V

DUALSHOCK 4 YAVAŞ ŞARJ OLUYOR

Merhaba arkadaşlar dualshock 4ü şarj kablosuyla beraber bilgisayara takıp şarj ediyorum fakat kaç saattir turuncu ışık yanıp sönüyor dolmadı sanırsam neden bu kadar yavaş yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  17. V

EA FC 24 BOTLAR ÇOK KÖTÜ ŞUT ÇEKİYOR

Merhaba bu ea fc 24de botlar her zorlukta çok kötü şut çekiyor bildiğin çok yavaş aşırtma gibi vuruşlar yapıyorlar bu tüm zorluklarda aynı en kolay acemide de aynı efsanevide seçkinde felan da aynı yani aşırı kötü şutlar çekiyolar kariyer modu falan oynadığım için zorluğu ne kadar arttırırsam...
  18. V

Fortnite sildim fakat hala SSD'de yer kaplamaya devam ediyor.

Merhaba. 2 gün önce fortnite'ı epic games üzerinden sildim 36 gb gibi bişeydi fakat yer açılmadı ssdde hala aynı şekilde yer kaplamaya devam ediyor fakat başka bir oyun sildiğimde epicten yer açıldı sadece fortniteda olmadı bu olay bakmadık yer bırakmadım her yere baktım fortnite ile ilgili...
  19. V

Aynı anda 2 indirme işlemi SSD'ye zarar verir mi?

teşekkürler 1700832002 teşekkürler
  20. V

Aynı anda 2 indirme işlemi SSD'ye zarar verir mi?

Merhaba bazen 2 3 tane oyuna aynı anda güncelleme geliyor. Onları aynı anda yapsam ssd 2sinide okuyup yazacağı için bir yük bindirmiş olur muyum veya zarar vermiş. SSD : KİNGSTON NV2/SNV2S 3500/2100 1TB Teşekkürler.
Geri