Arama sonuçları: *

• Users: Laxe
  • Order by date
  1. Laxe

TARAYICI SORUNU(windows11)

Windows ona geçmeyi de bilmiyorum ki zor mu ya
  2. Laxe

Dostum sistemim iyi oyunlarda gram kasmıyor sanırım kronik windows 11 sorunu ona geçmem lazım
  3. Laxe

Windows on bir kullanıcısıyım ve yaklaşık yedi aydır kullanıyorum fakat iki gündür bir sorunla karşı karşıyayım tarayıcıların hicbirine giremiyorum surekli donmalar oluyor video izleyemiyorum lutfen yardım edin
  4. Laxe

Yardım rockstar social club hata

social clubda playlist kurmaya çalışırken jobs kısmına girince böyle bir hata alıyorum lütfen yardım edin
  5. Laxe

Çözüldü✓ Amd Pa-300 hatası(sürücü hatası)

daha detaylı anlatır mısın nasıl silicem programdan
  6. Laxe

Çözüldü✓ Amd Pa-300 hatası(sürücü hatası)

battlefield beş oyununu yüklediğimde açmaya çalıştığımda sürücü uyuşmazlığı hatası aldım ,bi amd software bakayım dedim o da böyle bir hata verdi youtube'daki çözümler işe yaramadı yardım ediin:
  7. Laxe

Yardım EA BAĞLANTI HATASI (çözdüm)

Steamden fifaya girmeye çalışınca ea'ye bağlanıyor, hep bağlanıyordu fakat şimdi şöyle bir hata alıyorum
  8. Laxe

Modding windows 11 pro etkinleştirme sorunu

trendyol üzerinden aldım windows 11 pro key olduğuna eminim 1676560641 tamamdır teşekkür ederim önerebiliceğiniz key var mı
  9. Laxe

yeni key vermiceklerini söylediler iade mi etmeliyim
  10. Laxe

lütfen yardım edin keyi girdiğimde bu sorunu alıyorum
  11. Laxe

windows 11 etkinleştirme sorunu

geçenlerde yeni bir hazır sistem aldım windows deneme kopyası vardı içinde ve ben de internetten etkinleştirmek için key aldım fakat böyle bir sorunla karşılaştım yardım eder misiniz?
  12. Laxe

Çözüldü✓ Display port monitör

hdmı 2.0 bile 144 hz veriyor en fazla bi tane videoda izledim sadece display port 165 hz veriyor 1675937418 hdmı 2.0 bile 144 hz veriyor en fazla bi tane videoda izledim sadece display port 16 ama ayarlarından bak yine hz yi ayarlayabilirsin
  13. Laxe

asus 165 hz bi monitör aldım sanırım 165 hz kullanabilmek için display port kablosu gerekiyor bu yüzden temin etmeli miyim diye soru işareti kaldı aklımda 1675927730 tamamdır teşekkürler
  14. Laxe

monitör alınca display port kablosu gelir mi kutu içinde acaba
  15. Laxe

Çözüldü✓ Gaming gen tr hazır sistem siparişi

bi de bi şey sorabilir miyim hazır sistem alınca driverleri yine biz mi yüklüyoruz
  16. Laxe

yakın zamanda sipariş veren vardır belki diye HaQQus HB-5 sistemden almıştım (ryzen 5 5500 rx 6600)
  17. Laxe

aradığımda bana yeni kargoya veriliceği söylendi bugün veya yarın ilk sistemim ee haliyle biraz sabırsızım ama keşke daha hızlı gelse
  18. Laxe

yaklaşık 1 hafta önce yeni bir hazır sistem ve monitör aldım fakat sitelerinde verdiği bilgiye göre hala hazırlanıyor olarak gözükmekte yardımcı olur musunuz
Geri