Windows on bir kullanıcısıyım ve yaklaşık yedi aydır kullanıyorum fakat iki gündür bir sorunla karşı karşıyayım tarayıcıların hicbirine giremiyorum surekli donmalar oluyor video izleyemiyorum lutfen yardım edin
battlefield beş oyununu yüklediğimde açmaya çalıştığımda sürücü uyuşmazlığı hatası aldım ,bi amd software bakayım dedim o da böyle bir hata verdi youtube'daki çözümler işe yaramadı yardım ediin:
geçenlerde yeni bir hazır sistem aldım windows deneme kopyası vardı içinde ve ben de internetten etkinleştirmek için key aldım fakat böyle bir sorunla karşılaştım yardım eder misiniz?
hdmı 2.0 bile 144 hz veriyor en fazla bi tane videoda izledim sadece display port 165 hz veriyor
1675937418
hdmı 2.0 bile 144 hz veriyor en fazla bi tane videoda izledim sadece display port 16
ama ayarlarından bak yine hz yi ayarlayabilirsin
asus 165 hz bi monitör aldım sanırım 165 hz kullanabilmek için display port kablosu gerekiyor bu yüzden temin etmeli miyim diye soru işareti kaldı aklımda
1675927730
tamamdır teşekkürler
yaklaşık 1 hafta önce yeni bir hazır sistem ve monitör aldım fakat sitelerinde verdiği bilgiye göre hala hazırlanıyor olarak gözükmekte yardımcı olur musunuz