Arama sonuçları: *

1. L

Windows 11 format atarken ssd gözükmüyor

Hocam yardımın için tesekkür ederim keske sonuca ulasabilseydik ama sorun yok. Konuyu açık bırakıcam belki kesin bi bilgisi olan yazar faydalanırız. Baska bi forumda aynı islemciye sahip bir arkadasında basına gelmis yuksek ihtimalle anakartın m2 yuvasıyla alakalı birsey 2. M2 yuvasına takınca...
  2. L

Vakit harcadigın icin tesekkur ederim dostum keake sonuca ulassaydık ama saglık olsun iyi gunler. Bu yaptıklarımıza ragmen baska bi önerisi olan varsa yazabilir konuyu acık bırakıcam
  3. L

Deniyim o da olmazsa arkasasın bilgisayarında kendi ssd imi goturup formatlıcam 1675958953 Yine olmadı. Ssd yi baska bi bilgisayara takıp atsam sıkıntı olurmu
  4. L

Yok hocam olmadı yine :/ 1675955424 Olmadı 1675956440 1675956538 Bu şekilde format ekranına geldigimde disk gozukmuyordu anakartın kendi sitesinden driverı indirip format usb sine attım ama format ekranın driverı aradıgımda format usb sini goremedim baska bi usb nin icine attım driverı...
  5. L

1675949036 Atiyim 1675949200
  6. L

Biostan nasıl çevireceğimi bulamadım 1675947981 Bu iki yontemide denedim simdi zaten uefi deymis arkada 2.0 oldugunu farketmemisim oraya taktım yine olmadı disk modun achı mı raid mi oldugunu bilmiyorum nasıl bakılcagını 1675948271 Tek bir ssd var raid degildir herhalde
  7. L

Hocam cok sağol ama bunlarıda denedim 1675919450 Hocam cok sağol ama bunlarıda denedim
  8. L

Merhaba windows 10 bilgisayarımı hem format atma hemde windows 11 e geçirmek istedim güzelce format flashımı hazırladım biostan flash belleğimi actırdım kurulum ekranında hiç yeni cihaz sürücüsü bulunamadı hatası aldım yardımcı olabilirmisiniz Denediğim yöntemler: -intelin sitesi üzerinden baska...
  9. L

Merhaba windows 10 bilgisayarımı hem format atma hemde windows 11 e geçirmek istedim güzelce format flashımı hazırladım biostan flash belleğimi actırdım kurulum ekranında hiç yeni cihaz sürücüsü bulunamadı hatası aldım yardımcı olabilirmisiniz Denediğim yöntemler: -intelin sitesi üzerinden baska...
Geri