Arama sonuçları: *

1. E

bana kulaklık önerir misiniz?

James dunkey bir araştır dostum ama illa marka dersen SS artıc 1
  2. E

USB KOPUYOR

Merhaba Gigabyte B450M S2H anakartlı sistemimde usb ilk başlarda steel series rival 600 mouse kaynaklı sandığım kopukluklar oluşuyordu. Fakat son zamanlar tüm usb portlarımda kopukluklar oluşmaya başladı kulaklık, mouse , klavye vb( 2 adet usb 2.0, 6 adet usb 3.0). Garantim devam ediyor...
  3. E

Steel Series Rival 600 Sorunu !

Sorunu yaşayan olmadı mı acaba başka ?
  4. E

Teknobiyotik P1 Versiyon Alınır Mı ?

ssd ve psu dediğin gibi değiştirirsen tamamdır dostum güle güle kullan şimdiden ekran için 2k şart değil diyorsan James Dunkey tavsiye ederim çok memnunum.
  5. E

Steel Series Rival 600 Sorunu !

Merhabalar. Mart ayının sonunda aldığım Rival 600 ilk 1 2 hafta sorunsuz çalıştı fakat son zamanlarda sürekli usb den kopuyor ve windows cihaz arızalı diyor. mouse üzerinde sök tak yapıyorum ve devam ediyor. Bazen hiç yapmıyor bazense sadece bilgisayarı ilk açtığımda yapıyor. Oyunlarda kopma...
  6. E

Twitch kemik kitle

Bence bundan sonra kim fenomen olacak şuan ki yayıncılara bağlı bakınız > Kendine Müzisyen! Ahmet ile ferit desteklemese bu kadar ünlü olamazdı. Onlar aralarına kimi alırsa o yükseliyor malesef...Ama yok ben dayanırım aylar, yıllar sorun değil vaktim bol dersen şansın açık olsun bir sponsora bakar!
Top Bottom