Arama sonuçları: *

1. onderbakirtas

Yardım Oyuncu koltuğu iade alırlar mı?

Ben iki koltuk aldım, ikisini de iade ettim. Birisini Amazon üstünden, diğerini de PttAvm üstünden almıştım. Amazon kapıdan aldı, PttAvm için Ptt şubesine gittim. Bence edebilirsin yasal süre dolmadığı sürece.
  2. onderbakirtas

Rofth gaming koltuk?

Bu forum moderasyonuyla alakalı olabilir. Neden cezalı duruma düştüğünü merak ettim ben de.
  3. onderbakirtas

Öneri RebelX Zenith satın aldım

Merhabalar. İlgili koltuğu aldığımı söylemiştim. Koltuk geldi, deneyimledim ve size deneyimlerimi aktarmak istiyorum. Özet: Fiyatın bundan daha pahalı olmadığı durumlarda alınabilir, bütçeniz fazlaysa başka seçeneklere yönelin. 1. Teslimat ve montaj Koltuk sağlam bir şekilde kutulanmış olarak...
  4. onderbakirtas

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Masaj özelliği hiç ilgimi çekmedi açıkçası, o nedenle başlıkta da yazmadım. 2 saatlik periyotlarda yormasın, sırtı da yere düşmesin şu aşamada kafi. Şu an visco minderle kullanıyorum koltuğumu, o biraz tolare ediyor durumu. Mesai sırasında tecrübe edeceğim...
  5. onderbakirtas

Merhabalar forum ailesi. Geçenlerde koltuk seçmenin zorluğundan dem vurup aşağıdaki başlığı açmıştım. Linkini bırakıyorum. https://forum.donanimarsivi.com/konu/ne-kadar-zormus-bu-is.1176922/ Sonra nihayet bir karara varıp Amazon üzerinden Hawk Future Black satın aldım. Ancak bu koltuk aradığım...
  6. onderbakirtas

10 bin liraya kadar bilgisayar koltuğu önerisi

Kesinlikle benim tecrübelerim de bunlardı Hawk Future'a ilk oturduğum saatlerde.
  7. onderbakirtas

Roth Aura Oyuncu Koltuğu İnceleme - İLK

Oturma derinliği ve baldır desteği ne durumda?
  8. onderbakirtas

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Önerisi

Görüntülü yorum istemek normal bir şey, görünürlük talep ediyorlar ama sonuçta 5 yıldıza zorlama yoksa bence bir mahsuru yok. Ancak yüksek derecelendirme için bu yaptıkları irrite edici hareket.
  9. onderbakirtas

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Önerisi

5 yıldızlı yorum zorunluluğu gerçek olamaz. 200 lirayla beni dolandırıcı mı yapmaya çalışıyorlar yani?
  10. onderbakirtas

Ne kadar zormuş bu iş!

Ben bunu aldım, sonra iade ettim. Oturma kısmı tatlı sert, kafa yastığı çok sert, bel minderi rahatsız edici geldi. Bel minderi koyduğumda baldır kısmı havada kaldı, o olmadan da çok rahat ettiğimi söyleyemeyeceğim. Malzeme kalitesini beğendim, kolçakları gayet konforlu gelmişti bana. Tekerleri...
  11. onderbakirtas

Öneri 10-12K Taksitli Oyuncu Koltuğu Önerisi

Ben bunu aldım, sonra iade ettim. Oturma kısmı tatlı sert, kafa yastığı çok sert, bel minderi rahatsız edici geldi. Kilolarımız yakın, boyum 174. Bel minderi koyduğumda baldır kısmı havada kaldı, o olmadan da çok rahat ettiğimi söyleyemeyeceğim. Malzeme kalitesini beğendim, kolçakları gayet...
  12. onderbakirtas

Ne kadar zormuş bu iş!

Evet baktım hocam öneriniz için teşekkür ederim. Hatta onunla beraber Nurus Mee Too'ya da baktım. Şimdilik Hawk Future ile birkaç gün geçirmeyi düşünüyorum. Aslında hiç fena fikir değilmiş bu hocam. Teşekkür ederim. Koltuk almış olmama rağmen bunu değerlendireceğim.
  13. onderbakirtas

Ne kadar zormuş bu iş!

Evet gerçekten güzel, özellikle Throne modeli. Bunu almasaydım alacağım koltukların başında geliyordu.
  14. onderbakirtas

Ne kadar zormuş bu iş!

Amazon üzerinden Hawk Future Gray aldım. Şu an fiyatı 10.000 lira. Eğer bekleneni veremezse yerel incelemelere giderim diye planladım. Yorum yapan, okuyan herkese teşekkürler.
  15. onderbakirtas

Ne kadar zormuş bu iş!

Rica ederim, hiç öyle algılamadım, hatta ben söylemeden sizin söylediğiniz katlanarak oturma eylemini (ne yazık ki bende var) bilmeniz beni çok şaşırttı. Dolgu miktarı için bir ara visco koltuk minderi almıştım (kendisi baya iş gördü), kıyas olması için yanımda götürmem fena olmaz galiba. Tekrar...
  16. onderbakirtas

Ne kadar zormuş bu iş!

Cevabınız için çok teşekkürler. Önemli noktalara temas etmişsiniz, her biri çok değerli. Bir günümü ayırıp İstanbul'da yerleri olan satıcılara gitme fikri var kafamda bir süredir. İyi işler diliyorum.
  17. onderbakirtas

İtopya Üst Düzey İlgi Maşallah (!)

Durum nedir merak ettim. Neredeyse bir ay geçmiş son mesajın üzerinden.
  18. onderbakirtas

Ne kadar zormuş bu iş!

Bilgisayara aldığım hiçbir donanımda bu kadar zaman harcamadım, ancak bir türlü uygun koltuğu bulamadım. Daha önce de burada başlık açmış, önerileri dikkate almaya çalışmıştım ancak bir karara varamamıştım. Yine aynı döngüyü yaşıyorum ve bu oldukça can sıkıcı. 9000-10000 civarı bir koltuk alıp...
  19. onderbakirtas

Raijintek Silenos MS Pro alınır mı?

Selamlar hocam. Ayrı ayrı değerlendireyim. Kasa Kalitesi: İlk intibahım olumluydu, kutuyu açıp elime aldığımda ortalama üstü bir kasa aldığımı anladım. Kasa dayanıklı hissettiriyor. Arka kapak, eski kasamdaki (Xigmatek Helios) kapağa göre biraz daha hafif. Plastik kısımları için üstteki yorumum...
  20. onderbakirtas

Yardım Thermalright Assassin Spirit Evo aldım ama...

Öncelikle alet çok yakışıklı. Ancak henüz montajını yapmadım. İleride işlemcim 5750G'yi 5900X veya 5950X ile güncelleme gibi bir planım da var (veya komple soket değiştirip yine X7XX serisinden devam etme), bu soğutucu onları da yeterince besleyebilir mi? Hız aşırtma işlemi yapmıyorum ve...
Geri