Arama sonuçları: *

1. mehmetii

❌İndirim Bitti! Beyazsu Robot Tepe Yağmurlama Duş Seti Dubai - 410TL

Bugün teslim edildi benimde açıp bakmadım henüz siyah ambalaja sarılmış halde paket tamamen.
  2. mehmetii

🔥İndirim Delonghi Tam Otomatik Espresso Makinesi 🔥12.500 TL

Aha o ben oluyorum sanırım. Henüz 1 aydır yeni bir fanteziye giriştim diyebiliriz. Giriş seviyesi bir makine ve tabii ki öğütücü aldım. Gerçek gurmeler der ki gerekirse tüm paranı öğütücüye ver makine olmasada olur. Ayrıca espresso için gereken bar 9, gerisi fasa fiso reklam.
  3. mehmetii

🔥İndirim 2106 TL Magcubic Cns Tech Hy320 Mini Android Destekli Projeksiyon Cihazı

Hy300 720p, HY320 1080P. Ucuz diye gidipte 720P olanı almayın bence. Yinede alacak olan arkadaşlar için bilgi vereyim 300/320 model fark etmez, bu cihazlarda L1 lisansı yok yani youtube,netflix tarzı platformlarda cihaz 1080 bile olsa 480p falan görüntü alabilirsiniz. O yüzden hy320'de lisanslı...
  4. mehmetii

Oto Vites Araçlarda Kırmızı Işıkta Vites Hangi Konumda Olmalı?

Yeni nesil bir çok araç frene basıp durduğunuzda şanzımanı salıyor. Sonrasında freni bıraktığınızda hafiften yeniden kavradığını hissedebiliyorsunuz eğer öyleyse gerek yok ama salmıyorsa baban doğrusunu yapıyor. Ayrıca bilmiyorsanız eğer diye belirtmekte fayda var yokuş, rampa gibi yerlere park...
  5. mehmetii

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 🔥1399TL (Dönemin en düşük fiyatı)🔥 Amazon Prime

Cihaz tarayıcısından inat tv apk indirip kurun çoğu kanal var
  6. mehmetii

Watch 6 serisi toptan indirmde

Bulursan almak mantıklı hocam en son watch4 ü 23 ay garantili piyasa fiyatından 1500₺ falan ucuza almıştım ne fark edecek faturada ismin yazsa. Adam aldıktan sonra ki ay iphone almış ve uyumluluğu iyi değil diye satıyordu. Bende 1 sene sonra falan iphone aldım ve bende sattım. Cidden kötü çünkü...
  7. mehmetii

🔥İndirim 2150 TL Magcubic Taşınabilir And11 Projeksiyon Wifi6 Bluetooth 5.0, Entegre 130'

Bunu bilmiyordum ayrıca elimde tv stick mevcuttu ve sorunsuz kullandım zaten artık gerek kalmadı. 1723542454 Evet ses konusunda bende şuan acayip şaşırıyorum kablosuz soundbarım vardı diğer projeksiyonlarda kullandığım buna bağlamakla bile uğraşmadım 😁
  8. mehmetii

🔥İndirim 2150 TL Magcubic Taşınabilir And11 Projeksiyon Wifi6 Bluetooth 5.0, Entegre 130'

Xming Page One aldım bende dünyanın ilk google tv li ve L1 lisanslı android projeksiyonu diye tanıtıldı araştırmalarım sonucu baya hoşuma gitti 8 yıldır projeksiyon kullanıyoruz, bu 3. Cihaz ve haliyle en iyisi oldu. Senelerdir tv kullanmıyoruz diyebilirim o yüzden kendimce alabileceğim en...
  9. mehmetii

Bende hy320 aldım bir kaç ay önce amazondan ama ne yazık ki L1 lisansı yok yani youtube/netlifx vs 480p açar. Arkasına tv stick takarak tam çözünürlükte kullanabildim. Ha illa alacaksanız o da türkiye pazarında yine yurtdışıyla aynı satılıyor 3600₺ civarında onu almanızı tavsiye ederim. Hy300...
  10. mehmetii

TEMU KONUSU | Soru-Cevap, Alınabilecek Ürünler - Sürekli Güncel 🔥

28'inde gümrüğe girmişti 20 dk önce güncellendi gümrükten teslim alınıyor diye. Cumadan önce gelir umarım şehir dışına çıkıcam ve kedi için hazneli mama ve su kabı aldım şarj standıyla beraber.
  11. mehmetii

GG 1 aylık Discord Nitro veriyor.

Kod değil link veriyor tarayıcıda açıp discorda giriş yapıyorsun ve ödeme planı çıkartıyor 1 ay sonrası için.
  12. mehmetii

🔥İndirim Temudan yeni kullanıcılara 3000TL Kupon paketi + %30 ek indirim fırsatı!

Banada kupon vermedi üye olduğumda bende kodla beraber 1000₺ lik alışveriş yaptım %30 300₺ indirimli ama sonrasında herhangi bi kupon vermedi. 1719310093 Ödeme ekranında gösteriyor vergiyi ek vergi çıkmaz peşin ödediğimiz için.
  13. mehmetii

🔥İndirim Y9 Kablosuz Sarj Cihazı 99₺🔥🔥

Konuda ki linkten üye oldum yinede vermedi. Ayrıca sepette vergi belirtilmiyor sanırım o nasıl oluyor?
  14. mehmetii

🔥İndirim KZ EDX Pro kulak içi Kulaklık Vergi Dahil 225 TL

Hesabım yeni değil ama linkte ki ürünü sepete ekleyince vergi dahil 165₺ çıkıyor.
  15. mehmetii

🔥İndirim ❄️ Thermalright Phantom Spirit ❄️ 1599 TL ❄️ 7 Adet Nikel Kaplamalı Bakır Boru 🥶

Bende geçen sarısitenin 500₺ kampanyası konusuna yazdım isteyene ilan açayım 1500e alsın diye ama o an ihtiyacı olan çıkmadı.
  16. mehmetii

🔥İndirim ❄️ Thermalright Phantom Spirit ❄️ 1599 TL ❄️ 7 Adet Nikel Kaplamalı Bakır Boru 🥶

5-6 aylık beyaz digital verirdim ben sana 2bine tüh 😁
  17. mehmetii

🔥İndirim Maybeline New York 2 li maskara %50 indirim🔥🔥

Ödeme esnasında %20 tutarında tasarruf edin diyor 600₺ üzeri bu ve benzer ürünlerde. 406₺'ye geliyor
  18. mehmetii

sahibinden.com Kısa Süreliğine 2000 bine 500tl indirim

konuda ki resme göre 12 dk kaldı.
  19. mehmetii

sahibinden.com Kısa Süreliğine 2000 bine 500tl indirim

Deepcool Ak620 Digital WH var isteyen varsa Aralık'ta 2250₺'ye alındı. İsteyen varsa verebilirim sistemde takılı şuan.
  20. mehmetii

🔥İndirim 🔥Deepcool LE520 RGB 240MM 2099TL🔥

+465₺ vergisi gözüküyor bende
Top Bottom