Arama sonuçları: *

1. Publicronus

R5 5500 Darboğaz Yapıyor Performansını Nasıl Arttırabilirim?

4070 süper için 5500 inanılmaz kötü olduğundan pek bir şey yapılamaz. Monitör yerine kesinlikle AM5 geçilmesi gerekiyor dostum.
  2. Aula F75 klavye alınır.

Aula F75 klavye alınır.

Merhabalar, kutulu sıfır aula f75 klavye arıyorum. Satmak isterseniz GET veya dolap gibi satış yerlerinden satış yapabilirsiniz
  3. Publicronus

1200TL'ye kadar klavye önerisi

Konu açık
  4. Publicronus

Hocam kaça alınıyor temudan bide bir sınır var sanırsam 1070TL mi ne, onu geçerse sıkıntı olur mu
  5. Publicronus

Varsa öneri hala konu açıktır.
  6. Publicronus

Merhabalar, klavye almak istiyorum şu anki kullandığım klavye Dierya DK61SE. F75 alacaktım fakat stoğu kalmadı, F75 gibi özellikleri olan klavyeler piyasada bu fiyata bulunabilir mi? Kablosuz olmasada olur bu arada.
  7. Publicronus

2500TLlik bütçe için kasa önerisi

Merhabalar, hava akışı ve görüntüsü iyi olan kasa arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  8. Publicronus

1200TL için F/P mikrofon öneri

Merhaba, 1200TL bütçem var, kaliteli mikrofom arıyorum. Bütçe çok aşılmazsa iyi olur
  9. Publicronus

Tracert değerlerim berbat

İp adresi 88 ile başlıyorsa ping 50 oluyor bende. Anlamadım gitti.
  10. Publicronus

Hocam, eski pingime geri dönmeye başardım sonunda. Baya uğraştırdı, çözümü; modeme res atıp ping düzelmişmi diye bakın, olmadıysa düzelene kadar deneyin ben böyle çözdüm.
  11. Publicronus

Sadece 1 telefon aktif kullanılıyordu, DSL kablosunda bir dönüştürücü kullanıyorum, Altyapı kaç yıllık bilmiyorum ama galiba bakırdı.
  12. Publicronus

Buyrun hocam böyle test sonucu. Evde kimse yokkende aynı durum mevcut.
  13. Publicronus

Tracert değeri;
  14. Publicronus

Merhabalar, Valorantta her zaman frankfurt sunucsunda 50 ping alırken CS2'de frankfurt sunucusunda 87 ping falan alıyorum, nedenini bilmiyorum ama şöyle bir olayda var; İnterneti kapatıp açtığımda ip resetleniyor ve çok nadir bazı iplerde pingim 60'a düşebiliyor ama sadece bu CS2'de geçerli...
  15. Publicronus

1500TL bilgisayar kasası önerisi

Hocam MSİ M100A mı yoksa Zoko olan kasa mı daha iyi?
  16. Publicronus

Hocam pp komik ve güzel durdu diye koydum
  17. Publicronus

Başka öneri varsa atabilirsiniz hocam, mesh olsa çok iyi olur çünkü benim kartım 80 dereceleri görüyor, hava akımını iyi tutarsam en azından stabil halde 75 derecelere getirebilirim diye düşünüyorum. 1723383655 1500TL olarak güncellendi konu.
  18. Publicronus

Merhabalar, RX 6600 kullanıyorum ve kasamın alt tarafıyla sadece 3-4 cm boşluk var, kasam aşırı havasız ve kablolar çok dar yerlerde kalıp sıkışıyor, iğrenç bir görüntü oluşturuyor. Sizin bu bütçeye alınacak kasa önerilerinizi bekliyorum
  19. Publicronus

1700TL'ye PSU Önerisi Verebilir Misiniz

1700TLye ne alınabilir hocam
  20. Publicronus

1700TL'ye PSU Önerisi Verebilir Misiniz

bunun 600w olanı nasıldır? 1200lerde bişiydi fiyatı
Top Bottom