Arama sonuçları: *

1. N

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

2 yılı geçti 4060ti modelini kullanıyorum. hiç bir sıkıntı yok. NZXT havadar olmayan bi kasa kullanıyorum 70-75 civarı dereceler yükte. Fiyat düşükse alınabilir. Ama bence sistemin pek bi avantajı yok.
  2. N

🔥İndirim SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 350₺!🔥(Yeni Hesap Gerektirir)

o yüzden herkes alacağını alıp öyle paylaşıyor forumda ihtiyacı olan olmayan 3er 5er satın alıyor :) ugreen şarj aletinde öyle oldu mesela.
  3. N

Tchibo Privat Kaffee çeşitleri 500g 489TL

arkadaşlar taze kavrulmuş kahve tercih edin. makineniz ve öğütücünüz güzelse taze öğütüp için. en dandik taze kavrulmuş ve taze öğüttüğünüz kahve bunların hepsinden daha iyi olacaktır. bunlar market kahvesi aylarca bekliyor kavrulduktan sonra.
  4. N

🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

evet desteğe yazdım. benim sorunumu çözdüler. bence de gümrükte hallettikleri oluyor ya acı çok acı
  5. N

hubı kaliteli alsaydın hocam keşke. ben jack girişli aldım usbler hafıza kartı girişleri çalışıyor ama 3.5mm jack kısmı arızalıydı.
  6. N

valla usb hub aldım arızalı çıktı video çektim iade ettiler parayı :) Aldığım kalan her şey sapasağlam geldi sorunsuz. Sadece gümrük çok sürüyor. Onunda shein'la ilgisi yok. Birde siz ne aldınız da boş kutu gönderdiler link var mı?
  7. N

Shein indirimli ürünler

sh2402216737777571 kahve değirmeni fiyatı baya iyi geldi bana. AE'de falan alternatifleri vergisiz 1000 TL gözüküyor. Vergiler dahil 690'a geldi. Kahve ekipmanı için soran arkadaşlar vardı baksınlar. sh ile başlayanı aramaya yazın ürün çıkıyor. Alıp kullanan varsa bana bi yorum yapabilir mi...
  8. N

Shein indirimli ürünler

9. N

Shein indirimli ürünler

nasıl yani? ben hala görebiliyorum indirimli fiyatları ugreende vs.
  10. N

MSI B850M GAMING PLUS WIFI6E 8366 TL

wifi şart ama benim için hocam bu konuda paylaşılan gayet yeterli olur sanırım bana.
  11. N

b850 almak daha mantıklı değil mi 650 yerine?
  12. N

8.5k verebilirim anakarta. ekran kartı işlemci ram kasa ssd aldım. kasayı hatta msi mag 120a b65 650w düşündüm vatandan yine 3400 TL'ye.
  13. N

sistem topluyorum ileriye yönelik 5070 aldım. r5 7600 aldım. ileriye dönük sağlıklı bir şey istiyorum açıkçası. başka marka almak istemiyorum bios sıkıntılarından ötürü marka almak istiyorum wifi de önemli olması şart.
  14. N

msi pro b850-s alınır mı pekii bundansa? yoksa bu mu daha iyi ?
  15. N

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

9 falan görme ihtimali yok değil mi :D
  16. N

🔥İndirim İncehesap Sistem İndirimleri

teşekkürler cevap için hocam. ben erkenden bi yerde mi paylaşıyorlar diye merak etmiştim ama öyle değilmiş.
  17. N

🔥İndirim İncehesap Sistem İndirimleri

onu nasıl bilebiliyoruz dostum? nelerin indirime gireceğini yani
  18. N

🔥İndirim Lexar H31 7 in 1 Usb-C Çoklayıcı 1000 TL

sheina bakın arkadaşlar. fason falan ama çok ucuza istediğiniz gibi bi şey alabilirsiniz.
  19. N

Shein indirimli ürünler

evet yav gumruk isi yine sacma sapan bi halde. bilmemkacyuzbin kmden 2 gunde gelen urun istanbuldan bana 1 haftada gelemiyor.
  20. N

Shein indirimli ürünler

AE den cok cok yavas surec. Bu bir gercek. 10 gunu gececek daha kargoya teslim edilmezse.
Geri