Arama sonuçları: *

1. E

Tosla harcamalarımı babam görür mü?

3d koda ihtiyaç yok. 1750610178 Hocam oyun alıcam üniversiteye gideceğim hala paramı özgür harcayamıyorum. doğum günüm şubatta ama yazın oyun oynamak istiyorum.
  2. E

hocam 3 ay sonra 18 im zaten ama şu an lazım bu iş
  3. E

Merhaba babama toslamı doğrulattım. sms geldiğini ve doğruladığını söyledi. uygulamayı yüklememiş. uygulamayı yüklemese de ben harcama falan yapsam ona mail sms falan gider mi? yani onun haberi olmadan harcama yapabilir miyim?
  4. E

Lenovo IdeaPad Gaming 3 ikinci el kaç liraya gider

Hocam 14 e buldum alıcı. Vereceğim.
  5. E

Hocam 15 e koymuştum teklifler 10000 9000 bandında geldi pazarlık da kimse yapmıyor. En yüksek teklif 12000 geldi biraz pazarlıkla 12500 e falan çeksem satmaya değer mi? Ekran kartından dolayı sanırım kimse pahalıya almak istemiyor. Beklemeli miyim sizce?
  6. E

35-40 bin TL'ye PS5 Pro için 4K 120Hz TV önerisi

Üniversite sınavından sonra PS 5 Pro alacağım yanında TV de almak istiyorum. Bütçem 35-40 bin TL arası öneriniz nedir?
  7. E

Merhaba elimde Lenovo IdeaPad Gaming 3 var. Yeni bilgisayar alınca onu satmak istedim ama kafamda net bir fiyat kuramadım. Özellikleri: 16 GB RAM. 512 GB SSD depolama. GTX 1650 4 GB ekran kartı. Intel i5 10300H işlemci. 1920x1080p ekran. 120Hz ekran yenileme hızı. Sizce kaç TL'ye gitmeli...
  8. E

Truckers MP yeni hesaptan ProMods ile nasıl girilir?

Truckers MP'de en ufak hatadan 3 ay yemeye başladığım için yeni hesap açıp oynamaya başladım fakat ProMods için DLC'ler gerekiyor. Banlı Steam hesabımda hepsi vardı satın almıştım ve bilgisayara yüklüler fakat şimdi yeni Steam hesabından Truckers MP girdiğimden DLC'ler sanırım etkinleşmiyor ve...
  9. E

ETS 2 5 tekerli lokomotif dorsesi nasıl alınır?

Merhaba, Kirkenes'de yeşil lokomotif dorsesi taşımak istedim, dorse alımında dorse yoktu. Truckers MP oynuyorum, iş alımında o dorseyle iş oluşturdum fakat dorse 4 tekerli olduğu için sanırım yokuş çıkamıyorum. Heavy cargo packim var. Kendime ait 5 tekerli dorse nereden nasıl alacağım? Tırım da...
  10. E

Gta 5 A veya D tuşuna bakınca sürekli drop giriyor

Merhaba Sistem: Rtx 4060 Ram: 32 GB işlemci: i7 13620H oyunu oynarken darboğaz vs. Olmuyor ve mouseyle normal koşup yön verirken drop vs olmuyor 120 fps oynuyorum. A veya D tuşuna bastığım anda saliseler ile sürekli aralıksız drop giriyor. Oynanmıyor. Alt tab atıyorum geri dönünce mouseyle yön...
  11. E

İphonede ödeme yöntemimi doğrulayamıyorum.

Merhaba, App Store'den herhangi ücretli veya ücretsiz bir uygulamayı indirmeye çalıştığımda ilk önce normal olarak Face ID tanıması yapıyor sonra da ekteki gibi bir doğrulama istiyor. Devama basıyorum ve kartımın güvenlik kodunu tekrar yazmamı istiyor. Yazıyorum ve bitti butonuna tıklıyordum...
  12. E

Tosla ve Papara yeni kimliğimi tanımıyor

Merhaba arkadaşlar, önceden Tosla ve Papara'da kimliğimi doğrulamaya çalışıyordum ve kimliğimde küçüklüğüm olduğu için yüzümü eşlemiyordu. Bunun için kimliğimi yeniledim ve yeni fotoğraf koydum. Az önce kimliğim geldi fakat Tosla'da çipli olmasına rağmen kimliğimin çipsiz olduğunu söylüyor...
Geri