Arama sonuçları: *

1. M

Pc şifremi unuttum yardım lütfen

Arkadaşlar windows 10 pc şifresini unuttum Cmd komutu açmayı denedim olmadı , flashbellek ile uygulama yükledim sonra mouse ve fare çalışmadıŞifreyi nasıl sıfırlayabilirim ?
  2. M

Yardım Kablosuz Kulakiçi kulaklık önerisi 1k

Arkadaşlar bütçe taş çatlasın 1200 olur onun haricinde malesef Ben biraz araştırdım soundpeast kapsül 3 pro yu buldum amazonda 1000 civarına geliyor
  3. M

Yardım spor(fitness) için Kulakiçi kulaklık önerisi?

Arkadaşlar Bütçe 1000tl civarı Slikonsuz olursa daha iyi olur ama fp ürün varsa hayır demem Kablolu kulaklık olmasın 1694088413 Soundpeast air 3 capsulpro amazonda 1000tl gibi bir şey Onu araştırdım buldum nasıldır sizce
  4. M

Yardım Fp direksiyon seti önerisi?

4000 civarı ikinci elde olur istanbuliçi 1691669435 4k civarı ikinci elde olur sıfır da , istanbul içi
  5. M

Yardım Fp direksiyon seti önerisi?

Arkadaşlar uygun fiyatlı otomatik direksiyon seti varmıdır önerebileceğiniz?
  6. M

Yardım GOW,RUST gibi oyunları indirimli alabileceğim yerler?

Arkdaşlar oyun lazım online yada offline steamda fiyatları yüksek Bu gibi oyunları inidirimli alabileceğim yerler varmıdır ?
  7. M

Yardım Bu sıcaklık değerleri normal mi?

hocam se214xt var diyorum sen stok fan diyorsun
  8. M

se214xt soğutucusu var , gayet sessiz çalışıyor
  9. M

50-60 civarı
  10. M

Yardım Öndeki fanlar kasanın yanında vurunca çalışıyor?

Aarkadaşlar elimde deepcoolun o mavi rgbli kasası var , kasanın sağına vurunca fanlar çalışmaya başlıyor neden olabilir daha alalı 5-6 ay olmadı
  11. M

Aekadaşlar işlemcim r55600 se214xt soğutucu mx6 macun egzos fan 1 önde 3 fan kasa deepcoolun o mavi rgbli kasası gta da yda bf1 de 70-75 derecelerde dolanıyor
  12. M

Razer BlackShark V2 X aktivasyon kodu çıkmadı

hocam uygulamasını indirp kutudaki seri noyu falan girmeniz gerekiyor
  13. M

Yardım Kasamın ön fanları neden çalışmıyor?

önceden çalışıyordu , nasıl yapabilirim onu
  14. M

Yardım Kasamın ön fanları neden çalışmıyor?

arkadaşlar kasanın önündeki 3 adet fan dönmüyor neden olabilir? 1690915985 Ek olarak sağ üstte beyaz ışık yanıp sönüyor
  15. M

Arctic mx-6 aldım iyi midir??

aldım sürdüm hocam , 75-80 den 64-66 ya düştü sıcaklık
  16. M

hocam şimdi kullandım , işlemci sıcaklığı 75-80 arası gidip geliyordu şimdi 64-66 arası Kesinlikle öneririm
  17. M

İşlemcim ryzen 5 5600
  18. M

Gta5 de bu sıcaklık normalmi?

işlemci r5 5600 gta en yüksek ayarlarda 160civarı fps ve işlemci sıcaklığı da 80-83 arası Soğutucu da var üstelik( se 214xt)
  19. M

Razer Blackshark V2 X kutusundan aktivasyon kodu çıkmadı

kutunun arkasında yzması gerekiyor du sanırsam
  20. M

Yardım Arkadaşlar Kasadaki bu tozu nasıl alabilirim?

Filtre hiçbir şekilde kalkmıyor , plastik vida gibi yerlere geçirio eritmişler kafalarını , yani çıkartırsam birdaha tutmayabilir Kasa deepcool c560 dı sanırsam
Geri