Arkadaşlar merhaba. bugün toz alırken (Samsung Neo Qled) televizyona kolum çarptı (çok sert darbe değil) sonra ekranda bir şey var mı diye bakarken resimdeki siyah noktayı gördüm. Darbe sonrası mı oldu darbeden önce mi oldu hiç bir fikrim yok. Normal kullanımda fark edilmez. Sizce bu nedir...
Cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Hafif ısınıyor günlük kullanımda mobil veride dahada fazla. Pil anlamında 5 saat civarı ekran süresi veriyor. Bu dediklerim daha iyi olabilirdi onun dışında memnunum ekranı, performansı, kamerası gayet iyi.
Arkadaşlar merhaba, Playstation 5'te bazı ps4 oyunlarını tamamen indiriyorum. Oyunu açıyorum sonra indirilenlere baktığımda oyunun resimdeki gibi yarısının inmediğini görüyorum. Fakat daha az önce 50 gb dosya indirdim. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir neyden kaynaklarınır? Şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim satıcı amazondu iade edeyim salı günü almıştım.
1725237010
teşekkür ederim bu bass sorunu dışında bir sorun görmedim bütçemde kısıtlı olduğu için aldım memnunum aslında değişimle şansımı deneyeceğim ilk önce.
Arkadaşlar Amazon'dan Steelseries Nova 1 aldım fakat özellikle yüksek seslerde sol taraftan bassların daha az geldiğini hissediyorum. Sağ taraf titrerken sol taraf titremiyor. Sizce normal mi yoksa iade etmeli miyim?
Arkadaşlar merhaba, Playstation 5 için kulaklık arıyorum bütçem 2000tl. Çok fazla rekabetçi oyun oynamıyorum tek oyunculu oyunlar için ses kalitesi, bassları iyi kulaklık arıyorum. Baktığım diğer gönderilerde herkes Razer Blackshark V2X tavsiye etmiş fakat mikrofonu çıkarılmıyor. Sizce bu büyük...
ihtiyaç değil zaten çok beğendim figürü.
1717017984
Türkiye fiyatı D&R gibi sitelerde Minix figürler 750 tl. Ama Saul Goodman yok.
1717017996
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar iyi akşamlar, aşağıda bulunan linkten Saul Goodman Minixi figürü satın aldım. Açıkçası tam olarak güvenemedim çünkü ürün Türkiye'de hiç yok nasıl böyle ucuz olabiliyor anlayamadım. Herhangi bir sıkıntı çıktığında Amazon geri ödeme yapıyor mu? Sizce satıcı güvenilir mi...