Arama sonuçları: *

1. U

en az 240 hz 0.5 ms monitör 280 hz tercih sebebidir

280 tercihimdir ms düşük olsun ghosting olmasın monitör tavsiyesi istiyorum lenovonun 280 hz 0.5 ms monitörü şu an 5.600tl ama ghosting var fiyatta 10k ya kadar cıkabilirim önerilerinizi bekliyorum
  2. U

OPERA GX YOUTUBE KIRMIZI EKRAN

sorunu çözebildin mi aktif olarak sorunu ben de yaşıyorum can sıkmaya başladı artık
  3. U

Aşırı drop yiyorum yardım

sistemimiz neredeyse aynı sorunu çözebildin mi çözdüysen nasıl söyler misin 1697114249 aynı sorundan muzdaripim de
  4. U

valoranta girince kulaklık dip ses çıkarıyor

https://www.n11.com/urun/xpg-precog-s-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-27757166?magaza=betaplusteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel kulaklıkta dip ses yok ama valoranta girince dip ses vermeye başlıyor sebebini anlayamadım bilen biri yardımcı olabilir mi
  5. U

bilgisayarım tepki vermiyor

650w 80+bronz
  6. U

ben de anlayamadım ama sorun kendiliğinden cözüldü gibi bir kaç haftadır sorun olmuyor
  7. U

hayır 10 pro kullanıyorum
  8. U

arkadaşlar orta üst seviye bir bilgisayarım var her oyunu oynuyorum az çok ama lol oynarken ekran donuyor ve bilgisayar tepki vermiyor restart atmak zorunda kalıyorum donanımsal bir sıkıntı oldugunu sanmıyorum diğer oyunlarda sıkıntı olmuyor sistem 2 aylık sıcaklıklarda vs de sıkıntı yok...
Geri