Arama sonuçları: *

1. qosinux

7800x3d soğutucu önerisi

Hocam önceki kasamda DeepCool AK620 modelini kullanıyordum R5 5600 ile. Çift kule performansı özellikle 65w bir işlemcide gerçekten efsaneydi ama kasanın içinde kocaman duruyordu. Bilerek tek kule soğutucu aldım. 6 yıllık macuna ve az fanlı dandik akvaryum kasaya rağmen performansı gayet iyi...
  2. qosinux

7800x3d soğutucu önerisi

https://www.amazon.com.tr/Arctic-Freezer-36-DUO-AR-ACFRE00123A/dp/B09VH14935 Ben linkteki modeli kullanıyorum. Oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor( 6 sene önce açılmış Cooler Master Mastergel Pro sürdüm denemek için :D Yeni macun sürsem belki daha da düşecektir sıcaklıklar) . Sıvı soğutma özel...
  3. qosinux

Peugeot 2008 GT vs Opel Frontera GS

Frontera iyi bir araç değil 2008 almanızı öneririm. Hatta donanım birinci planda değilse 408 Allure aynı fiyatta C segment olduğu için tercih edilebilir
  4. qosinux

Fiat Palio 1.2 16V 2003 Model İçin Yağ Önerisi

Hocam 1 yıl veya 10 bin km gibi düşünebiliriz. 10 bin üstüne çıkmanızı çok önermem, yıllık az km yapıyorsanız da 12-15 aylık süreçlerde yağı değiştirmek yeterli olacaktır. Yeri gelir 7-8 bin km'de değiştirirsiniz ama 10 bin bence yeterli. 5 bin km'de değiştirmek kesinlikle daha iyi olsa da...
  5. qosinux

Fiat Palio 1.2 16V 2003 Model İçin Yağ Önerisi

Hocam 23 yaşındaki bir araç için yağı en kalitelisinden almaktan ziyade bakım aralığını çok uzatmamak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. 10w40 yağların neredeyse tamamı tam sentetik değil zaten. Orijinal olduğundan emin olduğunuz ve bilindik kaliteli markalardan alacağınız 10w40 yağ sizin...
  6. qosinux

5060ti olan sistemde Cs2 FPS değeri

CS2 de işlemci çok önemli. 5060Ti değil 2060 olsa yine aynı fps alırsınız. İşlemci değişmediği sürece yapılabilecek bir şey yok diyebiliriz.
  7. qosinux

🔥İndirim OEM PAKET RTX 5070 7800X3D 61.780TL (sepette fiyat düşüyor)

Ekran kartını Zotac OC, 24 Ram, 7800x3d, Msi ssd ve xigmatek 750w kasa ile düz60k ya sipariş verdim. Hayırlı olsun alanlara
  8. qosinux

🔥İndirim Amazonda Peşin Fiyata 10 Taksit Alınacak Ürünler Liste

Çok teşekkürler hocam beklemekte fayda var o zaman :)
  9. qosinux

🔥İndirim Amazonda Peşin Fiyata 10 Taksit Alınacak Ürünler Liste

Cuma günü black friday sebebiyle ek indirimler olur mu acaba?
  10. qosinux

Yardım İphone 15 üzerine 33k ,16Pro ?

44500e telefonu verip tekrardan sıfırını 50 bine alabilirsiniz. Batarya değiştirme parasına sıfır garantili telefon almış olursunuz :) 33k vermek istemiyorsanız diye ikinci bir seçenek
  11. qosinux

9800X3D için kule tipi fan yeter mi?

Hocam kullanın o şekilde. Valoda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. İşlemciyi uzun süre yük altına sokan işlemlerde yetersiz kalır
  12. qosinux

Unity için sizce yanlış ekran kartını mı aldım ?

Hocam Unity ile çalışmadım bilmiyorum ancak arada %3-5 fark bile olacağını sanmıyorum. İkisi de zaten günümüzdeki fiyatı açısından ulaşılabilir en iyi kartlar diyebiliriz. Almışsınız zaten takılıp moral bozacak bir şey yok güle güle kullanın. İnsanlar dahili GPU ile bir şeyler geliştirmeye...
  13. qosinux

Ps4 slim 500gb 2024 sıfır alınır mı?

PS4 oyunlarını zaten PS5 üzerinden oynayabiliyorsunuz. PS4 özellikle sıfır alınacaksa hiç mantıklı değil. İlla PS4 alacaksanız temiz ikinci el alın boşa para vermeyin veya direkt PS5 alın hem PS4 oyunlarını hem de bundan sonra PS5'e çıkacak oyunları oynarsınız.
  14. qosinux

🔥İndirim HyperX QuadCast 2699

Sadece İş Bankası'na vade farksız 9 ay var
  15. qosinux

🔥 Thermalright Assassin Spirit 120 999TL 🔥

ak620 yetmiyorsa bu hiç olmaz
  16. qosinux

kredi kartı hesap kesim zamanı

hesap kesim tarihiniz bugünse yarın yeni bir ekstreye başlarsınız. bu gece kesilir
  17. qosinux

Usb C’den DP HDMI Porta Dönüştürme

Laptop için soruyorsunuz sanırım, modelin özelliklerinden girip bakmak lazım. Ayrıca USB-C girişinin yanında Thunderbolt işareti (şimşek) veya büyük D varsa olur.
  18. qosinux

Usb C’den DP HDMI Porta Dönüştürme

Eğer USB-C üzerinde Thunderbolt desteği veya DP Alt Mode desteği varsa yapabilirsiniz.
  19. qosinux

Öneri Razer Viper V3 HyperSpeed vs Razer DeathAdder V3

Nasıl bir sorun vardı hocam? Geçen bende de birkaç saniyeliğine fare çalışmadı ama sonrasında sorun olmadı. Benzer bir durumsa diye soruyorum
  20. qosinux

Çözüldü✓ Razer viper v3 hyperspeed alınır mı?

Ben 1.5 aydır kullanıyorum sensörü gerçekten iyi. Eldeki hissiyatı da güzel. Ben Basilisk X Hyperspeed kullanıyordum, simetrik mouse istediğim için buna geçtim. Şu ana kadar bir sıkıntı oluşturmadı, öneririm
Geri