Arama sonuçları: *

1. A

85000 TL’ye Sistem Önerisi

Evet hocam gerçekten şans işi benim başıma gelenlerin başka bir kimsenin başına geldiğini sanmıyorum. Palit de güzel bir kart ama tercihim yinede asus 4070 olacak gibi
  2. A

Msi x570 edge wifi modeli , bir kere durup dururken kartın kendi bios yazılımda sıkıntı yaşadım. Marka kullanıcı hatası diyerek destek vermedi kartın garantisi devam ederken. Bir defasındada güç kaynağından dolayı sıkıntı yaşadım , anakartın güç dağıtımını sağlayan parçası yandı , servise...
  3. A

Sadece asus değil ama sistemdeki parçaların aynı marka olması taraftarıyım hocam, şuanki sistemimde ekran kartım asus anakartım msi marka ancak anakartta ve caguar marka güç kaynağında 1 2 defa sıkıntı yaşadım. Çok başına gelen olmamış ama ben şanssızmışım galiba😃 , bu yüzden böyle belirttim ve...
  4. A

Sistemi am5 e çevirdim hocam 9700 koydum yine ama önerdiğiniz ekran kartında biraz kararsız kaldım , sistemi uzun yıllar kullanacam ekran kartı uzun vadede üzebilir mi ? Not: 5 yıldır asus 2060 kullanıyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ancak aynı kartın palit markası arkadaşımda vardı 3...
  5. A

Merhaba Arkadaşlar , Bütçem max 85k. Bu fiyata asus marka ağırlıklı bir sistem önerebilir misiniz?, Monitör vs fiyata dahil olmayacak ve sistemde değişik markaların alt segment ürünleri olmayacak. Kendim bir sistem topladım ama am4 olduğu için biraz kararsız kaldım, yardımcı olduğunuz için...
  6. A

MSI X570 EZDEBUG LED VGA - GPU KIRMIZI IŞIK

Merhaba arkadaşlar , 2 gün once bilgisayarima restart yaptiğimda anakart vs vs 15 saniye sonra kapatilacak hatası aldim , 3 4 kere restart attiktan sonra ekran hiç gelmemeye başladı yardım ederseniz sevinirim . Aklıma gelen çoğu şeyi yaptim ( ram silgi ile sildim , ekran kartini 2. Porta taktim...
  7. A

rtx 2060 pc kaç TL eder

Arkadaşlar öncelikle iyi günler . Bilgisayarımı 3 4 ay sonra satıp upgrade etmek istiyorum . Full setup olarak satacağım . Aşşa yukarı bir fiyat yazarsanız sevinirim. Özellikler: Asus dual rtx 2060 AMD Ryzen 7 3700x Msi mpg X570 Gaming Edge Wifi anakart Corsair Vengace 16gb ram Samsung 500 gb...
Top Bottom