Arama sonuçları: *

• Users: TOCA
  • Order by date
  1. T

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

size zahmet isim verseniz çok iyi olur
  2. T

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Nereden bakabiliriz hocam?
  3. T

Ethernet hızının wifi ye göre düşük olması

Gamegaraj r9t hocam laptop baktığım kadarıyla modem lan portu ile alakalı 100 lükmüş arkadaşın dediği gibi
  4. T

100mbit internet paketi, wifi de 105-110 gördüğüm için merak ettim neden çıkmadığını. Modem: AC1200 Wireless Dual Band VDSL/ ADSL Modem Router Model No. VC220-G3u 1764663199 modem bu hocam: AC1200 Wireless Dual Band VDSL/ ADSL Modem Router Model No. VC220-G3u
  5. T

Yeni aldım laptop da ethernet hızı 95mbit verirken wifi ise 105-110 mbit veriyor. Ethernet kablosu KabelDirekt - 15m - Ethernet Kablosu, (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem bunu nasıl düzeltebilirim ben türktelekom 95mbit veriyor sanıyordum ama 105-100 veriyormuş wifi...
  6. T

Çözüldü✓ GameGaraj Slayer R9T RTX-5060 Boşta İşlemci Isınma Sorunu

bu gruba gelsenize hocam bilen insanlar çıkabilir. t.me/cihaztvchat
  7. T

Çözüldü✓ GameGaraj Slayer R9T RTX-5060 Boşta İşlemci Isınma Sorunu

Limitle kullanılması önerilmiyor mu hocam doğru mu anladım?
  8. T

🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

Bugün 3. gün ise yarın gelir büyük ihtimalle benim sabah 5 de gelmişti 4. günde açıklamasını okuyun tam hatırlamıyorum ne yazdığınız 5 iş günü müydü bir şey yazıyordu.
  9. T

🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

Direkt arda gülere şikayet ederim yatmazsa :D
  10. T

🔥İndirim S Wallet uygulamasını ile 4 ay Amazon Prime + 2 ay S Sport Plus üyeliği

Amazon da 30 gün içinde diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam, s sports da 1 gün kalmış bitmesine kampanyanın
  11. T

Yatırılan oldu mu ?
  12. T

foto varmı hocam ne kutucuyu kafa karıştı? 1000tl dolunca bir şeye basmak gerekiyor mu? 1749035058 Görev 1 ve Görev 2 ödüllerini tamamlayan kullanıcılar, her periyodun bitiminden sonraki 7 iş günü içerisinde USDT bakiyesi olarak kullanıcıların hesaplarına aktarılacaktır. Ödül Tamamlama...
  13. T

hızlı al sat yapmayın olacaktır inşallah.
  14. T

otomatik alıyor galiba 1000tl yapınca almayı unutmayan felan diyen vardı da ?
  15. T

inşallah düzelmiştir artık. Not: çalışmaya başladı bende.
  16. T

350TL yatırdım bonusu da 195 TL ye çevirdim 545 TL oldu onunla ile pi try den 1 al, 1 sat yaptım baktığımda ilerlemeye 195 olmuş anlamadım bu bonusu mu saydı başka bir şey mı anlamadım?
  17. T

limit den pi try almaya çalışıyorum mesela almıyor illaki piyasadan almam gerekiyor anlamadım gitti neden olmuyor
  18. T

doğrulama seviyesi 2 olmak gerekiyor mu hocam? pi try almaya çalışıyorum nedense bir türlü alamadım.
Geri