Arama sonuçları: *

1. C

Askere Gideceğim Rapor Alamıyorum

Çıkmaz diye düşünüyorum ama askerlik şubeyi arayıp sormanı öneririm
  2. C

Askere Gideceğim Rapor Alamıyorum

Yoklama kaçağına düşsen bile tebliğ imzalayıp gönderiyorlar fakat en yakın zamanda gidip halletmen gerek
  3. C

Çoklu Akım Korumalı Priz Önerisi

Arkadaşlar çoklu akım korumalı priz lazım varmı güzel bir marka link paylaşabilirmisiniz acaba
  4. C

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Yok reis yanmıyor hiç
  5. C

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar bilgisayarı başlatıyorum ekrana görüntü gelmiyor maalesef ekran kartının fanları vs çalışıyor monitöre gelmiyor yardımcı olur musunuz
  6. C

Ps 5 PRO BEKLENİR MI?

Peki beyler bende sistem var 4080li 7800x3dli sizce ps5 almak mantıklımı
  7. C

Ps 5 PRO BEKLENİR MI?

Arkadaşlar ilk kez ps alacağım sizce ps5 mi yoksa ps5 pro mu almak mantıklıdır?
  8. C

Yardım Hyundai I20 kazıklandım mı?

İyi fiyat
  9. C

Monitör takası mantıklı mı?

Valorsnt ve cs oynuyorum oynamıyor değilim fakat genel olarak rpg oyunlardan keyif aldığım için rpg oyunlarada fazla vakit harcadığımız için daha göze hitap etsin daha kaliteli olsun taraftarıyım öneriniz için teşekkürler 🙏 1726915152 Teşekkürler 🙏
  10. C

Monitör takası mantıklı mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pro-pg248qp-24-1-inc-540hz-0-2ms-full-hd-g-sync-tn-espor-gaming-monitor-p-HBCV00005DPYL9?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-IT.dsa.camp20689301680adgr154057543119&gad_source=1&gbraid=0AAAAADOiRob8f-4TXUp2Y_onePL_lwhxk&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjwurS3BhCGARIsAD...
  11. C

Pasaport Ücreti ne kadar

30 35 bin diyor bazıları o nedir acaba dedikleri
  12. C

Pasaport Ücreti ne kadar

Arkadaşlar pasaport çıkartmak istiyorum pasaport çıkartmak komple kaça mâl olmakta bilen var mı?
  13. C

Arkadaşlar Shopier Güvenilie mi?

Bilemiyorum işte dostum
  14. C

Arkadaşlar Shopier Güvenilie mi?

Arkadaşlar shopier sitesinden shopier.com/ckm_plaka adlı kullanıcıdan plakalım sipariş vereceğim instagram adresi pleksi_plakalik34 daha önce sipariş veren oldu mu ve shopierden satın alsam bir sıkıntı yaşarmıyım (demek istediğim her önüne gelen shopierden satıl yapabilmektemi?) teşekkür ederim.
  15. C

Kasko fiyatı ne çıkar

Arkadaşlar ilk arabamı alacağım kasko yaptırmak istiyorum 2021 model ve üstü alacağım gibi gözüküyor corolla, bunun experi muayenesi noteri ve kaskosu dahil ayrı ayrı fiyat verebilecek varmı acaba
  16. C

Rdr2 Rockstar hesabıma gıremıyorum

Hala daha aynı hatayı veriyor
  17. C

Rdr2 Rockstar hesabıma gıremıyorum

Arkadaşlar dün gece epic gamesten rdr2 satın aldım fakat bana 'We couldn't sign you in automatically.please login manualy' hatası verdi epic games hesabım cok eskiden beri var fakat rockstar hesabım oldugunu bıle bılmıyordum öyle söyliyim ve oyunu açmıyor resimdeki gibi bir hata verıyor lütfen...
  18. C

Arkadaşlar Bu 2 mouse arasında fark var mı?

Anladım reis teşekkür ederim
  19. C

Arkadaşlar Bu 2 mouse arasında fark var mı?

Logitech G PRO LIGHTSPEED HERO 25K Sensörlü Kablosuz Oyuncu Mouse - League of Legends Versiyonu https://www.hepsiburada.com/logitech-g-pro-lightspeed-hero-25k-sensrl-kablosuz-oyuncu-mouse---league-of-legends-versiyonu-p-HBCV000012OAPB?url_src=ios-product-detail Arkadaşlar bu mouse ile alttaki...
  20. C

Xbox Gamepass PC için alınır mı?

Arkadaşlar XBox gamepass almak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç bir şey var mesela gamepassde dayz var bu online bir oyun bunu online bir şekildemi oynuyoruz ayrıca bu gamepass GeforNow gibi bir şey değil dimi kendi bilgisayarımıza oyunu indirerek oynuyoruz
Top Bottom