Arama sonuçları: *

1. E

Psu Yandı Yardım Edin

Dıger parçalara zarar verdigini sanmiyorum sadece kendisi yanmistir
  2. E

Forza 6 Fps Drop Sorunu

Rtx kapalı ssd markası ise wd green Sn350 1tb
  3. E

Forza 6 Fps Drop Sorunu

ssd yi nasıl kontrol edebilirim bi sorun olup olmadığını
  4. E

Forza 6 Fps Drop Sorunu

fps duştugu anda oyunda sanıyelık takılmalar oluyor drop yani 1779370288 başka oyunlarda bi sıkıntı yok ama 1779370308 bu sorun sadece forzada oluyor ama
  5. E

Forza 6 Fps Drop Sorunu

Amd den kaynaklı diyosun yani
  6. E

Forza 6 Fps Drop Sorunu

forza 6 da fps drop yaşıyorum ve kime sorsam oyunun onlarda duzgun calıstını ıdda edıyorlar orta yuksek ayarlarda karısık 170 180 fps alıyorum ama bı kaç sanıyede bır fps dusuyor 120 ye 80 e oyle rastgele tamamen kamerayı mesala hızlıca cevırıyım yıne aynı sey oluyor fps anıden dusuyor ne...
  7. E

Pc İçin M.2 Ssd Önerisi

[H3 id='Kingston+NV3+1TB+PCI-Express+4.0+M.2+60004000+Mbs+SSD+Bellek+SNV3S1000G']Kingston NV3 1TB PCI-Express 4.0 M.2 6000/4000 Mb/s SSD Bellek SNV3S/1000G[/H3] değerlendirin derim
  8. E

Lg'nin 6k Monitörü Satışa Çıktı!

link açılmıyor sanırım
  9. E

Öneri Oled Monitör Önerisi

g6 modelini kullanıyorum nadırde olsa ekranda bazen grı cızgıler cıkabılıyo g5 de aynı sorun varmıdır bılmıyorum
  10. E

Yardım Gamepad Alacağım Fakat Kararsız Kaldım

dualsens al geç
  11. E

Gelecekte Sony Yerel Fiyatlandırmayı Geri Getirebilir mi?

sanmam öyle bişey yapıcaklarını yerel fiyatlandırma için ilk once burda temsılcılık acmaları gerek en onemlısı buda degil tabı ekonamık şartlarımızın duzelmesıde gerek
  12. E

Yeni Kasaya Geçmiş Bulunmaktayım

otomatıkte kalsın sıstem ayarlar onu ben olsam ellemezdım
  13. E

Kilo Almak İçin Tavsiyeler

cicibebe sütle karıstır ye ama fazla yeme zararlı
  14. E

Yardım İps Monitör 27inç 9-15k Arası

[H3 id='URLhttpswww.epey.commonitorlg-ultragear-27g640a-b.htmlLG+UltraGear+27G640A-B+MonitrURLal+keyfine+bak']LG UltraGear 27G640A-B Monitör al keyfine bak[/H3]
  15. E

Dram Işığı Sönmüyor Yardım Edebilirmisiniz

Denicem bi 30 dk dışarda kalsın bios pili ramleride silicem ama nasıl oldu anlamadım ekran kartı harıç hicbir parcayida sokmedim oysaki 1779297179 D denicem ama sanmıyorum oksitlendini 1779298645 Olmadı ne yazıkkı
  16. E

En baş slotu kastettin sanırım dediğini yaptim ama olmadı 2. Slotdada denemistim 1779296098 Hayır herhangi bi ses gelmiyor ramleri her slotta denedim ama olmadı 1779296179 Hayır işe yaramadı dediğinizi yaptım ama olmadı 1779296196 Hayır işe yaramadı yaptım şimdi dediğinı ama olmadı
  17. E

Sistemim çok tolzanmıştı ve temizlemeye karar verdim temizledikten sonra herseyi taktim ama goruntu gelmedi baktimki dram ışıği yaniyor ramleri cikardim tek ram ile denedim 5 6 dk bekledim 2 ramle denedim bios pilini cikarip geri taktim ama bi turlu düzeltemedim yardimci olurasaniz cok sevinirim...
  18. E

Skype da yayın açma.

skype da ekranımı paylaşınca etrafta kırmızı bir çerceve ekranı kaplıyor bunu kaldırmamnın yolu varmı
  19. E

27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü Soru Cevap

Renklerde ciddi fark var bende ips monitör vardı şuan 2. ekran yaptım onu dedim ki ben ne kullanıyormuşum böyle artık ips e bakmak dahi istemiyorum
Geri