Arama sonuçları: *

1. E

Skype da yayın açma.

skype da ekranımı paylaşınca etrafta kırmızı bir çerceve ekranı kaplıyor bunu kaldırmamnın yolu varmı
  2. E

27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü Soru Cevap

Renklerde ciddi fark var bende ips monitör vardı şuan 2. ekran yaptım onu dedim ki ben ne kullanıyormuşum böyle artık ips e bakmak dahi istemiyorum
  3. E

27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü Soru Cevap

27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü bu monitör hakkında aklınıza takılan sorular varsa almak isteyen yahut merak edenler için cevaplayabilirim
  4. E

30 k monitor tavsiyesi

oled zaten yetmezmi
  5. E

30 k monitor tavsiyesi

Oyun amaçlı monitor bakıyorum 30k ya kadar butcem var tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımdaki bu 27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü sizce Alınır mı? nasıldır
  6. E

Beyaz Klavye Tavsiyesi

Boyutu farketmez bu tavsiyen varsa sevinirim
  7. E

Beyaz Klavye Tavsiyesi

Arkadaşlar beyaz klavye almayı düşünüyorum butcem 6k aklımdaki klavye bu sizce bu nasıldır ben çok anlamam klavyeden ana bu sistemle çok güzel gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim RAZER PRO TYPE ULTRA KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - US LAYOUT
  8. E

Beyaz Klavye Onerisi

Arkadaşlar 7k ya kadar Bilek destekli beyaz renk bir klavye arıyorum sizin bildiğiniz güzel klavyeler varsa yazabilirmisiniz benim aklımdaki klavyede bu sizce nasıldır RAZER PRO TYPE ULTRA KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - US LAYOUT
  9. E

Hikayeli Oyun Önerisi

The last of us part 1 uncharted 4 resident evil serisi detroit Beyonce two souls
  10. E

Ptt Avm Para İadesi Ne zaman yapilir

Ptt avmden dün saat 2 de siparişimi iptal ettim sizce karta parayı ne zaman yollarlar
  11. E

SAMSUNG OLED MONITOR 2K 360HZ 26000 TL!

Smmsmdkdkdks
  12. E

Yardım 7000tl kadar kulak ici kulaklik önerisi

Niye iptal ediyorsun
  13. E

Samsung LS27DG602SUXUF, 27" inç, OLED, QHD, 2560 x 1440, 2K, 0.03ms, 360Hz, FreeSync Premium Pro, HDR10+ Gaming Oyuncu Monitörü
  14. E

360 hz 2k oled 26k
  15. E

PTT Avm Kargo Süreci

Kac gunde gelir peki
  16. E

PTT Avm Kargo Süreci

Ptt avmden ürün sipariş verdim saat 10 dan beri kurye bekleniyor diyor nasıl bir kuryeymis çözmüş değilim sizce kargoyu ne zaman gönderirler
  17. E

Magic teknoloji guvenilirmi

Teşekkürler
  18. E

Ptt avmden verdim bir sıkıntı olurmu
  19. E

Arkadaşlar magic teknoloji diye bir satıcı var internette hepsiburada gibi yerlerdede satış yapıyorlar hepsiburadadaki yorumları gayet iyi lakin google da yazılan yorumlara bakılınca insan bi şüpheye dusuyor bende bunu ürünü sipariş verdikten sonra gördüm sizce bu satıcı guvenilirmi aranızda...
Geri