27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü bu monitör hakkında aklınıza takılan sorular varsa almak isteyen yahut merak edenler için cevaplayabilirim
Oyun amaçlı monitor bakıyorum 30k ya kadar butcem var tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımdaki bu 27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü sizce Alınır mı? nasıldır
Arkadaşlar beyaz klavye almayı düşünüyorum butcem 6k aklımdaki klavye bu sizce bu nasıldır ben çok anlamam klavyeden ana bu sistemle çok güzel gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim RAZER PRO TYPE ULTRA KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - US LAYOUT
Arkadaşlar 7k ya kadar Bilek destekli beyaz renk bir klavye arıyorum sizin bildiğiniz güzel klavyeler varsa yazabilirmisiniz benim aklımdaki klavyede bu sizce nasıldır RAZER PRO TYPE ULTRA KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - US LAYOUT
Arkadaşlar magic teknoloji diye bir satıcı var internette hepsiburada gibi yerlerdede satış yapıyorlar hepsiburadadaki yorumları gayet iyi lakin google da yazılan yorumlara bakılınca insan bi şüpheye dusuyor bende bunu ürünü sipariş verdikten sonra gördüm sizce bu satıcı guvenilirmi aranızda...