Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Hangi şarj adaptörünü almalıyım? ( airpods için)

kapağı açtıgımda vs. sadece yeşil renk yanıp sönüyor normal çakma olmayanlarda galiba şarjı azken falan farklı renkler oluyormuş ayrıca kablonun ucu usb degil type c olduğu için kullanamıyorum evdeki şarj başlıklarıyla yeni bir başlık almam gerekiyor mu yoksa dönüştürücü alıp 30-40 TL'ye evdeki...
  2. K

Yardım LoL Ülke NA1 olarak gözüküyor

Arkadaşın oynarken kaç ping alıyor hesabını NA sunucusunda açmış olmasın?
  3. K

Yardım Hangi şarj adaptörünü almalıyım? ( airpods için)

Hediye airpods geldi (çakma) neyse içinden çıkan kablonun bir ucu Lightning diğer ucu type C ama şarj başlığı yok başlık alırken 👇 1- Başlığın Kaç W olduğu önemli mi ? Bazı yerlerde en fazla 10 olmalı falan yazıyordu 2- Yeni bir başlık almam lazım mı yoksa type c --> usb dönüştürücü alıp evdeki...
  4. K

Yardım Oyunu açınca 1-2 dk sonra ekran gidiyor monitörün ışığı yanıp sönüyor.

peki donanımsal bir sıkıntı olabilir mi mesela ekran kartıyla ilgili fanıyla ilgili vs.
  5. K

yani bende pek fazla oyun yok lol , valorant , naruto ultimate ninja storm4 ve fall guys oynarken bir problem olmuyor ama Dying light (1) açtıgım zaman bu sorunla karşılaşıyorum. Bu arada bilgisayarım İ3-4160 / GTX 960 / 10 GB RAM
  6. K

Bu zamana kadar LoL ve Valorant gibi oyunlar oynuyordum sıkıntı yoktu (hala yok) ama yeni indirdiğim dying lightı açtım oyunu açtıktan 1-2 dk sonra oyuna başlamışda olsam menüde bekliyorda olsam monitörün görüntüsü gidiyor ve monitör ışığı yanıp sönmeye başlıyor.
  7. K

Dying Light açınca monitör kapanıyor!

Epic gameste bedava verilen dying lightı indirdim. Oyunu açtım açtıktan kısa bir süre sonra oyuna başlamışta olsam menüde beklemişte olsam fark etmeksizin görüntü gidiyor ve monitörün ışığı sönüp yanmaya başlıyor. Sebebi ne olabilir? BİLGİSAYARIM İ3-4160 GTX 960 10 GB RAM
  8. K

Yardım Acil yardım ekran kartı güç kablosunu takamıyorum

Beyaz girise taktım gibi çalıştı ekran açıldı ama çözünürlük ayarları yanlış ve doğrusu yok noldu anlamadım
  9. K

PSU gücünun yeterli olduğunu söylediler önceden sormuştum. Beyaz dişil tarafı konusunda bu siyah olanların ne olduğunu bilmiyorum arkasındaki beyazı çıkarmam lazım mı yoksa herhangi bir beyaz dişil olur mu çünkü burada kullanılmayan bir tane daha beyaz var takmayı denedim biraz ama girdiremedim
  10. K

Hocam beyaz kısmı siyah bir yere taktım görsel atıyorum ama takmamisim olarak gösteriyor
  11. K

Bilgisayar cahiliyim neyse ekran kartı aldım güç kablosu yokmuş benim güç kaynağıda eski güç kablosu al dediler güç kablosu aldım şimdi takamıyorum arkadaş bunu nereye takacam ben güç kablosunun 6 üçlü siyah kısmını ekran kartına taktım içinde 3 ucu olan beyaz kısmı kaldı onu nereye takacağım (3...
  12. K

Yardım GTX 960 4GB Güç adaptörü kablosu yok sıkıntı çıkarır mı?

Şuan açamıyorum maalesef ama kartın geldiği gün açıp bakacağım ayrıca Eski bir güç kaynağı olabilir model: LPK12-23 yazıyor üstünde
  13. K

Vallahi sizinki gibi veya benzeri bir kablo göremedim kasanın içinde camdan bakınca
  14. K

Valla psudan çıkan bazı kablolar var ama hepsi biryerlere bağlı gibi ben hiç anlamıyorum 😵
  15. K

ürün daha elime geçmedi ama satıcıya sordum şimdi neden göndermedin diye bana kendisinin psudan çıkan kabloyu kullandıgını söyledi bilmiyorum böyle bişey var mı ? eğer varsa her psuda var mı ? (benimki dahil) çünkü artık sinir bozucu olmaya başladı zaten vga dönüştürücü almam lazımdı birde bu...
  16. K

GTX 960 4GB Güç adaptörü kablosu yok sıkıntı çıkarır mı? çalışmama vs. gibi bişey olur mu ? ihtiyaç var mı kartı ikinci el aldım
  17. K

Yardım VGA dönüştürücü ve Ekran kartının kablosu ?

Selamlar hafif bir kazık yiyerek 2.el 1200tl'ye (kargo dahil) gtx 960 4gb aldım. 200 tl kadar fazla para bayılmışım (hala moralim bozuk) ama herneyse olay şu videolarda gördügüm ekran kartının yanında gelen kablolardan yok bende bir sıkıntı çıkarır mı? ve benim mönitör VGA girişli fakat ekran...
  18. K

Çözüldü✓ 1200 TL'ye gtx 960 4gb aldım iyi mi yoksa kazıklanmış mıyım?

hocam yeter vallahi fenalık geçircem 😅
  19. K

edemem zaten param güvende olmadan aldım
  20. K

kalsın ya arkadaşlar 200 tl fazla vermişsin diyor dağıtıma çıktı bile uğraşmaya pek gerek yok tecrübe oldu benim icinde
Geri