Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ Rampage fury z mousenin içinden çıkan dönüştürücüyü bir siteden bulabilir miyim?

EVET EVET ALLAH'IM GOL Vallahi Allah razı olsun kanka bunun ismi nedir acaba tr de var mıdır?
  2. T

Çözüldü✓ Rampage fury z mousenin içinden çıkan dönüştürücüyü bir siteden bulabilir miyim?

bunlar değil hocam resimde gözüken ürün tekrar çekip atıyorum fotoğrafını;
  3. T

Pardon hocam yani boş derken bir tarafı type c bir tarafı usb girişli. Nasıl anlatacağımı tam çözemedim ama fotoğraflarda gözüküyor olması lazım.
  4. T

Hocam aradığım bunlar değil, bunları bende gördüm ama benim aradığım dönüştürücünün iki tarafı da boş.
  5. T

Soru başlıktaki gibidir, içinden çıkan dönüştürücüden arıyorum ama bir türlü bulamadım.Bilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum iyi günler. Dönüştürücünün fotoğrafları ektedir;
Geri