Arama sonuçları: *

1. brtuzncmn

Çözüldü✓ SAMSUNG ODYSSEY G65B MONİTÖRÜM GELDİ

testlerini yapar yapmaz geldim yazdım sana jsflsahfjsakf
  2. brtuzncmn

kesinlikle sana da hayırlı uğurlu olsun,çok teşekkür ederim! ışıkları kendim açtım evet ksalfhsyafj tepsi süresini standartta tutuyorum 0.1ms 0.5ms farketmiyor gözüm nasıl algılasın ama onun dışı müthiş monitör gerçekten sorunsuz belasız kullanmamız dileği ile,öyle bi haber etmek istedim...
  3. brtuzncmn

@Kemowee değişim oldu, bayıden değişim talebi açtığım için bayiye gitti ürünüm tabii, oradaki yetkili samsungun direkt kendisinden geldi yeni üretim bu sefer sorunsuzdur muhtemelen dedi 0 kutulu geldi,her testini yaptım 0 ölü pixel 0 ghosting, standart renkleri güzel ama deri rengini hafif...
  4. brtuzncmn

vrr açık olmadıgında bende de yapıyodu açtım sorun düzelmişti
  5. brtuzncmn

benimki de gelsin de renk ayarlarına girişiriz belkim beraber salşfsafj güzel günlerde kullanman dileği ile <3
  6. brtuzncmn

Hayırlı uğurlu olsun ben 1.günü çarşamba günü servise verdim bekliyorum bakalım sen baya şanslı çıkmışşın sakfyhasfj güzel günlerde kullan ve gerçekten canavar bi monitör 9.6k ya mümkün değil böylesini bulamayız ha uğraştırsın beni sorun değil ama en sonunda sorunsuzu gelsin,güle oynaya...
  7. brtuzncmn

Ölü pixel şanssızlığı

iadeyi kabul etmeme hakları da varmış yoksa çoktan iade işlemi başlatıp yeni monitör gelince iadeyi vermeye giderdim o yüzden bide 2 gün sonra bitiyor öğrenci indirimi malesef 1753820388 kabul etmezler de elimde patlar diye o işe girişmedim dedim servise gösteririm
  8. brtuzncmn

Ölü pixel şanssızlığı

bu durumda yapılacak olan prosedür nedir ? 1753815877 yok valla ben götürücem
  9. brtuzncmn

Ölü pixel şanssızlığı

daha net halleri
  10. brtuzncmn

Ölü pixel şanssızlığı

kullanıcı hatası demesinlerde değişim isticem zaten bakalım 1753810981 @Kemowee basaramadık
  11. brtuzncmn

Ölü pixel şanssızlığı

sitesinden aldım yetkili bayıye yönlendirdi muhtemelen ellerinde varsa değişim yaptırırım ama sanmıyorum ellerinde olacağını,beklicez bakalım yani içinin açılıp eğer toz ise temizlenilip değilse de değişimle almak istiyorum panel değişimi ne bileyim çok yaptırmak istemyorum 0 almışım içi niye...
  12. brtuzncmn

Ölü pixel şanssızlığı

ilk fotoğrafın ölüpixel olduguna eminim ama 2.si tozlanma olabilir
  13. brtuzncmn

Ölü pixel şanssızlığı

Arkadaşlar cuma günü samsungun sitesinden öğrenci indirimiyle g65b aldım,bugün geldi açtım kurdum bi baktım ölüpixel(ler) whatsapp üzerinden destekle görüştüm en yakın bayiye yönlendirdi o da 40km uzağımda, yaani nerden baksanız bunun bana tekrar geri dönüşü 15 gün olur max 21 iş günü...
  14. brtuzncmn

Çözüldü✓ ASUS VS SAMSUNG 2K OLED VS IPS

tabiiki pazartesi elime geçse salı günü ufak bi rehber tarzında hazırlayabilirim. tabii sorunsuz olursa,samsungun direkt kendisinden aldığım için garanti kısmında da sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum zaten.Böyle bi durumda, bu modelin eskilerinde sorunlar olyuomuş ama 2025 çıkışlılarda çok...
  15. brtuzncmn

alabileceğimiz demeliydin.. umarım ikimizinde hiiç bir problemi olmazz
  16. brtuzncmn

şuanda 9600 e g65b siparişi vemriş bulunuyorum umarım pixel sorunsuz 0 sıkıntısız gelir.herkes için daha iyisini diliyrum yardımlarınız ve görüşleriniz için teşekkürler!
  17. brtuzncmn

aynen bunu diyorum 1080p den 2k ya geçmek istiyorum malum 4 gün önce 5070li sistem dizdim renkleri güzel olsun şuanki va dan güzel olsun diye ips düşünüyodum va da siyahlar çok iyi renkler ips e göre kötü ipsde de siyahlar bir tık grimsi renkler çok canlı, bu g6 va olan ips e yakın değerler...
  18. brtuzncmn

oled versiyonu mu VA panel olanı mı ?
  19. brtuzncmn

9600 e alırsam va panelden va panele geçmiş olucam bilmiyorum asflkhasfasj ama dediğim gibi 7200 tl neredeyse 2.bir g6 KAFAYI YİCEM BU GİDİSLE
  20. brtuzncmn

7200 de çok para be,şuan çıktı önüme 9600 e g6... bir çok ips panele kafa tutar vesaire diye muhabbeti dönmüş,fakat sorunları da oluyomuş ne yapacağımı bilemedim
Geri