Arama sonuçları: *

1. T

Hacker tarafından tehdit ediliyorum ne yapmalıyım?

Kanka erişmişse yaklaşık 3 aydır telefonumda demek adam
  2. T

bir kaç defa format attım pc'ye ve comodo antivirüs kullanıyorum pc'de virüs kalmamıştır sadece google hesaplarımdan korkuyorum drive baktım az önce birsürü rusça dosyalar vardı sildim direkt
  3. T

ya 17 yaşındayım arkadaşlarıma akrabalarıma atacağını söyledi böyle bir şey istemem
  4. T

google drive'dan bir şey yapabilir mi? telefonuma bir şeyler indirebilir mi?
  5. T

telefonumda öyle görüntülerim yok sadece kameraya erişebilirse olabilir 1676298429 kamerama eriştiğini söyledi işte gerçek mi değil mi onu bilmiyorum kameraya erişemediği sürece sıkıntı yok.
  6. T

bunların o virüsle alakası yok aradan zaman geçip yaptığım şeyler
  7. T

ya galerimde en fazla çıplaklık içeren fotoğrafım sırtımın gözüktüğü fotoğraflar var onları da gelişimi görmek için çekmiştim onları paylaşmasının bir önemi yok sadece bu zaman içerisinde kamerama erişebilmiş mi o önemli telefon bu sonuçta her yere geliyor benimle
  8. T

evet birkaç tane tane e-mail eklemiş nasıl kaldırabilirim 1676284203 yok masaüstümün ss'ini attı hileyi yaparken erkan görüntüsü almış.
  9. T

adam yabancı hangi ülkeden bilmiyorum ingilizce gönderdi maili 1676216065 yok kanıtlamadı
  10. T

epic games epostamı ve şifremi yazmış zaten geçenlerde girmeye çalıştığımda epic games hesabımı kapatmıştı ama gerçekten hacker olsa diğer hesap bilgilerimi ve kredi kartı bilgilerini alırdı diye düşünüyorum.
  11. T

evet mailim kişisel bilgilerim aynı telefonla ama kameraya ulaşıbilmesi mümkün mü?
  12. T

zaten fotoğraf çekmeyi seven biri değilim çok fotoğrafım yok sadece telefonumda normal fotoğraflarım var. Sadece kameraya erişip video kaydetmesinden korkuyorum.
  13. T

bir tane fotoğraf attı oda tam hileyi yaparken ki masaüstümün screenshot'ı gta5 falan gözüküyor o kadar bilgisayarımda ss almış sadece.
  14. T

eyvallah hocam
  15. T

sabah anti-virüs programı indirdim telefona ama bir tane şüpheli dosya buldu sildim direk ama böyle telefonu hiç sapıtırken veya şarjın hızlı gitmesi gibi durumlar olmadı. Benim anlamadığım telefona nasıl erişebilir hiç bir bağlantı yokken.
  16. T

bilgisayarda hiçbir fotoğrafım yok sadece telefonumda var telefonumda da hiç bir şüpheli davranış görmedim.
  17. T

cloud hesabım yok 1676213881 format attım ve üstüne 2 format attıp windows 11 den 10 geçiş yaptım
  18. T

bilgisayardan telefon kamerama ulaşılması mümkün mü? hiç bluetooth veya kablolu bağlantı yokken.
  19. T

3 ay kadar önce GTA 5'de hile yapmaya çalışmıştım ve indirdiğim dosyada trojen virüsü varmış fark eder etmez 1 2 dakika içerisinde bilgisayara format attım. Birkaç e-mailime giriş yapmıştı ama onları çıkardım ve güvenliğimi sağladım anti-virüs programlarını da kullandım. Son günlerde o hacker...
Geri