Arama sonuçları: *

1. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim HP Victus15 Rtx5060 Laptop 48.300₺

Geçen hafta victus 16 laptopum hallefect problemi yaşadı anakart değişimi istedikleri 8500 tl
  2. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Hp Victus halleffect sorunu

arkadaslar garantisi bitip de bu konuda sorun çeken arkadasları aydınlatayım servis direkt anakart değişimi istiyor sadece halleffect sensörü değiştirme diye bir konu yok direkt anakart değişimi istiyolar fiyat 8127 ₺ bilginiz olsun @Ozanpasazade @safeapricot_ @talhabkr
  3. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Yardım Hp victus halleffect sorunu

Victus Gaming Laptop 16-r0068nt (8B5Y7EA) kod lu laptopum 2 gün önce ekran git geli olması problemi başladı problem olduğunda ekran komple gitmişti bende korkup pc yi kapattım geri açtığımda ekran gelir gelmez git gel git gel yaptı komple gitti daha sonrasında hiç açılmadı çünkü sanırım kendini...
  4. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

HP Victus 16 Hall sensör için servis önerisi.

hocam garantiyi nasıl uzattınız bilgi verirmisiniz
  5. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

ekran normal tft oynuyodum gel git gel git yaptı sonra gitti monitörümde görüntü var laptop ekranında yokdu daha sonra korkup şunu bi aç kapat yapayım dedim kapattım geri açıldı ekran sürekli gidip geliyodu hiç durmadan sonra gene kapattım pc yi şuan power tusuna basınca ışığı bile yanmıyor sarj...
  6. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

her şey normal bir şekilde çalışırken birden ekran gel git gel git yaptı sonrasında bende noluyo diyip pc yi kapattım şuan geri açılmıyor ne yapmalıyım
  7. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

KOORUI G2722P 27-inç IPS QHD 200Hz Gaming Monitör 7.999,00 TL (amazon)

ben g2721p modelını aylar oncce aldım baya memnunum sadece ısık sızması var ama onuda ben umursamadım
  8. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Yardım PAPARA AÇILDI KOŞUN PARANIZI ÇEKİN

Koşun gidin paranızı çekin papara açıldı ben az önce paramı çektim
  9. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

ziraat iş bankası ikisinde de çekilmiyor yarın kartı atm ye takıp çekmeyi deneyeceğim 12500 ₺ param yansın istemiyorum
  10. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Shein indirimli ürünler

bu tarz bi ürün almayı düşünüyorum gamıng laptopda sorun çıkarmı sizce
  11. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim Corsair Vengeance RGB 2x16 GB 5600 Mhz CL36 Ram 4380 TL

kankam ben satiyorum eger istersen kutusu ile duruyor ddr5 5200 mhz sodimm 16gb 1800 tl ye satiyorum
  12. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Shein indirimli ürünler

arkadaşlar benim kargolar geldi (keycaps seti, kablo ve mouse pad ) daha gelicek olan kz dawn ve fifine a2 var
  13. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

❌İndirim Bitti! Western 2TB WD BLACK SN850X , 6599 TL

bende sn770 var drami bulunmuyor sizce windows kurulur mu
  14. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Hızlı mouse pad tavsiyesi

sheinden cm02 al baya iyi mouse pad normalde 700 lira falan ama ordan alinca 300 e geliyor
  15. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Yurt dışı telefon kullanım hakkı yılbaşında yenilenirmi

evet yenileniyor yd 15 pro max kullaniyorum
  16. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim 🔥🔥 Attack Shark CM02 Mouse Pad 392TL + vergi 🔥🔥

kral delirdinmi ne 800 900 u sheinden 285 tl ye aldim cok saglam indirim var
  17. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim 2K 27INC IPS 200HZ 6800tl son 17 stok

gozumle bi ghosting gormedim ama bi test edebilecegim birsey varsa soyleyin yapayim birde monitorun parlakligi baya baya fazla haberiniz olsun birde 4 kosedede isik sizmasi var biraz biraz ama cok belli olmuyor
  18. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

Arkadaslar monitor geldi hic olu pixel yok ama hdmi dan max 144 hz alabiliyorsunuz bilginiz olsun birde sanirim hdmi ile takinda dahili hoparloru calismiyor edit arkadaslar sanırım ürününün dahili hoparlörü yok
  19. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

🔥İndirim Koorui Monitörlerde İndirim - Vade Farksız 3 Taksit

200 Hz 2k 27 inc olanini aldim arkadaslar yarin elime ulasicak gelince inceleme aticam sayfaya ama icinde hdmi kablosu cikmiyormus iyikide limde baya kalityeli bir hdmi vardi umari hdmidan 165hz 2k alabilirim goruntuyu
  20. Buğra (๑•͈ᴗ•͈)

@MargaritaLauxAntille hocam urune 400 tl daha indirim geldi ilk siparis ile 6300 tl ye alinabiliyor almani oneriirm stok biticek gibi
Geri