Arama sonuçları: *

1. T

Sistemim iyi olmasına rağmen alması gereken fpsleri almıyor.

Teşekkür ederim yardımların için.
  2. T

Takılma tarzı şeyler olmuyor arkadaşım da sallamıyor gerçekten o fpsleri görüyor aslında ben de görüyorum ve oyun ilerleyip dakikalar geçtikçe fpsem düşüyor tam olarak normal oyun başında limitlediğim 240 fps ile oynuyorum oyunu 1771639218 Tam olarak nasıl bir bakım yaptırmam gerekiyor kendim...
  3. T

Monitörüm 200 hz demek istediğim şu aynı birebir aynı bilgisayar var arkadaşımda birlikte sipariş verdik o 300 400 arası fps alıyorken ben 130larda fps alıyorum performans iyileştirmeyle ilgili bir bilgin varsa yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum.
  4. T

kötü olabilir yine de lolde 300 400 fps alıyor bu sistem internetten videoları görebilirsiniz.
  5. T

Hali hazırda bu sistem zaten lolde 500 fps alıyor sadece benim bilgisayarım almıyor ben bunun için yardım istemiştim.
  6. T

Merhabalar ben bundan bir kaç ay önce bir sistem aldım eskiden bu kadar fps düşüşlerine takmıyordum ama aynı sistemle arkadaşlarımın daha yüksek fpsler aldığını görünce kafaya takmaya başladım. Biosdan ramlerin hızlarını kontrol ettim ramler 3200 mhz de çalışıyor bir sorun yok. Güç ayarlarından...
  7. T

Bilgisayarım durduk yerde kapanıp açılmaya çalışıyor ama ekran kartı çalışmıyor

Merhaba bu olay bi haftadır oluyor bilgisayarıma bir defa bozuk bi ekran kartı taktım çıkardım ve artık bilgisayarım durduk yerde kapanıp açılırken ekran kartını çalıştırmıyor(çalışan kendi ekran kartımı)
Geri