Arama sonuçları: *

1. G.Skill Trident Z5 Royal 32 GB (2x16) 6000 MHz CL28

Satılık G.Skill Trident Z5 Royal 32 GB (2x16) 6000 MHz CL28

Sıfır olarak aldım hiç kullanılmadı. Özelden iletebilirsiniz.
    28,000.00 TRY
  2. yasuone

Sizce bilgisayarım NE KADAR EDER?

2 SENEDİR KULLANDIĞIM SİSTEMİMİ SATMAYA KARAR VERDİM FİYAT TEKLİFLERİNE AÇIĞIM KOMPLE BİLGİSAYAR MONİTÖR KLAVYE MOUSE MOUSE PAD MASA KOLTUK HELSİ SATILIK DELL 27 İNÇ 165 HZ İPS MONİTÖR VAR RED SWİTCH GAMEPOWER WARLOCK LOGİTECH G102 AHŞAP 120 CM MASA OFİS KOLTUĞU (YIPRANMIŞ) Pc özellikleri...
  3. yasuone

Yardım CS2 BU CROSS NEREDEN

400-500 alıyorsan düşmezki
  4. yasuone

Dell 165 hz monitörüm var 27 inç 1280x920 oynuyorum oyunu fpsin ne kadar iyi olursa olsun hz kaçsa ona sabitlemen lazım
  5. yasuone

CSGO-BoeUP-SKPV2-DETah-2CLXo-sUopQ
  6. yasuone

https://www.twitch.tv/yaasuone/clip/BlitheHealthyFriseeEleGiggle-xHk3VOSb6ivk0HKG Benim Crosum Bu Knk Benzer Bi Cros İstersen Vereyim. Ufak Oynamayla İstediğini Yapabilirsin. 1743457286...
  7. yasuone

Öneri Hikayeli Oyun Önerisi Lazım Acil!

uncharted 4 oynarken kontrollerde sorun yaşadım ve oyunu bırakmak zorunda kalmıştım. haricinde witcher ile rdr arasında kaldım bi sırasıyla witcher-1-2-3 mü yoksa rdr-1-2 mi sence?
  8. yasuone

tek olarak düşünüyorum
  9. yasuone

Merhabalar ufak çaplı canlı yayın açıyorum ve oynamam için hikayeli oyuna ihtiyacım var türkçe olan veya türkçe yama yapılabilen bir oyun istiyorum önerilerinizi yazarsanız sevinirim tşk. Not: Oyunların optimizasyon ve kontrol sıkıntısı olmaması açısından playstationa çıkıpta pcye dönmüş oyun...
  10. yasuone

YD XİAOMİ sizce hangisi?

genel olarak yüksek modellerde imei atma işlemi dirençli şekilde oluyor yani kasa açılıyor işlem yapılıyor sadece yazılımsal olmuyor.
  11. yasuone

YD XİAOMİ sizce hangisi?

12 T Pro İçinde Aynısını Diyorlardı Belirli Bir Süre Beklettiler Daha Sonra Yaptılar Yazılımda Sıkıntı Olmuştu Kullanımım Sonrasında Bunu Onlara İlettim Ve Tekrar Yazılım Attılar İyi Ve Güvenilir Bir Yer İse Bir Sıkıntı Yaşamazsın. Ama Eğer YD Alacaksan OnePlus Bakmanı Öneririm Çok Kaliteli...
  12. yasuone

Jjujuuuuuuuuuhuhuh

Dostum Yardım Amaçlı Açılan Konularda Bilgi Sahibi Değilsen Neden Dalga Geçmek Amacıyla Yazı Yazıyorsun? Kendi Cabasıyla Birşeyler Yapmak İsteyen Birisinin Hevesini Kaçırmak Ne Kadar Doğru. İnsanların Hevesini Boş Yere Kırma
  13. yasuone

Temu gümrük işlemleri ne kadar sürüyor

ne kadar faydalı bir cevap tebrik etmek isterim açıkcası.
  14. yasuone

Hangi mousepadi almalıyım

İkiside elimde mevcut siyah beyaz olan daha çabuk kirleniyor ama çok ufakta olsa daha kaliteli geldi ben renkli olanı kullanıyorum memnunum düşük bütçede alınabilecek en mantıklı mouse pad bence
  15. yasuone

❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

ne telegramı acaba indirim vsmi paylaşılıyor eğer öyleyse link atarmısın
  16. yasuone

Ekipman Önerisi (Klavye - Mouse - Mouse Pad)

Öncelikle selamün aleyküm ilk form tecrübem oluyor. Biraz uzun yazmış olabilirim affola 1-2 ay önce yeni bir sistem aldım Ekran kartı: GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Ram: GoodRam 16GB(2x8)GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Ssd: GoodRam 512GB PX500...
Geri