Arama sonuçları: *

1. Zazakish Fold

Türk Telekom numara taşıma faturalı

Hocam bunlar için enerjisa’da çalışıyor olmaya gerek var mı ? Enerjisa ve media markt’a giden ve başvuran herkes kullanabilir mi bu tarifeyi ?
  2. Zazakish Fold

Türk Telekom numara taşıma faturalı

Dostlar, türk telekoma numara taşımayı düşünüyorum. Faturalı tarife kullanacağım. Uygun paketler varsa bilmediğim, paylaşırsanız sevinirim. 1000 dk her yöne konuşma ve en az 5 GB internet yeterli olacaktır. En fazla 100 Lira bütçe.
  3. Zazakish Fold

amazon prime 6 aylık kod

Elde var 0 sağlık olsun :)
  4. Zazakish Fold

🔥İndirim Sanal Market 100tl indirim kodu(Alt limitsiz)

Beleş mezar bulsak gireceğiz. Adamlar jest yapıp kupon vermiş sistemsel hatadan dolayı kupon 100 TL olmuş. Bizimkiler de 10 farklı telefondan kampanyayı suistimal ediyor. 1 hesapla, 140 TL’ye 32’li tuvalet kağıdı alan ben ve 10 hesapla 105 TL’ye minimum alışveriş yapan adamın düştüğü durum aynı...
  5. Zazakish Fold

Teşekkür ederim. Kuponda hata alan varsa ev adresi yerine gel al seçeneğini işaretlesin kupon aktif oluyor.
  6. Zazakish Fold

139 tl zaten şu an
  7. Zazakish Fold

Aynı hatayı alıyorum. Nasıl çözdünüz ?
  8. Zazakish Fold

Katı meyve sıkacağı önerisi

Önerebileceğiniz katı meyve sıkacağı var mı ? Fiyatlar daha da düşer mi beklemeli miyim ?
  9. Zazakish Fold

20-25 K arası laptop önerisi

Daha çok iş amaçlı ama karar verdik sağol yine de
  10. Zazakish Fold

3050’yi çok fazla önermiyorlar. Benim cihazın işlemcisi daha iyi değil mi ayrıca ? 1699211001 Öneri varsa bakayım hocam
  11. Zazakish Fold

Oyun oynayan birisi değilim. İşlemcisi güçlü, hızlı ve depolaması yüksek bir laptop arıyorum. Ben bunu buldum. Nasıl sizce ? Buna benzer ya da daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum. https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-v4-2-6-gumus/
  12. Zazakish Fold

Bilgisayar açılmıyor

Foto yüklemiyor boyut çok büyük diye. Fujitsu marka lifebook e series. Intel işletim sistemi var. 1698954515 1698954614
  13. Zazakish Fold

Bilgisayar açılmıyor

Bilgisayara format atmak isterken toplamda 1 ssd ve 1 hdd var ancak formar ekranında 6-7 tane disk alanı vardı her biri 100-200 mb şeklinde, bunları nasıl temizlerim diye googleda gezinirken diskpart clean disk vs vs komutlarını yazdım cmd’den. elimdeki ssd ve hd sıfırlandı ancak windowsu...
  14. Zazakish Fold

TYT kaynak önerileri

Cevaplar için teşekkür ederim. Kardeşim için sormuştum gayet yeterli oldu.
  15. Zazakish Fold

TYT kaynak önerileri

Teşekkür ederim.
  16. Zazakish Fold

TYT kaynak önerileri

Tyt için kaynak önerebilir misiniz ? Ösym’nin soru tarzına yakın olan kaynaklar olursa sevinirim.
  17. Zazakish Fold

Yardım Erkek Kalıcı parfüm önerisi lazım

Bunu yapmayın dostum. Nemlendiricinin amacı deriyi yumuşatmak ve deri gözeneklerinden içeri nüfus etmek. Nemlendiricinin üzerine parfüm sıkarsanız eğer kremle birlikte parfüm de deriden içeri girecektir. Dikkat etmekte fayda var. Kıyafetlerinize sıkın geçin :)
  18. Zazakish Fold

Bütçe 10K sistem önerisi

Fiyat ne düşünüyor ?
  19. Zazakish Fold

Bütçe 10K sistem önerisi

Dostlar bütçemiz 10K. Komşuya alacağız. Lol oynatsın, gta 5 düşük fps oynatsın yeter. Kasa, monitör (144 hz) eksiğim var, diğer ekipmanlarım var. Şimdiden teşekkürler.
  20. Zazakish Fold

Iphone orijinal adaptor en ucuz nerede bulunur?

https://www.dr.com.tr/Elektronik/Apple-20W-USB-C-Hizli-SarjAdaptoru/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/Sarj-Cihazlari/urunno=0001899768001
Geri