Arama sonuçları: *

1. metamorph

Çözüldü✓ Hangi Ram Uyumlu Olur ?

Hocam taktiktan sonra uyuşmazlık / mavi ekran vs gibi bir sorun çıkmaz mı acaba? Neye göre emin olabilirim bundan acaba ? Değerleri tutuyor evet ama emin olamadım
  2. metamorph

Çözüldü✓ Hangi Ram Uyumlu Olur ?

Arkadaşlar merhaba. HP Victus 16-D1047NT marka model dizüstü bilgisayarıma 8GB ram takviyesi yapacağım. İçini açıp baktığımda halihazırda Samsung'un 8GB rami takılı. Akakçe den baktığımda Samsung'un aynı özelliklerdeki rami diğerlerine göre çok daha ucuz ama uyumlu olur mu bilmiyorum? Bilen biri...
  3. metamorph

20-30k bandında, hafif, en optimal laptop

bu çok makul görünüyor hocam teşekkürler öneri için. Pil ömürleri hakkında bi bilginiz var mı acaba? 1764252123 konu güncel bu arada arkadaşlar, önerisi olan varsa çok müteşekkir olurum.
  4. metamorph

anlamadım hocam ?
  5. metamorph

Arkadaşlar merhaba, bir yakınım için laptop önerisine ihtiyacımız var. Oyun oynamayacak, sadece yazılım öğrenecek ve gündelik programları kullanacak. Özellikle hafif, taşıması kolay, en yüksek özellikli laptobu arıyoruz bu fiyat aralığında. Öneride bulunursanız çok müteşekkir oluruz. Şimdiden...
  6. metamorph

30k Bütçe Laptop Önerisi (Lütfen)

mac ler çok pahalı değil mi ? öyle biliyorum. ikinci el falan bulaşmak istemiyorum
  7. metamorph

30k Bütçe Laptop Önerisi (Lütfen)

Merhabalar, yazılım öğrenme amaçlı kullanacağım bir laptop önerisi istiyorum. Ekran kartının iyi olması şart mı yoksa harici ekran kartı olmayan laptoplardan mı almalıyım? Pil ömrü de önemli bir bakımdan. Kısacası 30k bütçeyle oyun oynamayacağım, günlük kullanımlık en iyi laptopu arıyorum...
  8. metamorph

Çözüldü✓ LÜTFEN YARDIM EDİN!! BAZI KLAVYE TUŞLARI KİLİTLENMİŞ

Hocam tüm kalbimle teşekkür ediyorum şuan. Scancode map defterini bulamadım ama REG_SZ adlı bir defter vardı onu silmeyi denedim, ona da başarıyla silinemedi diye uyarı verdi . Neyse inşallah başka bir şeyi bozmamışımdır diyerek laptobu yeniden başlattım ve şuan çalışıyor bu tuşlar. Tekrardan...
  9. metamorph

Hocam maalesef herhangi bir değişiklik yok, çok enteresan bir durum farkındayım ben de anlamadım.. Sorunun donanımsal olmadığı belli buna rağmen hiçbir çözüm bulamamak enteresan
  10. metamorph

denedim bir değişiklik olmadı maalesef. kafayı yiyeceğim :)
  11. metamorph

Arkadaşlar lütfen yardım edin, dünden beri bakmadığım internet sitesi, izlemediğim video kalmadı. Laptop klavyemdeki bazı tuşlar bir anda çalışmamaya başladı. ctrl, windows tuşu, alt, alt gr bunlar çalışmıyor ama aralarında fn tuşu, space tuşu falan çalışıyor. Sürücü güncellemesinden klavye...
  12. metamorph

Yardım 12-16K Arası 2. el Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba, bütçem çok kısıtlı biliyorum, sadece marka model olarak önerilerinizi bekliyorum, kimseden benim için sarı siteye girip laptop bakmasını isteyecek halim yok :D Kullanım amacım genel olarak gündelik kullanım, çok az mühendislik programlarını çalıştırmalı. Oyun olarak da güncel...
  13. metamorph

Termos Önerisi Lütfen

Hocam 500ml 750ml 1litre hepsi olur bana öyle piknik termoslarından bahsetmiyorum zaten
  14. metamorph

Termos Önerisi Lütfen

Arkadaşlar günlük kullanıma uygun, okulda , dağda , bayırda vs kullanabileceğim, çayımı 7-8 saat sıcak tutabilecek bir termosa ihtiyacım var. Daha önce hiç kullanmadığım için kullanan arkadaşlardan link önerisi bekliyorum. Öğrenciyim, bütçem sınırlı o yüzden Stanley falan alamıyorum ...
  15. metamorph

Yardım Titreşimli Alarm Önerisi (Lütfen)

Merhaba arkadaşlar, biraz enteresan bir ihtiyacım var ve bu konuda bilgili çok kişinin olamayacağını biliyorum ama belki fikri olan vardır diye yazıyorum. İşitme kaybımın çok yüksek olması nedeniyle normal telefon veya çalar-saat ile uyanmam mümkün olmuyor, zaten herhangi bir ses ile...
  16. metamorph

Traş Makinası Önerir Misiniz Max 2000 TL

Arkadaşlar merhaba, traş makinasına ihtiyacım var, bildiğiniz, kullandığınız, tavsiye edebieceğiniz marka-model-link önerilerini benimle paylaşır mısınız? Max bütçe 2K ama altında olursa çok iyi olur. Hatta 500-600 TL lik önerileriniz varsa onları da çekinmeden atın lütfen. Şimdiden teşekkürler
  17. metamorph

MAX 15K BULAŞIK MAKİNESİ TAVSİYESİ

Arkadaşlar merhaba, bulaşık makinesi ihtiyacım var ve beyaz eşyadan gram anlamıyorum, rica etsem 15k bütçeye göre bildiğiniz en iyi bulaşık makinesini önerebilir misiniz acaba? Şimdiden teşekkürler. Not: Taksit seçeneği olursa çok makbule geçer.
  18. metamorph

🔥İndirim IKEA LANESPELARE Mousepad Stokta

hocam koldan nasıl olur bilmiyorum ama ben bilekten oynuyorum ve mousepadi makaslşa 2 ye bölsem yine yeter bana :D niye o kadar küçük geldi size anlamadım 36x44 boyutu var yani
  19. metamorph

🔥İndirim IKEA LANESPELARE Mousepad Stokta

Merhabalar, IKEA Mousepad aradığım dönemde uzun bir süre stokta görememiş ve çok daha yüksek bir fiyata trendyoldan almak zorunda kalmıştım. Az önce şans eseri bakayım dedim tekrar stokta IKEA nın kendi sitesinde. Almayı düşünenler varsa gönül rahatlığıyla bakabilir. Dipnot: Kendi sitesinde 229...
  20. metamorph

🔥İndirim Bloody B-081 Mouse Pad, Medium 140'TL

üstüne ve altına koruma olarak bir şey koyup ( bez, havlu vs) ütülemeyi dene.
Geri