Arama sonuçları: *

1. V

Carb Cycling Diyeti mantıklı mı?

Merhaba, 79 kiloyum ve yağ oranım %21. Mantıklı bir diyetle yaklaşık 2 3 ayda 13 yağ oranlarına düşmeyi planlıyorum. Biraz araştırdığımda Carb Cycling yöntemini gördüm ve bu yöntemde antrenman günleri yüksek-orta karbonhidrat (220g), off daylerde ise düşük karbonhidrat (100-120g) ile beslenip...
  2. V

Yeni Fitness Programım Nasıl?

Diz hassasiyetim var. Ağır bacak antrenmanı daha çok zarar veriyor. Bilimsel makaleleri okuduysanız haftalık bir bölge başına 10 ila 20 set kas gelişimi için en efektif aralık sayılıyor.
  3. V

haftalık ortalama 20 set düşüyor her bölgeye iki defa çalışmadan tek antrenmanda maksimuma yakın gelişim için nasıl o kadar seti yapıcam?
  4. V

Bir kaç aydır şu programla ilerliyordum; Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi: Göğüs-Triceps Salı, Cuma: Sırt-Omuz-Ön Kol Perşembe-Pazar: Off Day Ama bu programın gereksiz fazla setten oluştuğunu ve çok uzun sürüp gereksiz yorduğunu farkettikten sonra kendi programımı hazırladım. Programım şu...
  5. V

CoD serisi bu sırayla oynanabilir mi?

tamamdır teşekkürler
  6. V

tamamdır onun dışında liste yeterli ve doğru mudur?
  7. V

Merhaba, çok duyduğum CoD serisine sonunda başlıyorum. İnternette araştırdığımda bir sürü oyun vardı ben aralarında beğendiğim oyunları çıkarıp kronolojik sıraya soktum. Ne olur ne olmaz listede kronolojik sıraya uygun olmayan, bir diğer oyunun hikaye açısından devamı olup listede olmayan...
  8. V

Çözüldü✓ 39 Bin'e daha iyi bir sistem olur mu?

bu sisteme 2K 165HZ monitör gider mi?
  9. V

sağolun, sadece soğutma aklıma takılmıştı artık bu sistemi almayı düşünüyorum.
  10. V

toplam kaç tl oldu sizin attığınız
  11. V

ssd okuma yazması düşükte pek bi etkisi olur mu fazla bilgim yokta ssdde, soğutucu 240mm yeterli mi diğer arkadaş 360mm koymuştuda
  12. V

yorumu anlayamadım, toplam kaç tl ediyor burası?
  13. V

farketmez, 4070Ti AM5 sistem kurabilir misiniz?
  14. V

ben AM5 sistem kurmak istiyorum ama 4070 ti alırsam AM4 kurmam gerekiyor
  15. V

39 Bin'e böyle bir sistem kurdum parçalar uyumlu olmuş mu, daha iyisi var mıdır? ( kasa fanı gerekir mi, öylesine koydum.) Bir de ekran kartına 2 monöitör bağlayabilir miyiz?
  16. V

Aşağıdaki donanımlar anakarta uygun mudur?

taş çalışyır yazdığınızı anlamadım sonundada o yüzden olmaz yazdığınız için öyle sordum 1676390906 rx 6700 daha iyi diyorlardı o yüzden böyle yaptım
  17. V

sizdede yazamama var galiba güncelleme gerekiyor tak çalışyır nasıl bir yazım tarzı 1676390524 fazla bişey bilmiyorum biosla ilgili
  18. V

bios güncellemesi yaptıktan sonra neden çalışmazmış anlamadım
  19. V

Link; https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-17084_1-10395_1-17116_1-16306_1-22615_1-20503_1-12828_1-13710_1-7881_1-2845_1 Kasa; Cooler Master MasterBox TD500 V2 Mesh ARGB USB 3.2 Siyah Mid Tower İşlemci; AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB. Anakart; Gigabyte B450M-H 3600MHz. RAM; Goodram 16...
Geri