Arama sonuçları: *

• Users: Pc226
  • Order by date
  1. P

Fanların sürekli kapanıp açılması sorunu.

Selamlar, anakartımda arızadan dolayı değişim yaptım (eski: B450M-K II → yeni: Prime A520M-A II). Değişimden sonra kasa fanlarında şu sorunlar başladı: Değişimden sonra kasa fanlarında sorun başladı önceden böye bir sorun yoktu Fanlar sürekli yarım saniye durup tekrar çalışıyor (videoda ses...
  2. P

CS:GO Biriken Kasaları ne yapmalıyım

hepsini en düşük fiyattan koyunca 1000 tl yi geçiyor zaten :)
  3. P

ortalama fiyat derken en düşük fiyatın üstüne mi
  4. P

Selamlar arkadaşlar ben CS:GO'yu zevkine oynayan, bir tane bile doğru düzgün skini olmayan biriyim bu CS:GO kasalarını satabileceğimi de geçenlerde yeni keşfettim. yaklaşık 60-70 tane kasa var fiyatları 10-50 arası bunları topluluk pazarında ucuz fiyattan satmalı mıyım, beklemeli miyim yoksa...
  5. P

Coil Whine Kendiliğinden Geçer Mi?

hocam konuyu hortlatmak gibi olmasın ama sonuna kadar okudum, yeni bilgisayarımda bende de aynı sorun var ne yaptınız merak ettim.
  6. P

Ekran kartından cızırtı geliyor

EĞER ÜZERİNE YÜK BİNDİRMEDEN TEST EDERSE bir sorun bulamaz çünkü fan boşta oluyor üzerine yük binince sesi duymamak imkansız
  7. P

AMD XFX 6650 XT SWFT
  8. P

ses gayet yüksek kulaklık takınca duyulmuyor ama hiç olaydan haberi olmayan biri odaya girse bu cızırtı ne diye direkt sorar yani xfx e garantiye versem direkt parçayı en mantıklısı o olur eğer değişim yapacaksam çünkü kasayı aldığım yer direkt kasayı geri almaz.
  9. P

hazır toplama sistem iade yapılır mı acaba emin değilim. Pckolik'ten almıştım dün geldi.
  10. P

kesin çözüm mü bu hocam denemeli miyim yoksa iade mi et dersiniz
  11. P

Çözüldü✓ Ekran kartından gelen ses

konuyla ilgili ne yaptınız acaba?
  12. P

kasa daha dün elime geçti toz vs olduğunu sanmıyorum iade etmem gerekir mi pc yi sizce? hazır sistem kendim toplamadım.
  13. P

Az önce de farklı bir sorundan konu açtım ama kasa yeni olduğu için yapmak zorundayım. Arkadaşlar kasa 50 dereceyi geçtikten sonra oyuna girince ekran kartından cızırtı sesi gelmeye başladı alt tab diyip google girince kesiliyor ya da seyrekleşiyor oyuna girince tekrar ses geliyor bu neden olur...
  14. P

Yeni bilgisayarımdan istediğim performansı alamadım

hiçbir overclocking özelliği aktif değil , evet 2 adet 8gb goodram var 3600mhz açık olabilir bu arada hazır sistem olduğu için ayarlamış olabilirler
  15. P

Yeni bilgisayarımdan istediğim performansı alamadım

Yeni hazır sistem aldım ekran kartı driverını yükledim oyun moduna aldım pilden yüksek performansa ayarladım ve oyunları denemeye girdim lolde yüksek ayarlarda 180-220 csgo da 130-200 arası gidip geliyor fps kullandığım ekran kartına göre test videolarından gördüğüm 300+fps almam lazım sizce...
  16. P

Kasaya Bağlı Dahili Fanın Hızını Ayarlamak

Dostlar Kasanın Kendi Dahili Fanları Çok hızlı çalışıyor PC zaten buz gibi serin, lüzumsuz kafa şişiriyor anlayacağınız ve direkt PSU'ya bağlı sanırım ayar da yapamıyorum BIOS'tan vs. bu sorunu nasıl çözeriz sizce. AMD RYZEN 5 5500 3.6GHZ 16MB ÖNBELLEK 6 ÇEKIRDEK AM4 7NM İŞLEMCİ ASUS PRIME...
  17. P

Çözüldü✓ Resimde ki sistem F/P olarak nasıl olur ?

Nereden alıyorsunuz tam olarak?
  18. P

Hangi ssd daha iyidir

https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=38817 Bu sistemi almak konusunda karar kıldım ssd yi goodram olarak değişmeli miyim yoksa gerek yok mu? 12000 e daha iyi bir sistem yok sanırım.
  19. P

VA Panel monitör neden alınmaz?

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BT1YHW6L/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ANDH50AYUIRIC&psc=1 İndirimde 2290 tl ye satılıyordu ucuz 165hz diye aldım, sonra fiyatı 2590 tl ye çıktığı halde iade ettim IPS bir model aldım(ASUS VG249Q1A).O da yarın gelir sanırım.
Geri