Arama sonuçları: *

1. U

❌İndirim Bitti! 7GO Araç Süpürgesi 🔥 629₺

Çanta ve numaratör de dahildi bu fiyata. Birçok kişiye çanta ve numaratörsüz göndermişler. Şimdi baktım da üründen çıkarmışlar onları. 1 haftadır takip ediyordum bu ürünü. Çanta ve numaratör yok alacak olanların bilgisi olsun.
  2. U

❌İndirim Bitti! 🔥(31 Mart) Acefast 60W USB-C + USB-A 2 Port Hızlı Araç Şarj Aleti 320 TL 🔥

Fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Şu anda aracım yok ama yine de bir tane aldım. Teşekkürler.
  3. U

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

70 küsür sayfa ne yazdınız arkadaş.
  4. U

🔥İndirim Mavi Markalı Ürünlerde 2. 1 tl

500 TL'lik hangi ürün 1000 TL. olmuş gösterir misiniz? Yorum yapmak için yorum yapmayın Allah aşkına. Mavi'nin kendi sitesinden fiyatları kontrol edebilirsiniz.
  5. U

🔥İndirim Anker 322 PowerLine type C Örgülü Kablo 3ft/0.9m 60W - Beyaz 189 TL

1,5 sene önce 175 TL'ye almıştım. Kaliteli kablo.
  6. U

❌İndirim Bitti! QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

Daha önce iki kere kulaklık iade etmiştim. Bir şansınızı deneyin bence.
  7. U

🔥İndirim Amazon 1000₺ indirim 10 Bin Üzeri(3 Mart)

AirPods Pro 3 aldım. 400 TL’de bonus verdi. Çok iyi fiyata geldi. Teşekkürler.
  8. U

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

Müşteri hizmetleri sadece geçiştirir. Bir şey bildikleri yok.
  9. U

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

Bunlar da 16 Pro kılıfları, Apple mağazasından alındı. Deniz Yeşili olan modelin kutusundaki yazılar diğerlerinden farklı. Apple baharda 4 yeni renk satışa çıkardı ondan dolayı kutuları da güncelledi. Eski renklerde sadece "MagSafe" yazıyor, yeni çıkan 4 renkte "MagSafe + Camera Control"...
  10. U

Kardeşime aldık kapalı kutu orijinal bir şekilde geldi. Zaten kullandığımız bir kılıf kalitesini biliyorum. Bir sorun yok.
  11. U

Yan tarafında ürün kodu yazıyor, oradan kontrol edebilirsiniz. Örgüyse yüksek ihtimal yeni modeldir
  12. U

Evet, çünkü cihaz 15 W hızlı şarjı destekliyor.
  13. U

Güzel kardeşim Gürgençler'in sattığı 1 M ürün bu, Apple'ın sattığı 1 M ürün bu. Kodlarına bak bakalım aynı mı? Yine Gürgençler'in sattığı 2 M ürün bu, Apple'ın sattığı 2 M ürün bu. Apple'ın ürün kodları linkte yazıyor zaten. Gemini, ChatGPT'ye yazarak konuşmuyorum. Bildiğim, kullandığım için...
  14. U

Tasarımsal detayı bilmiyorum. Hız olarak dediğim gibi.
  15. U

MagSafe şarj cihazı alan arkadaşlar, ürün ilk nesil 15 W hızlı şarj desteği olan model haberiniz olsun. Şu anda güncel olarak satılan 25 W hızlı şarj destekleyen MGD74TU/A MGDM4TU/A kodlu ürünler değil.
  16. U

RTX 5060 Ti 16GB mı RX 9070XT mi?

Dostum denklik karşılaştırması yapmıyorum. İki karttan birini alacağım diyorum.
  17. U

RTX 5060 Ti 16GB mı RX 9070XT mi?

NVIDIA'nın stabilitesi, uyumluluğu AMD'nin performansı. Bunlar arasında gidip gelip gidiyorum. Sadece CS2 oynayacağım. Siz olsanız ne yapardınız?
Geri