Arama sonuçları: *

1. K

Riot vanguard hata!!

Valorantı açtıktan sonra oyundan atıyor bu hata çıkıyor ne yapmam lazım
  2. K

Oyun icin 4 tl eksik

Oyuna para yatircam inanal para kesti 4 tl eksik atabilirmisiniz beyler atarsaniz sevirim
  3. K

Ne zaman definasyona girmeliyim

50 gram proteinle bu oluyor 😃 yazin para oluyor o zaman defineye girerim diye dusunmustumde o zamana kadar cok bi kutle koyamam buyik ihtimal kıtlık var
  4. K

Obezerenim sensin dimi 1 kere gormustum seni ama soran ben degilim sporland bahcelievlere gectim
  5. K

İsmin ne belki tsnirim
  6. K

Ordamisin
  7. K

Eski salonum sporland dream
  8. K

Bu ara karin calisiyorum ztn sabahlsri gorunuyo karin kasi hafiften bu yag oranina sahipken bile
  9. K

Ciplak fotom yok boyle bisey var
  10. K

Boy 1.80 Kilo 86 Yag orani %19 10 aydir bu sporu yapiyorum 10 aydirda bulktayim su an definasyona girilirmi yoksa yazinmi girim
  11. K

İnstagram hesap nasil dondurulur

Oldu tesekkur ederim
  12. K

İnstagram hesap nasil dondurulur

İnternetten bakiyorum dedigi yerde hesabi gecici kapat secenegi cikmiyor ne yapmam lazim
  13. K

Forum üyeleri nasılsınız/napiyorsunuz

Berbat
  14. K

Sizce bana geri donermi

Sanmiyorum oyle bi kiz degil cok iyi taniyorum onu ailelerimizde birbirimizi cok seviyor bilmiyorum kendime gelemiyorum
  15. K

Sizce bana geri donermi

Cok seviyoruz birbirimizi ama ayrildi bende seni seviyorum ama iliski istemiyorum diyor kafasi dolu iliskideyken garip hissediyorum iyi hissetmiyorum diyor zamana ihtiyacim var diyor cidden seviyorum ama olmuyor diyor insta hesaplarini falan hep dondurdu garip bi modda sizce geri donermi
Geri